- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
ders çalışıcaz bahanesıyle gıtmıslerdır ahh ana babaya cok iş dusuyor cocukları egıtmek ıcın gec kalmamalı sıkmadan ve cok serbest bırakılmadan yetıstırılmelı ayy boyle haberler okuyunca evlat sahıbı olmaktan da korkuyorum artık zamanımız çok kötü
Amanda Todd aklıma geldi,
o kız buna benzer şeyler yüzünden küçük yaşta intihar etmişti.
yok canim hala ayni tas ayni hamam.Kızın açıklamalarını okuyunca şok geçirdim
ailesi anlayışlı insanlarmış en azından kızın intihar etme veya şiddet görme gibi bir durumu olmayacağı anlaşılıyor.
umarım bu yaşadıklarından sonra hem kendi hem ailesi ders alır
ona göre dikkatli olur kimseye güvenmez bu yaşında böyle şeylere kalkışmaz.
yok canim hala ayni tas ayni hamam.
yazmis birde hala geri gelse affederim niye yaptin demem diye. kizi ifsa edip rezil ettigi halde kiz onun adini ifsa etmiyor. hem uzuldum kiza hem de kizdim .
Yukaridaki aciklamaya bakacak olursak ailesi arkasindaymis..
AyricaChess ben o yorumu sana yapmadim lütfen yanlis anlama. Ben videolari yayan kisilere dedim. Sen haberi paylasmissin canim seninle ne alakasi var?
Hala da inanmak istemeyen bir tarafım var. Şuan çıksa yanıma gelse hiç hesap sormam belki "niye" demem. Sarılır uyurum sadece. Ama siz anlayamazsınız.neyyy
bu kızı ailesi kolundan tutup psikologa götürmeli,gitmişken kendileri de tedavi olmalı
hiç normal değil hiç
Hala da inanmak istemeyen bir tarafım var. Şuan çıksa yanıma gelse hiç hesap sormam belki "niye" demem. Sarılır uyurum sadece. Ama siz anlayamazsınız.
boyle demis.
Ya merak ediyorum neden sadece kızın annesi babası utanıyor?
Neden erkeğin anasına babasına laf edilmiyor?
Yapan sadece kızmış gibi, namusu sadece kızda arayan insanlardan nefret ediyorum.
Hatta aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum..
Cok dogru tespitkonu belden aşağı olunca belden yukarısı çalışmayan bir milletiz !!!
aminnnnKesinlikle anne baba cok önemli. Evlatlarindan gozlerini ayirmamalilar. Rabbim eslerimizle evlatlarimizla imtihan etmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?