Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım.

Arkadaşlar dün akşam 1 buçuk adet nar ve biraz kraker yedim çayla birlikte.
Bu sabah iki çok ince dilim normal ekmek arası tost ve yanında bir adet domates yedim.

slm kızlar nasılsınız ben hastalıkla uğraşıyorum geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, demeyenleri kınıyorum laelaelaelaelae
bugün bide okulda nöbetçiydim nöbet sorunsuz bitti diyodum ki çocuklar eve dağılırken 8. sınıftan sorunlu bir öğrenci 5. sınıf öğrencinin kafasına kiremit atmış kıza dikiş atıldı. allahtan daha kötü bişey yok. inş da olmaz

canım allah uzun ömür versin. sende hoşgeldin aramıza.
biz bir karar aldık yani ben aldım kızlar uygulayacak delikafadulden
kurbana kadar ne kadar kilo vereceğini hedefini söylüyorsun kurbana kadar o kiloya ulaşacaksın. ulaşamayan ceza alacak. şimdi sen hedefini söyle bakalım kaç kilo olmayı hedefliyon kurbana kadar :jeyyar:

selamlarr herkese ama kımse yok yıne burda :sinifsinif:

ben bugun yıne kahvaltı yapmadım öğlen 5-6 tane dolma yedım sımdı yurttayım akşam yemegnde balık varmış yemıycem onuda nefret edıyorum :1ninca:
salata yıcem sadece onuda sevmıyorum ama mecburen fisfisfis

çok sağolun kızlar. allah hepimize uzun ve huzurlu bir hayat nasip etsin

aynalar canım 81 kiloyum antalyada 1kilo gitmiş

bayram hedefide 78 olsun

midem bulanıyo bu yurdun yemeklerınden of :bbo: ben butun hafta burda kalsam kesınlıkle 1 ayda 5 kılo falan verırım kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar bugün yrdiklerimi yazayım

sabah
4-5 zeytin
bir dilim ekmek
azcık simit
bir küçük dilim kek
domates ve çay

öğlen
biraz peynir
3 zeytin
domates
çeyrek kadar kepek ekmek ve çay

akşam
akşam üüstü arkadaşım geldi gelirken lahana sarması getirdin 5-6 tane ondan yedim.
misafir oldular akşam için karnıyarık ve pilav yaptım.bir tane karnıyarık 4 yemek kaşığıda pilav yedim...karnıyarığın içini hazırlaarken ondanda bir kaç çatal azcık ekmekle yedim((
biliyorum akşam için ağır oldu..ama onu planlamıyodum..e görüncede dayanamdım...aslında regle zamanımda geçti,bu dönemlerde çok acıkıyorum ve engel olmaıyorum kendime.(

görüşürz arkadaşlr

kızlar ne haberrr? dün paylaşımda bulunamadım çünkü siteye bi türlü giremedi hep hata verdiii

sabah 1 bardak meyve suyu
okulda yarım poaça
öğle arkadaşla eve geldik çay içmeye 1 poaça da öle gitti yanında
yarım domates, yarım salatalık, 3 zeytin, 3-4 dilim peynir

akşamı hele hiç sormayın eyvahedigeldismile yine arkdşlarla bi araya geldik veeee
15-20 arası yaprak sarması
2 poaça, yarım kurabiye, yarım kase makarna salatası, yarım dilim tavuk göğsü

biz kızlarla bi araya geince kötü oluo yaaaaa mafoldumben

bugün ki menü de beterdi valla kızlar regl olcam sürekli aranıp duruom ne yesem diyeee :sinifsinif:

sabah okula giderken yine 1 poaça yedim sempatiksalakcinni
okulda 1 tane çikolata aşırdım
sonra geldim akbulakla birlikte güzel bi kahvaltı ettim
7 zeytin, 3-4 dilim peynir, yarım domates, 5-6 çatal reçel ve çeyrek kepek ekmeği

akşam elim sürekli dolapları karıştırır vaziyetteydi kendime dur diyemedim :kedi: regl durumu olacağımdan sanırsam bunlar yoksa 3 gündür gayet iyiydi

evde 1 tane poaça vardı dünden kalan onu yedim 4-5 tane tuzlu kurabiye vardı onu temizledim.kaydirigubbakcemile3
akşam da arkadaşın doğum günü vardı orada 1 dilim pastanın yarısını yedim tamamını yemeyi kendime yakıştıramadım :)))) işte böle 2 gün geçirdim arkdaşlar maalesef...

bu arada kaptan çok geçmiş olsun. dün siteye girişte sıkıntı vardı. o yüzden şimdi yazıyorummm :))))

selam kızlar bir kaç gündür yediklerimi yazmıyorum çünküm diyet yapmıyordumlülülülülülü
yediklerimi yazıp size saygısızlık etmek istemedim. geçen hafta 4 gün oruç tuttum ondan mıdır nedi,r iştahım süper açık, acayip pisboğazım ne yesem ne yesem diye dolaşır oldum. geçen hafta o kadar aç gezdim kilo vermemeiştim bu hafata o kadar yedim 300 gram almışım, az bile:1closedeyes:
yeni kilom 62,7arkadaşlar izninizle yediklerimi düzeltene kadar buraya gelip yazmicam, yaz yaz bitmiyo zaten:tomato:
dün birazcık iyileşme gördüm pisboğazlığımda. öğleden sonra toplantı vardı , bizim toplantı aralarında çay ve kuru tatlı-tuzlu pastalarımız hazır olur. öğleden sonra kuru basta yiyeceğimi bildiğim için öğle yemeği yemedim öğle arasında yarım saat yürüdüdüm.

geçmiş olsun aynalar, hastalanma yaf...kendine bak biraz.ben kilo konusunda çok hassasımsempatiksalakcinni dijital baskülde tartılıyorum da o yüzden öyle bir hedef verdim. 60 kilo ile 59,9 kilo arasında bile çok büyük fark var.59,9 kulağa daha hoş geliyor:1rolleyes: madem çok ısrar ettin 59,9 olayım barivereliniortak

gerçekten çok iyi olur...keşke benim de öyle bir imkanım olsa... akşam çocukla nasıl giderim bilmiyorum...spor kilo vermeye çok yardımcı oluyor.

geçmiş olsun... inşallah şu zor ameliyat safhasını atlattınız. kilo almadan gelmen de sevindirici. diyete aynen devamyerimseniben
♥gözyaşı♥;15801080 .!.:

Geçmiş olsun canım.

Arkadaşlar dün akşam 1 buçuk adet nar ve biraz kraker yedim çayla birlikte.
Bu sabah iki çok ince dilim normal ekmek arası tost ve yanında bir adet domates yedim.

iyi gidiyorsun, bana hiç benzemiyorsundelikafadulden

öğrenci milleti şu yurt yemeklerini niye beğenmez anlamıyorumkötükedihüso o yemekleri bulamaynalr var... ama adettendir genelde yurt yemekleri beğenilmiyor.
geçenlerde akşam yemeğine mantar çorba yapmıştım biraz koyu olmuş yanında da sadece pilav vardı sanırım. eşim acilen dışarı çıktı geldi falan yemek soğudu ben de geç oldu diye yemek yemiştim açıkcası moralim bozuk diye düzgün bi sofra da kurmadım. eşim eline bir kase mantar lapası çorbası almış bir yandan yiyo bir yandan söyleniyor:sinifsinif:: ' yurtlarda 3 kap yemek çıkar öğrenciler beğenmez, bizim evde yediğimize bak' ...biraz üzüldüm kötü bir eş gibi hissettim kendimi:tomato: ama ne yapayım çalışan biri olarak hergün 3 kap yemek pişirmek zor geliyor. kıvamı lezzeti tutturamadığın zamanlr da oluyor.
Gizemcim balık yemesen bile yanında bir çorba vardır yiyebileceğin...çok kötü şartlar altında sayılmazsın, kaldı ki balık ve salata gibi sağlıklı yemekler çıkartmışlar daha ne yapsınlarklava:4 yıl devlet yurdunda kalmış,4 yıl boyunca yurt ve okul yemeklerini eleştirmiş biri olarak sana tavsiyem...eğer sevmdeğin yemekler çıkarsa evdekilerin süper lezzetli şeyler tükettiğini düşünme. durum ortada:jeyyar: öyle bile olsa lezzetli işeyler kilo yapıyorsempatiksalakcinni

Kızlar ben de bugün tartıldım ve 71.5 kilo cıktım.Bugün yürüyüş yaptım.Sonra güzel bir kahvaltı yaptım.1.5 dilim kızarmış ekmeğin üstüne kahvaltı sosu sürdüm.1 haşlanmış yumurta peynir zeytin yedim.

Elifezgi gel ya yediklerini yazmasanda uğra yine buraya.

Bu arada arkadaşlar bu gün tartılmayı unutup evden çıktım işe biraz geç kaldığım için aldımmı verdim mi bilmiyorum o yüzden geçen haftaki kilomu yazıyorum 85.4

ya dogru dıyosun da gerçekten kötuydu yemekler. lıstede buglama yazıyodu bende dedım 1-2 çatal alırım dısardan soylemıyım bı gıttım kızartma yapmışlar of tadı hala agzımda yanı butun gece uyuyamadım mıde bulantısınden :sinifsinif:
çorbaya gelince sebze çorbası vardı ben aslında çok severım çorbayı ama burda hazır yapyo yenı gelen kadın.. geçen seneki süperdı tam ev yemeğiydi cokacimcoook
zaten evdekı her yemeği burdakıne tercıh ederım ıtırazsızzz kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar.bus abah tartıldım 72.100 çıktı((çok üzgünüm.reglem,n gecikmesinden böle çıkmış olabilir..bide eşim burdayken almışta olabilirim...((ama söz veriyorum gelecek hafta mutlaka vede en aşağı 1kilo vericem...

kızlar umarım geç kalmamışımdır bilddirim için baskül 67.9 gösterdi maalesef regl olma durumu ve son 2 günkü hamur işlerinden kaynaklanıo galiba 300 gram alışım..

14. TAKIM 178. ETAP

aynalar ( 101,9 / 102,0 / -0,1 / -0,10% )
mushu ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,22% )
pinkcat87 ( 72,0 / 71,5 / 0,5 / 0,69% )
elifezgi ( 62,4 / 62,7 / -0,3 / -0,48% )
hhiiccii ( 67,6 / 67,9 / -0,3 / -0,44% )
akbulak ( 72,0 / 72,1 / -0,1 / -0,14% )
qizz ( 65,7 / 64,8 / 0,9 / 1,37% )
♥gözyaşı♥ ( 85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 609,0 / 607,4 / 1,6 / 0,26%)

aynalar cim, biz yine beraber ayni anda paylasim yapmi$iz
ben duzelttim tekrar kaydirigubbakcemile2

iyi hafta sonlari veee
hayirli cumalar kardes takimim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…