• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition blonde ambition sende mi kasimda evlendin 3 ay var demissin bnmde kasimda😊
Yok kuzum tam şuanda eylül ayına girdik ya ondan tam 3ay kalmış oluyor Aralıkta evledim😍 ikimizinki yaknmş evt 😊 bu yıl evlilik yıl dönümümüzde manken gibi taş gibi olucaz desene 🤩😊

Son düzenleme:
Bu hafta sonunu 73.9 74.0 ile kapatirsam cuma günü adet olucm ama ver eleni 73 ler 😍inşallah 73 görürüm kabak detoksuyla 72 yi görsem keşke direk bi rakamda 2 hafta kalmadan digerine geçse keske . Hayal ama keske gecse
Canm bak haftasonu kaçamak yapmadn gördün mü farkı ne güzel oldu 😊 73ü görmüş olarak detoks a baslycaksn detoks bitiside kesin 72yi görürsün zaten harika olur ❤

B Baharyagmuru35 babam mutfağa bayılıyor ben ve annem ise hiç sevmiyoruz en son ne zaman yemek yaptığımı hatırlamıyorum. O kadar uzağım bende. Sanırım sosyal tesislerde çalışırken mutfağı denetledikleri için hep ilgisini çekiyormuş orada gördüğünü hep evde denerdi.
Bayılıyorum güzel yemek yapan babalara valla çok şanslısınız. Benim babam da çok sever mutfağı ve eli çok lezzetlidir. Ben küçükken tv de oktay ustayı izlerdi her gün akşama da aynı yemekten yapardı. Şimdi iyice aştı kendini, yapamadığı yok maşallaj :KK70:

Herjese gunaydiiinnn😍 sonunda düz 56 oldum yarin 55 i gorurum artik 🤩🤩🤩
Tebrik ederim canım 😍 maşallah sana ya daha minnacık emzikli bebekle :emir_bebek:56 'ya indin ❤ biz kaç yıl al ver al ver tubimle büyüttük yavruları hala 5lere geçemedik dimi tugbaFB tugbaFB kuzum bidaha başa dönmeyelim çok pişman oluyorum kaptin gibi bebeği minicikken hemen incecik olmuşlardı görünce :110: kuzum sende bizi gör bak bida sakın sakın verdiğini alma :KK20: tek seferde kurtul rahet et ne güzel 😊 kaldı sadece 3 kilo :KK5: 3er kilo verince hedefteyiz kurtuluyoruz artk :KK76::nazar:

Günaydın kizlarr 🥰
Kedim sağolsun uyandırdı beni delirtiyor kaç gündür .
Yatak odası kapısına gelip durmadan miyavliyor gece . Dışarı cikariyorum cama gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor içeri alıyorum kapıda miyavliyor odaya alıyorum odada da susmuyor karnı tok kafasinida okşadım ne istiyo bu hayvan bi anlasam . Rahat vermiyor uyutmadı ya her gece sn az 3 kere kalkıyorum onun yüzünden

Canm bak haftasonu kaçamak yapmadn gördün mü farkı ne güzel oldu 😊 73ü görmüş olarak detoks a baslycaksn detoks bitiside kesin 72yi görürsün zaten harika olur ❤
Detoksu nasıl ypicam kara kara düşünüyorum 🤣yapan birinin videoyu izledim . Yag oranı artmış harfi harfine uyduğu halde kilosu azalmış ama çok garip

Tebrik ederim canım 😍 maşallah sana ya daha minnacık emzikli bebekle :emir_bebek:56 'ya indin ❤ biz kaç yıl al ver al ver tubimle büyüttük yavruları hala 5lere geçemedik dimi tugbaFB tugbaFB kuzum bidaha başa dönmeyelim çok pişman oluyorum kaptin gibi bebeği minicikken hemen incecik olmuşlardı görünce :110: kuzum sende bizi gör bak bida sakın sakın verdiğini alma :KK20: tek seferde kurtul rahet et ne güzel 😊 kaldı sadece 3 kilo :KK5: 3er kilo verince hedefteyiz kurtuluyoruz artk :KK76::nazar:
Sagol bebegiiiim darisi herkesin basina insallah 😍 ben zaten 58 le hamile kalmistim 76 yla doguma gitmistim 1 hafta sonra 63 kiloydum yanin1 yilda 7 kilo verdim mantik olarak ama takima girdiktm sonra verdm tsbi hepsini oncesinde hic ugrasmamistim :D hedefim dugun kiloma inmek 52 ye yani sonrasinda 55 üst sınırr koycam kendime
Zaten basta kilo verdin mi veriliyo yoksa kslir diye tahmin ediyorum emzirmeyi birakinca zor cunku
Sizde zayifladiniz kizlarinixin en guzel.zamanlarinda onlara cok gzel fit birer anne oldunuz 😍😍

Back
X