14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

Benim de huyum bu he deyip geçemiyorum maalesef. Belki kötü bi huy ama inanın zamanla olsa bile olgunlaşmada aşama kaydedemiyorlar. Çok sevdiğim bi kanalda " taboo" diye bi program vardı orada izlemiştim

Olay olduğunda kız kaç yaşındaymış acaba ? Videonun 3 yıl önce çekildiği yazıyor pek çok yerde.

İşin en kötü tarafı 14 yaşındaki bir kıza linç girişimi evet. Ama asıl kötü kısmı cinselliğin bu yaştaki çocuklar arasında normal hale gelmiş olması. 11 yaşında böyle bir videosu çekilen kişi ergen bile değil ki çocuk. Bir şeyleri bu kadar hızlı tüketmek niye?

Birde kızın açıklamalarına bakıyorum ki şaşırıyorum ! Bu nasıl bir özgüvendir arkadaş. Bir utanma imaresi yok yazdıklarının hiç bir yerinde. Millet olarak ahlak kavramımızı yitiriyoruz sanki.

Çok yazık... Bu devirde nasıl yetiştireceğiz bu çocukları ; etrafta bu kadar kötülük varken , nasıl temiz kalmalarını sağlayıp hayatlarına yön vermelerini sağlayacağız?

Çok korkuyorum kendi adıma bunları gördükçe...

Zaten hiçbirimiz kızın hal ve hareketlerini tasvip etmiyoruz, doğru da bulmuyoruz. Anlamamak için ısrar ediyorsunuz. Bu kızın resmen hayatı kaydı. Hayatının geri kalanını aşağılanarak, hakaretlere maruz kalarak geçirecek. Ne doğru düzgün arkadaşı olacak, ne de aile kurabilecek. Hangi Türk ailesi oğullarının bu kızla evlenmesine izin verir? Kız ömrü boyunca o yaptığı hatanın yükü altında ezilecek. Bu internet öyle mahalle dedikodularına da benzemez, 2 ay sonra unutulsun. İnternete düşüne bir şey sonsuza kadar internetin bir köşesinde kalır. Bu kız 50 yaşına da gelse bu olay yüzüne vurulacak.
Ve siz de diyorsunuz ki ''İyi olmuş, hak etmiş.'' Sebep olarak da çok havalı olmasını, yaptığı yanlış hareketleri öne sürüyorsunuz. Kızın hal ve tavırlarını biz de onaylamıyoruz ama nasıl olur da sizin gözünüzde o hal ve hareketler bu kızın tüm hayatının kaymasını hak ettirir? Tanımadığınız bir kızcağıza karşı ablası yaşında biri olarak bu kininizi, öfkenizi anlayamadım ben. Yazık.

Konu madem bu kadar ilerlemis, bir sey daha eklemek istiyorum.

Kizin ailesi bir sekilde internetten bu görüntüleri kaldirtsinlar.. Ayiptir be, yaziktir, günahtır. .

Konu madem bu kadar ilerlemis, bir sey daha eklemek istiyorum.

Kizin ailesi bir sekilde internetten bu görüntüleri kaldirtsinlar.. Ayiptir be, yaziktir, günahtır. .

Görüntülerle birlikte kızıda göz önünden biraz çekmek gerekli sanki

Bu haberi yeni gördüm. Çok üzüldüm aman Allahım. Yazık bu kıza, daha küçücük çocuk. Aklıma Amanda Todd'ı getirdi

2-3 aylık bir videoymuş. Henüz yeni sayılır

2-3 aylık bir videoymuş
:)) hiç üşenmedim kızın yorumlarını bulup size iletmek istedim. Daha fecileri var ama bulamadım ne yazık ki. Ask fm diye bişi var millet soru soruyor kanal sahibide cevap yazıyor( bilmiyorsanız diye yazma gereği duydum) biri demiş ki " seven adam sevdiğine dokunmaz" alttaki yazıda kızın cevabı. Şimdi objektif bi cevap bekliyorum sizden. Gerçekten bu kızın hayatı kararmış olabilir mi ? Yoksa bile bile lades mi demiş? Cinsellik kimilerine göre evlilik öncesi yaşanabilir bi durum. Bu kanıyı savunanlar yaşı büyük kadınlar. 14 yaşında ki bi kızında böyle düşünmesi dehşete düşürüyor adamı

Bana yorum yapan arkadaşlar kızı araştırmıyor. Bi siz bakmışsınız demek ki. Özgüven tavan yapmış

Objektif bir yorum:
14 yaş bedenin şekillendiği aklında büyüdüğü sanılan bir yaştır, 14 yaşındaki kimi çocuk bu şekilde dikkat çekeceğini popüler olacağını düşünür ama yaşı büyüdükçe aklı da büyür ve geçmişte yaptıklarından pişman olur, bir çocuğun (ki yasalarca da 14 yaşındaki biri çocuk sayılır) düşünmeden yaptığı hataları ifşa edenler, hele böyle internete yayanlar bu çocuktan daha kötüdür.
Bu kız belki ilerde daha da fena şeyler yapabilir, belki de çok iyi biri olacak, o hiç belli olmaz ama en azından hayatına mal olabilecek şeyler yapanlar gibi vicdansız olmaz.
Şahsen bir anne olarak çok üzüldüm, çocuk hatalar yapıyorsa bir tekme de biz mi atalım

Sanki burda 14 yaşında değilde 24 yaşında erişkin birinden bahsediyor gibisiniz.

Malesef 14 yaşında evet. Facede bir kişinin yorumunu okudum ve şoka girdim aslında .Fazlaca tok ve populer olmanın derdinde olan bir kızcağız işallah hayatını karartacak birşey yapmaz....

Herkesin dehşete düştüğü şeyler farklı sonuçta, beni de babaannemin 14 yaşında evlendirilip akabinde 6 çocuk yapması dehşete düşürüyor. O da bile bile lades demiş herhalde, o yaşta cinsellik yaşayarak, ailesi arkasındaydı ama demek normaldi o zaman. Bu kızın da ailesi arkasında, düşüncesi de kendini bağlar, anasına-babasına ebeveynlik öğretecek değilim. Kızın üstünden kendini aklamaya çalışanlar ise ne yazık ki anormal, hayatının kararmasına vesile olacak şekilde görüntülerini yayanlar ise suçlu, müstehak diyene ise diyecek bir lafım yok, o kadar sığ bir düşünce yapısına uygun bir karşılık vermek zor, anlayabilecek seviyeye sahip olsalardı zaten böyle bir laf da etmezlerdi.

Kim, müslümanın aybını örterse, Allahü teâlâ da onun dünya ve ahirette aybını örter. [Müslim]

Bir söz geldi aklıma,
"Kimseyi yargılama, Günahından haberiniz olabilir fakat tövbesinden haberiniz yoktur!"

,

Valla hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Biz kızın hareketleri doğru, düşünceleri mantıklı vs demiyoruz. Yaşadıklarını hak etmiyor diyoruz. Mazallah intihar etse kına yakacak insanlar var. El insaf. İnsanların içi ne kadar kararmış ben görmeyeli. Herkes hata yapar, cezası bu kadar ağır olmamalı. Kaldı ki ettiyse de kendine etmiş, ne adam öldürmüş ne başkasına zarar vermiş. Siz hala daha sanki biz ''Bu kız çok aklı başında, olgun, örnek bir kız'' demişizcesine kızın yanlış hareketlerini sayıp döküyorsunuz. Biz bunları zaten biliyoruz.Diyoruz ki bu yaşadıklarını hak etmedi.
Neyse umarım siz hiç hata yapmazsınız da birileri de sizin arkanızdan ''Oh olmuş, yapmasaymış madem.'' demez. Bir de ileri de kızlarınız, torunlarınız olacak tabi. Onlar da hata yapmazlar umarım.

Ablacım ;

Bu kızı ifşa edenler en büyük zalimlerdir haklısın ve gerçekten bir anne olarak bende çok üzüldüm. Bu işin bir yerlerinde reklam kokusu var işin özü bu. Sanki herşey programlanmış şekilde yürüyor.

Tabii kide bir tekmede biz atamayız. Bunun için ailenin bu kızı göz önünden ( sosyal medya) uzaklaştırması gerek önce ... Yoksa o tekmeler daha da büyüyecek.

Dikkatinizi çekerim. Kuşak farkı var. O dönemden bu döneme kıyaslamaya yapacak olursak çocuk gelin olayında ciddi bi azalma var. Devlet kız çocuklarına sahip çıkıyor artık . Toplumun bilinci değişti eğitim vs. Vs. Uzatmayacağımda konu babannenize nasıl kaydı anlamadım. Benim yorumlarımı alıntılayan çoğu kişi konuyu farklı örnekle saptırıyor.
Şu seviye muhabbetleri çok baydı gerçekten.bahsedilen Seviye neye göre ,kime göre? İstediğim lafıda ederim bu ülkede düşünce özgürlüğü denen birşey var. Lakin insanlar bana bi etiket vurmaya kalkarsa orda "hoooop dur bakalım arkadaşi! ne oluyoruz" derim

Okuduğunuzu anlamada bir sorun yok herhalde, konu aile bireyime kaymadı, dehşete düşme konusunda kime göre, neye göreliği vurguladım, dikkatinizi çekmemiş demek ki. Size sunulan etikete yakışır şekilde karşılık verme özgürlüğünüze de ayrıca saygı duydum.

Bence siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Bu video yayılma olayı bir kaç günlük birşey. Kızn yazdığı yazı 1 ay öncesine dayanıyor. Eğer o kız kendini , sizin onu düşündüğünüz kadar düşünseydi bu halde olmazdı. . Su testisi su yolunda kırılır. Bu düşüncede sabit kalırsa burnu pislikten kurtulmaz. Yazdıkları yazılar çocukça değil olgun bi insanın bile belkide kelimeleri birleştirip kuramayacağı türden cümleler. Kakıpta kendinden büyük cümleler kurarsa kızcağız haketmedi bunları diyemeyeceğim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…