- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum tam şuanda eylül ayına girdik ya ondan tam 3ay kalmış oluyor Aralıkta evledim
Canm bak haftasonu kaçamak yapmadn gördün mü farkı ne güzel olduBu hafta sonunu 73.9 74.0 ile kapatirsam cuma günü adet olucm ama ver eleni 73 lerinşallah 73 görürüm kabak detoksuyla 72 yi görsem keşke direk bi rakamda 2 hafta kalmadan digerine geçse keske . Hayal ama keske gecse
Bende kasımda evlendm.
Bir ömür mutlu olun canmBende kasımda evlendm.
Bayılıyorum güzel yemek yapan babalara valla çok şanslısınız. Benim babam da çok sever mutfağı ve eli çok lezzetlidir. Ben küçükken tv de oktay ustayı izlerdi her gün akşama da aynı yemekten yapardı. Şimdi iyice aştı kendini, yapamadığı yok maşallajB Baharyagmuru35 babam mutfağa bayılıyor ben ve annem ise hiç sevmiyoruz en son ne zaman yemek yaptığımı hatırlamıyorum. O kadar uzağım bende. Sanırım sosyal tesislerde çalışırken mutfağı denetledikleri için hep ilgisini çekiyormuş orada gördüğünü hep evde denerdi.
Evet bu kişta oyle olmaz insallahPatlican ve biber zaten beni yiyeceğine git tavuk ye diyordu kışın
Tebrik ederim canımHerjese gunaydiiinnnsonunda düz 56 oldum yarin 55 i gorurum artik
![]()
Valla öyle olacakYok kuzum tam şuanda eylül ayına girdik ya ondan tam 3ay kalmış oluyor Aralıkta evledimikimizinki yaknmş evt
bu yıl evlilik yıl dönümümüzde manken gibi taş gibi olucaz desene
✌
Detoksu nasıl ypicam kara kara düşünüyorumCanm bak haftasonu kaçamak yapmadn gördün mü farkı ne güzel oldu73ü görmüş olarak detoks a baslycaksn detoks bitiside kesin 72yi görürsün zaten harika olur ❤
26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Kizilbodur =
SchonerDuft =450
tugbaFB =300+
B Baharyagmuru35 =395+462+489+295+165+205.5
Verano_porteno =345+110+150+ 480+405+ 240
1 saat yoga
8000 adim
Sagol bebegiiiim darisi herkesin basina insallahTebrik ederim canımmaşallah sana ya daha minnacık emzikli bebekle
56 'ya indin ❤ biz kaç yıl al ver al ver tubimle büyüttük yavruları hala 5lere geçemedik dimi
tugbaFB kuzum bidaha başa dönmeyelim çok pişman oluyorum kaptin gibi bebeği minicikken hemen incecik olmuşlardı görünce
kuzum sende bizi gör bak bida sakın sakın verdiğini alma
tek seferde kurtul rahet et ne güzel
kaldı sadece 3 kilo
3er kilo verince hedefteyiz kurtuluyoruz artk
![]()
Kasımda aşk başkadırBende kasımda evlendm.
Tarti sonrasi insana bi rahatlama geluyo yiyoDun azicik yedim ama cuma aksami edindigim gramlari hala veremedim. Bakalim yarin nolcak.