• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arabam perte çıkacak galiba cnm. Bi parçası çatladı motorda. Bulunamıyor bir türlü yedeği. Fazlasıyla zarara girdim. Bu haliyle satıp elimden çıkarayım diyorum. 10bin liraya bile çıkaramıyorm elimden. Artık parasını da geçtim elimden çıkarabilsem şükredeceğim.
Canım şehir ne senin ve parça ne özelden yazar mısın?

Sinirden kuplere binmiş durumdayım . Aksam hiç hoşlanmadığım birileri misafrlige geliyormuş eşim bana sormadan musaitiz demis . Zaten gündüz bi yere gitmedik akşam da evde tikilcaz
Ayy haklısın. Bende emrivakilerden hiç hoşlanmıyorum. Keşke sana da bir danışmak aklına gelseymiş.

Ayy haklısın. Bende emrivakilerden hiç hoşlanmıyorum. Keşke sana da bir danışmak aklına gelseymiş.
Sinirlerim çok bozuk .
Gündüz denize gidelim dedik vazgeçtik eşim ise gitti Bn spora . Aksam gezeriz diye düşünmüştüm iki gündür evde patladım zaten .
Bi de bana sormadan musaitiz demis valla cildiricam ya . Tanımam etmem ya tamirci arkadaşı karısı çocukları gelecekmis bi kere gördüm kadınla muhabbetim tutmadı görüşmek istemiyorum ama olana bak valla çok sinirliyim

Çok iyimişşş :KK37: ben karşı komşuya kızdığım için çıkardım zili. Bizim kapının numarasını veriyo her şeye. Kargo geliyo bizim zil çalıyı, yemek geliyo bizim zil çalıyı. Kaç defa uyardım yok anlamıyor. Mecbur muyum günde kaç defa kapıyıaçıyorum onlar için kapıcı gibi. Yine sinirlendim olayın saçmalığı :olamaz:
O zmn farkli tabi haklisin kndi takip etsin

Back
X