- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.481
Cuma'ya kadar böyle hep eksili git canım73.9 çıktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma'ya kadar böyle hep eksili git canım73.9 çıktım
Misafirim geldi benimde biraz önce gitti . Sabah 7 den 11e kadar da etraf topla çamaşır dolabını düzenle şeklinde geçti yürüyüşe çıkayım dedim ama üşendim birazdan leslie yaparım.Tunaydinlaarrr kahvalti yaptm simdi ogluma yaptircam ustunu degistircem sonra temizlik timeee
Siz napiyosunuz kizlar ❤
Üst karın çalışıyor musun canımMide üstü yağ var ama sabahları öyle görünüyor çizgi de hep var oluştu artık ama evet dokunuyorum altı sertlesmeye başladı midenin o kas yerleri ama oturunca biraz katlanıyor o iç yaglar da erişin istiyorum
Sen bayağı hamaratsınya maşallah. Soslar, salçalar, turşular falan. Erkek olsam senin gibi biriyle evlenirdim![]()
Kaynanam turşu, reçel, pekmez yaptı. Yaprak bastık yine kaynanamla birlikte. Kendim yaklaşık 1 aydır bi domates alıp sos yapıcam diyorum. Hala yapıcam işteahahah
ben seviyorm boyle seyleri yaz basindan beri dondurucu sayikliuomda alamadk daha yapardim alsaydik
bide kavanozum bitti malesef ara verdim artik
![]()
Kaynanam yok ama annecimle sağolsun memleketteyken domates sos, tarhana, erişte hepsini yaptıkKaynanam turşu, reçel, pekmez yaptı. Yaprak bastık yine kaynanamla birlikte. Kendim yaklaşık 1 aydır bi domates alıp sos yapıcam diyorum. Hala yapıcam işte![]()
Maşallah ellerinize sağlıkKaynanam turşu, reçel, pekmez yaptı. Yaprak bastık yine kaynanamla birlikte. Kendim yaklaşık 1 aydır bi domates alıp sos yapıcam diyorum. Hala yapıcam işte![]()
Annemde erişte, çorbalık, su böreklik yufka falan açtı. Annemin hakkını da vermeden geçmeyeyim.Kaynanam yok ama annecimle sağolsun memleketteyken domates sos, tarhana, erişte hepsini yaptık
Kendim de şimdi yazlık sebzelerden alıp azar azar dondurucuya atıyorum daha ne olsun
Saol cnm her sene yapıyorz bunlarıMaşallah ellerinize sağlık
Umuyorum.ins . Şu mide üstü yağlarım.giderse kaslar çıkacak.ortaya dokunuyorum sert sert kas olmuş baklava yaptım ama görünmüyo yağdanCuma'ya kadar böyle hep eksili git canım
Çalışıyorum ama Surekli değil haftada 2 kez filan genelde yağ oranımi düşürmek için cardio yapıyorum bi de programımda yazan ağırlıkları çalışıyorum haftada 4 gün bi gün omuz bi gün kol bi gün kalça bacak bi gün karin simit bölgesi çalışıyorum.Misafirim geldi benimde biraz önce gitti . Sabah 7 den 11e kadar da etraf topla çamaşır dolabını düzenle şeklinde geçti yürüyüşe çıkayım dedim ama üşendim birazdan leslie yaparım.
Üst karın çalışıyor musun canım
Erkek işteBenim babamda ancak turşu,reçel,domatesten sos yapsın nerde kışlık yapmak..![]()
Hey maşallah annen kilo aldıracak sanaAnnemde erişte, çorbalık, su böreklik yufka falan açtı. Annemin hakkını da vermeden geçmeyeyim.
Onu 3 güne al sporu azalt 1 hafta 72 yi görürsün direk sonra bölgesel e ağırlık verdin mi fıstık gibisin zaten daha seksi olursun. Fazlan yok nerdeyse seninÇalışıyorum ama Surekli değil haftada 2 kez filan genelde yağ oranımi düşürmek için cardio yapıyorum bi de programımda yazan ağırlıkları çalışıyorum haftada 4 gün bi gün omuz bi gün kol bi gün kalça bacak bi gün karin simit bölgesi çalışıyorum.
25 kilo domates konserve 2 kilo yeşil fasulye 4 kabak haşladım domatesle beraber 2 kilo da barbunya koyarım belki sonra lahana havuç karnabahar turşusu yapacam nohutta haşladım 1 poşetBen sadece 2 kilo taze fasulye 12 kilo da domates yaptım bana yeter birazda barbunya alır ayiklarım benim kış tmm![]()
Büyük oğlum ne kdr uğraştıysam da ağzına salatalık domates zeytin yeşillik sürmez. Birçok çorbayı yemez. Bende pilav makarna hamur çorbası köfte falan yapıp besliyorm onu. Ama bir görsen çöp gibi 6 yaşına girecek hala 20 kilo :)Hey maşallah annen kilo aldıracak sanaannene de amacın ne anne beni kıskanıyor musun de
şaka bi yana maşallah ne güzel ellerine sağlık Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin
Bak iyi aklıma getirdin ben de nohut haşlayıp koyayım. Koca bir kova taze fasulye toplamıştı kaynanam bahçesinden. Onları da buzluğa koydum haşlayıp.25 kilo domates konserve 2 kilo yeşil fasulye 4 kabak haşladım domatesle beraber 2 kilo da barbunya koyarım belki sonra lahana havuç karnabahar turşusu yapacam nohutta haşladım 1 poşet