- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.721
slm kızlar sonunda gelebildim
inşallah herkes iyidir kaydirigubbakcemile3
bu günden itibaren buralardayım yine diyete kaldığım yerden devam. Antalya bizim için çok yorucu ve sıkıntılı geçti hava değişimi çocuklara iyi gelmedi onlarda hastalandı perişan olduk anlıyacağınız şimdi şükür herkes iyi kayınpederin operasyonuda iyi geçti. ilerleyen günlerde dahada belli olucak inşallah toparlar kendini. beslenmesine kendine dikkat ederse bu tür amelyat geçirenlere 5 10 yıl daha yaşamını devam ettire bilir deniyo. kimse bilemez ama inşallah daha da uzun bir hayat sürer.
bu günden itibaren buralardayım yine diyete kaldığım yerden devam. Antalya bizim için çok yorucu ve sıkıntılı geçti hava değişimi çocuklara iyi gelmedi onlarda hastalandı perişan olduk anlıyacağınız şimdi şükür herkes iyi kayınpederin operasyonuda iyi geçti. ilerleyen günlerde dahada belli olucak inşallah toparlar kendini. beslenmesine kendine dikkat ederse bu tür amelyat geçirenlere 5 10 yıl daha yaşamını devam ettire bilir deniyo. kimse bilemez ama inşallah daha da uzun bir hayat sürer.
slm kızlar ben çookk hastayım ölüyorum senağlama
siz nasılsınız, kurbana kadar hedeflere ulaşılacak mı bakalım fisfisfis
aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 - 68
elifezgi - 59.7
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79
qizz sende hedefini yazar mısın canım
elifezfi bu kusurat ne ya 60 olsun ya da 59 :jeyyar:
bir şey daha var arkadaşlar sizle paylaşmak istedim..bugün aldığım son haberlere göre burada yani bitlis/adilcevazda plates başlıyormuş.pazartesiden itibaren ya haftada 3 yada 1buçuk gün 2 şer saat platese gidecem..benim için sevindirici bir durum:):lepi:
♥gözyaşı♥;15801080 .!.:
Geçmiş olsun canım.
Arkadaşlar dün akşam 1 buçuk adet nar ve biraz kraker yedim çayla birlikte.
Bu sabah iki çok ince dilim normal ekmek arası tost ve yanında bir adet domates yedim.
selamlarr herkese ama kımse yok yıne burda :sinifsinif:
ben bugun yıne kahvaltı yapmadım öğlen 5-6 tane dolma yedım sımdı yurttayım akşam yemegnde balık varmış yemıycem onuda nefret edıyorum :1ninca:
salata yıcem sadece onuda sevmıyorum ama mecburen fisfisfis
öğrenci milleti şu yurt yemeklerini niye beğenmez anlamıyorumkötükedihüso o yemekleri bulamaynalr var... ama adettendir genelde yurt yemekleri beğenilmiyor.
geçenlerde akşam yemeğine mantar çorba yapmıştım biraz koyu olmuş yanında da sadece pilav vardı sanırım. eşim acilen dışarı çıktı geldi falan yemek soğudu ben de geç oldu diye yemek yemiştim açıkcası moralim bozuk diye düzgün bi sofra da kurmadım. eşim eline bir kase mantar lapası çorbası almış bir yandan yiyo bir yandan söyleniyor:sinifsinif:: ' yurtlarda 3 kap yemek çıkar öğrenciler beğenmez, bizim evde yediğimize bak' ...biraz üzüldüm kötü bir eş gibi hissettim kendimi:tomato: ama ne yapayım çalışan biri olarak hergün 3 kap yemek pişirmek zor geliyor. kıvamı lezzeti tutturamadığın zamanlr da oluyor.
Gizemcim balık yemesen bile yanında bir çorba vardır yiyebileceğin...çok kötü şartlar altında sayılmazsın, kaldı ki balık ve salata gibi sağlıklı yemekler çıkartmışlar daha ne yapsınlarklava:4 yıl devlet yurdunda kalmış,4 yıl boyunca yurt ve okul yemeklerini eleştirmiş biri olarak sana tavsiyem...eğer sevmdeğin yemekler çıkarsa evdekilerin süper lezzetli şeyler tükettiğini düşünme. durum ortada:jeyyar: öyle bile olsa lezzetli işeyler kilo yapıyorsempatiksalakcinni
yok mu şöyle 3-5 kilo veren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?