- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.741
Neden? Yapalım hep beraber ne olcek ??Bn de aldim kabak ama sanırım yapamiycam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden? Yapalım hep beraber ne olcek ??Bn de aldim kabak ama sanırım yapamiycam
Evt cnm ama yapamiycam sanrmKabak mı?![]()
3 gün ayni şeyi yeme fikri midemi bulandirdi şimdiden bir de kabak pek de sevmem . Dukan yapicam gibi aynı etkiyi yapar diyorlar yoksa sizle alakasi yok cnmNeden? Yapalım hep beraber ne olcek ??
Tatilde yedin ve kilo almadin valla bravoooo süper yok gram bile almamisim vallahama iyi spor yaptim tatilde buraya gelince su bihafta bosladim ama yine basladim Cuma hemencik
![]()
Hazirla kendini 3 twne vuruyolarBizin de var 3 hafta sonra.![]()
Bende patates mi yapsam yaa bi türlü karar veremiyorm bende. Emzirme olayı bağlayıcı oluyor bize.Ben de kabak detoksu yapıcam ama emzirdiğim için kararsız kaldım en azından ilk gün denerim diyorum
Evet cnm. Atak ve seyir de meyve yok. Güçlendirme de başlıyordu meyve yanlış hatırlamıyorsam.blonde ambition baktım ama göremedim dukan ilk evrede meyve yasak mı cnm ?
ZormusEvet cnm. Atak ve seyir de meyve yok. Güçlendirme de başlıyordu meyve yanlış hatırlamıyorsam.
meyve de sebze de yasak canm protein dışında herşey yasak ve menü de et ağırlıklı olmak zorunda ama liht olmak kaydı ile yoğurt,süt,peynir de yeniyor ,1.5kaşık yulaf kepeği ve yumurta da var ama süt ürünlerine ağırlık vermemek gerekli . Menünün büyük kismı et ile oluşturmak gerekiyorblonde ambition baktım ama göremedim dukan ilk evrede meyve yasak mı cnm ?
Bence patates daha iyi hem yogurtta var ondaBende patates mi yapsam yaa bi türlü karar veremiyorm bende. Emzirme olayı bağlayıcı oluyor bize.
Tuzsuz nasıl olur acaba. Tuzsuz düşünemiyorm.Bence patates daha iyi hem yogurtta var onda
Ben yogurtla olan menulerde ikisini karistircam diger menulerde de artik bi sekilde gidicekTuzsuz nasıl olur acaba. Tuzsuz düşünemiyorm.
Yarın mı başlayacaksınız? 3 gün mü sürecek? Ayy senden güç alıp bende başlasam mı? Ne çok soru sordumBen yogurtla olan menulerde ikisini karistircam diger menulerde de artik bi sekilde gidicek![]()
Ben İnternette baktım kabağı da hep yoğurtlamışlar canım bir öğünde 2 kabak sotelenicek yada fırında istediğin baharatlarla üstüne 2 kaşık yoğurt istersen dereotu, taze nane yazıyorduBence patates daha iyi hem yogurtta var onda
3 kiloya kadar kilo verenler var tabi ödem de gidiyor ama kalorisi çok düşük olduğu için spor da yapılırsa bence yağdan da giderBen İnternette baktım kabağı da hep yoğurtlamışlar canım bir öğünde 2 kabak sotelenicek yada fırında istediğin baharatlarla üstüne 2 kaşık yoğurt istersen dereotu, taze nane yazıyordu
Ben pek Bi niyetlendim ama bakayım dayanıcakmıyım bilemiyorumYarın mı başlayacaksınız? 3 gün mü sürecek? Ayy senden güç alıp bende başlasam mı? Ne çok soru sordum![]()
Yok cnm ben yarin disarsayim o yuzden carsamba baslicamYarın mı başlayacaksınız? 3 gün mü sürecek? Ayy senden güç alıp bende başlasam mı? Ne çok soru sordum![]()