- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
diger erkegin ne durumda oldugunu bilmiyoruz. kim oldugunu bilmiyoruz. o da fenomen mi boyle seylerin sinyalini verdi mi?
lakin bu kiz sanirim 2 yildir internette farkli pozlarini ve "fikirlerini" kendi adi ve soyadiyla paylasiyor. yani ailesine gayet acik bir sekilde. 12 yasindan beri...
12 yasindaki kiz olsun erkek olsun aile denetim altinda tutmali.
internette degil fenomen olmayi takip ettigi fenomenleri bile takip etmeli.
siz gelmis kizin cocuk yasta alkol icmesi, seks yapmasi, internette yasina hic de uygun olmayan resimler ve yorumlar paylasmasini normal gormussunuz ve hatta ileri giderek ailesine sahip ciktigini icin kizdigimizi belirtmissiniz. bizim kizdigimiz ailesinin kiza sahip cikmasi degil, kiza gec sahip cikmasi ( hala ciktilar mi bilmiyoruz tabii. istedigin gibi takil kizim ozgursun de demis olabilirler )
diger cocugun yaptigi hem ahlaksizlik hem de utanmazlik.
sonucta kendi vucudunu ve kendi ozelini de teshir edip, nasilsa erkegim mantiginda biri olarak yetismis. benim bir oglum var Allah sahidim olsun ki onu 15 yasindayken degil video yaymak, bir kizla seks yapmasinin dogru olmadigini ogreterek yetistirecegim.
olayi erkek kiz ayrimina getirmeye gerek yok.
bir taraf daha suclu diye diger tarafi sucsuz ilan etmemize de gerek yok.
İşte sayfalardır okumayı isteyip de bir türlü göremediğim yorum. Çok üzücü.
Ortada bir suç var ve bu suçu işleyen de o erkek çocuğu. Seks yapmak olsa olsa bir hata olabilir ancak, ama burada seks yapmaktan öte bir suç var ortada o da gizli kalması gereken özel görüntüleri yaymak.
Daha da üzücü olan şey şu ki mağdur olan kişi, bu görüntüleri kaydeden onu aldatan onu kandıran kişiye kızmıyor da gidiyor bu görüntüleri yayanlara verip veriştiriyor. Bana kalırsa asıl ve en büyük sıkıntı bu.
Bu durumunu ergenliğine bağlar gibi oluyorum bir an ama sonra yetişkin kadınlarımızda da benzer tepkilere şahit olduğum geliyor aklıma. Aşk bu kadar kör edebilir mi insanın gözünü? Biz de o yaşlarımızda aşık olduk ama böyle mantıksız bir sonuca vardığımı hiç hatırlamıyorumKız aşık olmuş belli ki, böyle büyük bir yanlışı olgunca affedebildiğini gösterirse erkeğin bundan etkilenip ona geleceğini düşünüyor bence. Daha baya bekler gibi.
kiz sayesinde kk da ergen uye patlamasi yasanmasin da65 ziyaretçi
valla bu görüntülerin peşindekiler sadece ergenler olsa keşke, illaki peşinde olacak bir kesim olacaksa...kiz sayesinde kk da ergen uye patlamasi yasanmasin da
sanırım videonun da bu başlıkta yayınlandığını düşünüyorlar, yanlış geldiniz yaw
Bu videoyu yayanlar hakkinda neden islem baslatilmiyor? Ozellikle twitterda kiza hakaret edenleri bir bir toplamamlikar. Gidisatimiz hic iyi degil
O kız normal bi kız değil. Sosyal medyada isim yapmış biri ve videosunu yayanlar da kızın havasını indirmek için yapmış. Öyle böyle burnu havada biri değil. Bi ara muslumanlıkla ilgili çok kotu yazıları vardı. Allahın sopası yok müstahak olmuşNe yapmış olursa olsun, çocuk o daha. Bir insan kalkıp da bir çocuk hakkında nasıl böyle iğrenç yorumlar yapar aklım almıyor. Bu insanlar oturup kendi insanlıklarını bir sorgulamalılar, tabi içlerinde biraz da olsa kaldıysa. Nasıl mide bulandırıcı, nasıl canavarca laflar edilmiş bir çocuğa. Asıl sapık da, sapkın da, ahlaksız da bu çocuğa yüklenenler. Vicdanlı ve ahlaklı bir insan, bir çocuğun hatasını yaymaz çünkü. Yazıklar olsun böylelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?