• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında kız ve erkeğin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada

O ifşa edilen kızı daha önceleri takip ediyordum. Totosu havada 14 yaşındayım yaşıtlarımdan çok olgunum diyodu sürekli. Kendince derme çatma cümleler kurup duruyordu iyi olmuş aklı başına gelsin şimdi

Öyle demeyin, sacma bir hali varsa bile cocuk sonucta. Hos degil iyi oldular...

Bu kız daha önce kendi hesabına açık saçık fotolar koyarken ailesi nerdeydi acaba. Yaş önemli değil biz çocukken annelerimizin anlattığı uyarılarla buyuduk. Hiç aklımız birşeye ermezken.

Bu kız daha önce kendi hesabına açık saçık fotolar koyarken ailesi nerdeydi acaba. Yaş önemli değil biz çocukken annelerimizin anlattığı uyarılarla buyuduk. Hiç aklımız birşeye ermezken.

Ailesinin ilgisizligi belki de bu yöne kaydırdı cocuk oldugu için. Sonucta 14 yasında birinden bahsediyoruz. İlgisizlik yüzünden asık oldugunu düsündü, 14 yasında ne askı yoksa?
14 yasında olmasaydı daha büyük olsaydı bile milletimizin nasıl bir nefretle dolu oldugunu gördük bu olayda. Kimse kimseye acımadı, linc ettiler. Yarın öbür gün ülke istenilen kıvama geldiginde, taslanan kadınları bu topraklarda da görürüz. Haklı ya da haksız.

Hayatta herşey insanlar içindir. Yarın başınıza ne gelir bilinmez.Büyük konuşmamakta fayda var.
Bu kız dediğiniz gibi çok ilgisiz bir ailenin çocuğu olabilir, veya olmayadabilir. Ben 16 yaşında anne babası okula bile tek göndermediği halde onlar 2 saat evde yokken erkek arkadaşını eve alan kızlarda tanıdım. Adı üstünde çocuk bunlar. Kendilerine verdikleri zararın farkında bile değiller.
Burdaki en iğrenç durum bu görüntülerin herkese servis edilmesi ve kızın üstüne bu kadar gidilmesi.
Yarın birgün bizlerin çocukları bu hale düşürülse ne yapardık ?

O ifşa edilen kızı daha önceleri takip ediyordum. Totosu havada 14 yaşındayım yaşıtlarımdan çok olgunum diyodu sürekli. Kendince derme çatma cümleler kurup duruyordu iyi olmuş aklı başına gelsin şimdi
Yok artik siz ciddi misiniz?
Yani bunu hak ettigini mi dusunuyorsunuz?
14 yasinda cocugunuz kadar bebeye bu kadar kin ve nefret beslemeniz cok acikli. Bu kadar ofke bu kadar garez...
Sebebi de havali olmasi.
Siz bu sosyal medyayi cok ciddiye aliyor olmayasiniz, 14 yasinda bir cocukla yarisa girdiginize gore? Takipci sayisinin fazla olmasi mi sizi uzuyordu?

Son düzenleme:
O kız normal bi kız değil. Sosyal medyada isim yapmış biri ve videosunu yayanlar da kızın havasını indirmek için yapmış. Öyle böyle burnu havada biri değil. Bi ara muslumanlıkla ilgili çok kotu yazıları vardı. Allahın sopası yok müstahak olmuş

Kız en azından Müslümanlıkla ilgili kötü şeyler yazmış.

Siz Müslüman iseniz çok kötü temsil ediyorsunuz.

İlk sayfalarda dini hassasiyetlere sahip insanlardan kızın videosunun yayılmasını kınayan samimi mesajları görebilirsiniz. Hatta kızdan hiç bahsetmeden direkt imanlı insan günahları örter yazmışlar, bunu yazan da daha bugün tartışma yaşadığım ve muhtemelen hiç anlaşamayacağım bir üye. @Bilgece

Ama en azından insan olma noktasında birleşiyormuşuz, onu farkettim sayenizde.

Ne biliyim ben bundan 2 sene önce 14 yaşımdayken öpülmek bile çok büyük birşeydi lafı bile geçmezdi üstelik baskıcı bir aile yerine gayet modern bir aile yapısına ve arkadaş ortamına sahip olmama rağmen yine de özeldi ve yapmaya çekinilirdi utanılırdı herşey birden nasıl böyle hızlı değişti herkes nasıl cinselliği bu kadar basite indirip bu kadar küçük yaşlarda yaşamaya başladılar bilmiyorum her sene liseye başlayan bir öncekinden daha kötü oluyor tabi Oğlanın suçu var asıl onunki kabul edilemez ama ilk sex kasedi çıkan bu kız değil yıllardır çıkıyor insanların hiç mi ders almadı demeden de duramıyorum ama tabi bize burada laf düşmez Kızın yazdığına göre ailesi destek oluyormuş ama yine de yorumumu belirtmek istedim

Atılan tweetlerde kızın videoyu kendi paylaştığı yazılmış. Yaşı 14 ama yaptığının farkında bu çocuk. Bilerek ve isteyerek çektirmiş videoyu. Ben izlemedim okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum. Şu durumda kızı masum görmek de saçma yani. Rahat olmasa zaten sizene tarzı açıklamalar yapmaz. Ailesini falan bilemem çok muhafazakar ailelerin çocukları da yanlış yapabilir, çok ilgisiz büyüyen bir çocuk veya arkadaşlarının etkisinde kaldığı için kendini zorunlu hissedebilir, veya bir tür kendini ispatlama adına yapmıştır. Evet o çocuk en az kız kadar suçlu sonuçta yalnız yapmadı, eğer sızdıran oysa bence ceza verilmeli. İnsanların sarfettiği küfürler çok çirkin ve iğrenç, özellikle kızların yazdığı küfürlü tweetler çok garip.

Umarım ikisi de pişman olur, yayan kişi başka biriyse cezasını çeker. Bir kaç güne unutulur diye düşünüyorum ben, malum Türkiye'nin gündemi çabuk değişiyor.

Bugün ilk defa kötü hissettim kendimi. Paylaşılan şeylerden, edilen hakaretlerden, uydurulan şeylerden dolayı filan değil. Savcılığa gittim bugün savcı bana videodaki çocuğun verdiği ifadeyi okudu. Sanki ben istemişim gibi anlatmış olayı, resmen kendini kurtarmaya çalışmış. Canı sağolsun, hak veriyorum 16 yıl yiyecek sonuçta. Ama çıkıp da "Ecem istediği için yaptım benim için önemli değildi önceden başkalarıyla da yapmış" gibi bir cümle kurmasını beklemezdim. Yiğit ondan beklemediğim pek çok şey yaptı zaten. Ben ikimizi de nasıl savunurum nasıl korurum diye düşünürken, zarar görmesin benim yaşadığımı yaşamasın diye ismini bile bu zamana kadar vermemişken şunu yapması çok şerefsizce. Bundan sonra karışmıyorum hiçbir şeye. Videodaki çocuk budur;https://www.facebook.com/profile.php?.....

son gonderisi ... hala cocuk icin uzuluyor yahu :(

Yok artik siz ciddi misiniz?
Yani bunu hak ettigini mi dusunuyorsunuz?
14 yasinda cocugunuz kadar bebeye bu kadar kin ve nefret beslemeniz cok acikli. Bu kadar ofke bu kadar garez...
Sebebi de havali olmasi.
Siz bu sosyal medyayi cok ciddiye aliyor olmayasiniz, 14 yasinda bir cocukla yarisa girdiginize gore? Takipci sayisinin fazla olmasi mi sizi uzuyordu?
Hıhı kk da yorum yaparak takipçi sayımı arttırma gibi bi hedefim var:KK14: çocuk istismarı günümüzde yeni olan birşey değil . Benim ergenlik dönemimdede vardı. Ablamın da anneminde . Daha dün liseli kızlar adında eski bi Türk filmi izledim aslında o film birşeyler anlatıyor izlemek lazım
Bu arada 23 yaşındayım. Çocuğum yaşta olması için 9 yaşında doğurmam lazım ki tıbben mümkün mü bilemiyorum.

Kız en azından Müslümanlıkla ilgili kötü şeyler yazmış.

Siz Müslüman iseniz çok kötü temsil ediyorsunuz.

İlk sayfalarda dini hassasiyetlere sahip insanlardan kızın videosunun yayılmasını kınayan samimi mesajları görebilirsiniz. Hatta kızdan hiç bahsetmeden direkt imanlı insan günahları örter yazmışlar, bunu yazan da daha bugün tartışma yaşadığım ve muhtemelen hiç anlaşamayacağım bir üye. @Bilgece

Ama en azından insan olma noktasında birleşiyormuşuz, onu farkettim sayenizde.
Şimdi benim dinimle hiç bi alakası yok yorumun. Ask. Fm de ki yazılarını okumanız gerek ukalaca tavırlar vs. Bu şekilde zihniyeti olan herkese ön yargılı yaklaşırım ben yaşı her ne olursa olsun. Su testisi su yolunda kırılırmış ne diyeyim. Şöyle bi durum olsa kabul ederim yaşça büyük birinin kızı bi şekilde kandırmasını vs. Falan. Yalnız birlikte olduğu kişide 14 yaşında. Demekki arkadaş çevresin bu tür kişilerden oluşuyor. Bu kızın anne babası yok mu Allah aşkına . Hiç mi takip etmemeişler illa ki göze batacak bi hareketi olmuştur. Ben burda ne anneler gördüm çocuğuyla ilgili sorunları çözmek için çözüm arayan

Ailesinin ilgisizligi belki de bu yöne kaydırdı cocuk oldugu için. Sonucta 14 yasında birinden bahsediyoruz. İlgisizlik yüzünden asık oldugunu düsündü, 14 yasında ne askı yoksa?
14 yasında olmasaydı daha büyük olsaydı bile milletimizin nasıl bir nefretle dolu oldugunu gördük bu olayda. Kimse kimseye acımadı, linc ettiler. Yarın öbür gün ülke istenilen kıvama geldiginde, taslanan kadınları bu topraklarda da görürüz. Haklı ya da haksız.
Kusura bakmayın. Ailesinin İlgisiz olabileceğinden bahsettiniz. Bu durumda anne babaları küçük yaşta vefat eden , bu yüzden de anne baba sevgisi şefkati görmeyen bütün çocuklar kötü yola düşmeli gibi bi anlam çıkardım .

Nası bi milletmişiz yaa ikiside 14 yasında ama biz kızı eleştiriyoruz..Bide bunu yayanlar çoğu yaşıtları kıskançlık için bi kız çocuğunun hayatını karartıyolar..Naıl evlatlar yetiştiriyoruz nereye gidiyoruz bilmem..

Öncelikle saldırgan bi yorum yazmadığınız için teşekkür ederim. Dışarıya çıktığımda sürekli izlerim ergenlik döneminde ki gençleri siz de illaki gözlemlemişsinizdir. Çoğu özenti ve kendi yaşını büyültecek fiziksel değişimlerde bulunuyorlar.şahsen benim çocuğum olsa o yaşta sürekli gözlemlerim. yaptığı hatalardan dolayı asla yüzüne vurmam. Hiç haberim yokmuş gibi arkadaşlarından uzaklaştırıcı yöntemler ararım. Anne babasında çok çok büyük hata var. Demekki çocuklarının bu yaptıklarına ya göz yumuyorlar ya da farklı bi durum var. kız meslek lisesi mezunuyum ve okulumda çok çok çirkin şeylere şahit oldum. Ve inanın tüm bunlar özentilikten kaynaklanıyor.

Kusura bakmayın. Ailesinin İlgisiz olabileceğinden bahsettiniz. Bu durumda anne babaları küçük yaşta vefat eden , bu yüzden de anne baba sevgisi şefkati görmeyen bütün çocuklar kötü yola düşmeli gibi bi anlam çıkardım .

Yok canım, düşmeli demedim. Niye öyle bir sey deyim ki? Düşerse daha hosgörülü yaklasılmalı.
Kaldı ki büyük bile olsa bu kendi tercihidir böyle bir seyi yasayıp yasamamak, kimse böyle linç edilmeyi hak etmez.
Baska yorumlarına kızmıs olabilirsin, ama ''hak etti'' biraz rahatsız etti beni. Bir anlık bir sinirle yazdıgını düsünmek istiyorum. Yanlıs da anlamadın umarım beni.

Hıhı kk da yorum yaparak takipçi sayımı arttırma gibi bi hedefim var:KK14: çocuk istismarı günümüzde yeni olan birşey değil . Benim ergenlik dönemimdede vardı. Ablamın da anneminde . Daha dün liseli kızlar adında eski bi Türk filmi izledim aslında o film birşeyler anlatıyor izlemek lazım
Bu arada 23 yaşındayım. Çocuğum yaşta olması için 9 yaşında doğurmam lazım ki tıbben mümkün mü bilemiyorum.
Hmm yani cocuk istismarinin gecmisten bu yana olmasi bu olayi rezil olmaktan kurtariyor oyle mi? Ne alaka bu tip olaylarin hep var oldugunu belirttiniz anlamadim dogrusu. Mesela cinayet de insanlik yeryuzune ayak bastigindan bu yana var. Bu durum da biri öldürüldüğünde de ciddiye almamamiz mi gerekiyor?
Ha bu arada belki annesi olacak yasa degilsiniz ama koskaca yetiskin bir kadinsiniz. 23 yasindaki bir insanin 14 yasindaki birine gicik olmasi ''Totosu cok kalkmisti onun!'' demesi, cok havali, Twitterde populer diye ofkelenmesi, kiza karsi kinlenmesi gercekten cok ilginc ve uzulesi.

Yok canım, düşmeli demedim. Niye öyle bir sey deyim ki? Düşerse daha hosgörülü yaklasılmalı.
Kaldı ki büyük bile olsa bu kendi tercihidir böyle bir seyi yasayıp yasamamak, kimse böyle linç edilmeyi hak etmez.
Baska yorumlarına kızmıs olabilirsin, ama ''hak etti'' biraz rahatsız etti beni. Bir anlık bir sinirle yazdıgını düsünmek istiyorum. Yanlıs da anlamadın umarım beni.
Tabiki sinirlendim. hala geçmedi de. O yaşta ki birinin aklının ermeyeceği şeyleri bilerek, isteyerek yaşamalarına tahammül edemiyorum sadece. Birşeyleri idrak etmede zorlanacağı bir yaşta değil üstelik

Kizlar kiz video cekildiginde 14 yasindaymis, su an daha buyuk 16 yada 17. Liseye gidiyormus.

Öncelikle saldırgan bi yorum yazmadığınız için teşekkür ederim. Dışarıya çıktığımda sürekli izlerim ergenlik döneminde ki gençleri siz de illaki gözlemlemişsinizdir. Çoğu özenti ve kendi yaşını büyültecek fiziksel değişimlerde bulunuyorlar.şahsen benim çocuğum olsa o yaşta sürekli gözlemlerim. yaptığı hatalardan dolayı asla yüzüne vurmam. Hiç haberim yokmuş gibi arkadaşlarından uzaklaştırıcı yöntemler ararım. Anne babasında çok çok büyük hata var. Demekki çocuklarının bu yaptıklarına ya göz yumuyorlar ya da farklı bi durum var. kız meslek lisesi mezunuyum ve okulumda çok çok çirkin şeylere şahit oldum. Ve inanın tüm bunlar özentilikten kaynaklanıyor.

Niye yazim? Fikrimizi tartısıyoruz.
Hepimiz bir seylere özendik...Ben kuğulum ben havalarında sırt cantalı bir tiptim mesela bir ara.
Ailesinin hatası büyük orada hemfikiriz, 14 yasında bir kızın cinsel seyler yasamasını da dogru bulmuyorum. Onda da hemfikiriz.
Benim hosuma gitmeyen bu linç girişimi. O kızın karakteri simdi bozuk olabilir, ama tek basına da olsa zamanla olgunlasacak. Karakterinin olgun olmasını zaten bekleyemeyiz bu yasta. He deyip gececeksin yazdıgına sinirlensen bile.

Hmm yani cocuk istismarinin gecmisten bu yana olmasi bu olayi rezil olmaktan kurtariyor oyle mi? Ne alaka bu tip olaylarin hep var oldugunu belirttiniz anlamadim dogrusu. Mesela cinayet de insanlik yeryuzune ayak bastigindan bu yana var. Bu durum da biri öldürüldüğünde de ciddiye almamamiz mi gerekiyor?
Ha bu arada belki annesi olacak yasa degilsiniz ama koskaca yetiskin bir kadinsiniz. 23 yasindaki bir insanin 14 yasindaki birine gicik olmasi ''Totosu cok kalkmisti onun!'' demesi, cok havali, Twitterde populer diye ofkelenmesi, kiza karsi kinlenmesi gercekten cok ilginc ve uzulesi.
Sizin yaklaşım tarzınızda bi sıkıntı var bence kışkırtıcı saldırganlık birşeyler seziyorum. Biraz önce alıntısını yaptığım arkadaşla çok rahat fikir görüşü sunabiliyoruz karşılıklı. 14 yaşında ki birini kıskanıyormuşum kisvesine büründürdünüz beni. İlginç doğrusu.kızın popülaritesi değil yazdığı şeyler paylaştığı fotoğraflar "bu nasıl çocuk yahuu" dedirtti . Facebookta bi arkadaşım paylaşmıştı ( 1 sene önce) bu kızın yazdığı birşeyi ve başlık olarakta" anne babalar lütfen böyle bi nesil yetişmesine izin vermeyelim" şeklindeydi acaba fake bi durum mu diye bakmak amacıyla okumuştum yazılarını takipçi sayısı vs. İlgili değil bu duruma bi açıklıkgetirmek istedim.
Anlam verememişsiniz bu durumun yeni olmadığına dair yaptığım yoruma. Şöyle açıklık getireyim ona da. Teknoloji ilerledikçe özentilik yayıldı. Ben küçükkende dedikoducu teyzeler hep anlatırdı şunun kızı böyle olmuş bunun kızı şöyle olmuş diye. Toplum içerisinde bu şekilde kötü olarak anılmak kulağımıza küpe olmuş ki şükürler olsun bu yaşıma kadar hem ben kendimi. Hemde ailem beni koruyabilmiş.

Back