hepinize teşekkür ederim ne kadar sevgi dolu güzel mesajlar yazmışsınız çok duygulandım.hemen gidip yavruma sarıldım önce bir duvar gibiydi sonra oda bana sarıldı konuştuk artık daha çok şeyi birlikte yapmaya çalışacagız çok mutluyum ALLAHIM hepinizden razı olsun kalbi güzel arkadaşlarım[/
canım benim ya o kadar duygulandım ki şu an okurken ağlıyorum,geçecek arkadaşım bunlar sen sadece sabrını yitirme,sürekli ona sarıl sevgini göster ilişkini kesme,odasına kapanırsa ne olursa olsun,bir bahane ile yanına git ailesi ile birlkte olmasını sağla,yanlız olmadığını bilsin,sevildiğini bilsin,şimdiki gençlik bizim zamanımızdan farklı,bana da arkadaşlarım kendi çocuklarını yetiştirdikleri döneme göre öğütler verirdi onlarada hayır bu nesil farklı derdim biliyorum iki çocuğumun arasında 8 yaş fark var ilk çocuğum erkek olmasıns rağmen,geçen sene kızımda yaşadıklarımı onda yaşamadım, bu gençlerin ruhsal durumlarını anlayabilmek için,tv de bir sınıf dizisi başlamıştı,asi gençler vardı,sadece kızımın ruhsal durumunu anlayabilmek için o diziyi bile seyrediyordum arkadaşım,bak aranızdaki ilk adım atılmış bile sakın pes etme devam et başaracaksın ve kızını kazanacaksın.sevgiyle kalın.:1hug: