- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.761
arkadaşlar 2 gündür çok raatsızım.antibiyotik kullanıyoum ve yanında 2 farklı ilaç daha.idrar yolu enfeksiyonu.o yüzden yediğime zaten dikkat edemiyorum.yemeğe çalışıyorum.midem sürekli bulanıyo..düzelince devam ederim.kusura bakmayın.görüşürüz arkadaşlar
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :teselli:
kızlar ben geldim kuzenimde kaldım ondan giremedim.rejim biraz aksadı ama yürüyüşümü bırakmadım hergün devam.akbulak geçmiş olsun cnm.benim de canım en çok brownie intense çekiyo.hastasıyımj ya..ama yememem gerekiyor.bu hafta cezalıyım
arkadaşlar 2 gündür çok raatsızım.antibiyotik kullanıyoum ve yanında 2 farklı ilaç daha.idrar yolu enfeksiyonu.o yüzden yediğime zaten dikkat edemiyorum.yemeğe çalışıyorum.midem sürekli bulanıyo..düzelince devam ederim.kusura bakmayın.görüşürüz arkadaşlar
yanına bence 2şer dilim kepekli ekmek ile 1 dilim peynir koy, unonun 1 dilimi 39 kalori, hem tok tutar hem de metabolizman yavaşlamazzemuszemusselam hanımlar
ben bu gün diyete pek uyamadım sabah kahvaltı yapamadım doğal olarak sonrasında çok acıktım ve dozu biraz fazla kaçtı yemeklerin
yarından itibaren 3 günlük sebze ve meyve diyeti yapayım diyorum. 3 gün boyunca sadece sebze ve meyve yicem. nasıl olur sizce ?
biz iyiyiz iyiyiz sen kendini toparla da gelolumunekankayizsmileteşşekür ederim kaptan.havaların değişimi etkiledi sanırım.üşüttüm..(ama bugün daha iyiyim..dediğim gibi antibiyotik alıyorum.tok almaya çalışıyorum ama yinede midemi bulandırıyo....herkesler iyidir burda inş.görüşrüüz
tozunu attırdım bugün yemeklerin kızlar hastalığım bitio ama ben hala dolap karışıtırıyorum ne var ne yok acaba diye :)))
sabah okulda 1 paket fındıklı ikram ve 1 nescafe
eve gelince kısır vardı dünden kalma 1 kase kadar onu yedim arkasından da bi nescafe patlattım yine
akşam yine yiyecek bişi bulamadık biz de ev arkadşmla birlikte menemen yaptık ve yarım ekmekle götürdük :)) rezilliğe bakın kiii çaya misafir gelecek diye çayı sonraya bıraktık dolayısıyla ev arkadaşım menemenin yanında süt içti yaa bana ne demeli menemen, yarım ekmek ve doğadan form çay :)))))))))) kahvaltılıklar cabası tabiii
sağolsun misafirler boş gelmemişler tatlı alıp gelmişler 2 tane de ondan yedimmm. ama inanın patlaycam zannettimmm... kızlar bu arada annem sauna eşofman istemişti. burdan gönderdim anneme ve 1 hafta da 1 kilo vermiş.. ne dersiniz bizde mi alsak :)))))
bu gidişle inşallah cuma günü kilo bildiriminde bulunucam:)yerimseniben
kilo vereceğimi umuyorum:Saruboceq:
yanına bence 2şer dilim kepekli ekmek ile 1 dilim peynir koy, unonun 1 dilimi 39 kalori, hem tok tutar hem de metabolizman yavaşlamazzemuszemus
biz iyiyiz iyiyiz sen kendini toparla da gelolumunekankayizsmile
ay yemiş yemiş gelmiş bi de yediği bisküvinin aromasına kadar her bişi yazıyokafamçokkarıştı...bari fındıklı mındıklı diye tasvir edip insanın canını çektirtme:1ninca:
şimdi gelelim banaaaaabuyrunnnnnnnnn
güzel haberlerim var
epey kendimi toparladım. araöğünlerim hala eksik ama iyi gidiyo sayılırım.hatta şu an yeşil çay bilenem içiyorumbayanssulusmile, günde 3 bardak yeşil çay içemediğim için bi cinlik yaptım 2 poşet çayı 1 bardağa demledimsempatiksalakcinni, inşallah 2sinin de içindekiler suya geçer
sabah kalkar kalkmaz tartıldım cumadan bu yana 200 gram almış görünüyordumeyvahedigeldismile, ama malum durumda hesaba katınca:jeyyar:,kilo almadım sayılabilir:dance:
şimdiki beslenme programım lezzetli ve çeşitli şeylerden oluşuyor. iş yerindeyken de doyuruyor. ama ben evde bu yediklerimle doymuyorumbilmiyorumkismile
alma yeter, alacaksan da maksimum 1 kg ok:) biraz durup dinlenip sonra tekrar vermeye başlarsın. bu arada aynalar ve takım arkadaşlarım geçen haftaki pisboğaz ve saldırgan dönemimi ucuz atlattığımı söyleyebilirim. pazartesiden itibaren telafi için baya bi dikkat ettim. hatta dün tansiyonumu düşürecek kadar az yemişim. 3 gün eziyet yeter. ekmeklerimi öğünlerde 3 dilime çıkartıyorumsempatiksalakcinni.hani kızıyosunuz ya çok ekmek yiyon diye şimdiden sebebini söööliyim dedimnaniknanikBEN VEREMEYECEM GALİBA eyvahedigeldismile
istediğin kiloya gelemesen bile pilates seni o kiloya düşmüş gibi inceltecektir, keşke benim de öyle bir imakanım olsa...tmm ezgicim...toparlanıyorum.ilaçlarımı bitirimmi diye düşünüyorum.bu arada p.tesi plates başladı ben hastalığımdan dolayı gidemedim.ama inş yarın gidicem.çok yormadan kendimi spora başlarım artık...ama sanırım bayrama kdr dediğim kiloya gelemicem((ohaoldumsmilemafoldumbenboshayallersmile
istediğin kiloya gelemesen bile pilates seni o kiloya düşmüş gibi inceltecektir, keşke benim de öyle bir imakanım olsa...
gelsin hadi kilolar şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?