Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

keşke hep devam edebilsem ama bende maalesef arada bir kaçamak yerine arada bir diyet oluooo :kedi:
ama 2 gündür çok ciddi kararlar aldım sempatiksalakcinni umarım uygularım... bayrama kesin 65 olucam belki daha da azzzz. inşallaaaaahhhh :teytey:[/QUOTE]

umarım devam edersin menün iyi çünkü

naniknanik

evet mükemmel uyumluyuzvereliniortak o yüzden bu takımdayızsempatiksalakcinni

aslında şu bisküvilerini karıncalar falan yese bitirse delikafadulden kahvaltın düzgün olacak senin de ...her sabah bisküvi...boshayallersmile

bu ne demek :jeyyar: demek ki lahmacun bile yiyerek düşük kalori almak mümkündelikafadulden, tabi az yemek kaydıylacokacimcoook[/QUOTE]

şimdilik iyi gidio valla ama bakalımmm..
bisküvileri okulda çocuklar beslenme yaparken ben de 1-2 tane atıyorummm. okula götürecek bişi bulamıyorum bisküvi kolayıma gelio işin açığı...

8 günde nasıl bu kadar kilo alabildin ienmmr delikafadulden
valla takımdan yer yok sanırm zaten bu ara kaptan da yok bi iş için ankaraya gitmişti döndümü bilmiyorum. diğer arkadaşların haberi vardır heralde ama yer varsa bekleriz canımmm kaydirigubbakcemile5

Ben de yeni geldim:)Sabah 9 da yarım kase k-flakes.Sonrasında 2 saat fln normal yürüyüş.12 de 1 küçük kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta 2 bardak çay akşam da nohut ve pilav var ben nohutun yanına çok az pilav alıp yemeyi düşünüorum:)

Valla arkadaşlar dün yediklerimden sonra gelip burda itiraf etmekten utanıyorum.
İnanın sabahtan beri bir girip bir çıkıyorum mafoldumben

Dün akşam herşey gayet güzeldi eve gittim bir iki mandalina yedim sonra bir tabak mercimek çorbası yedim, sonra kendime bir domates doğradım, yanına biraz peynir 4-5 zeytin koydum yedim. Buraya kadar herşey çok güzeldi. :gitme: Ama akşam 10 buçuk civarı eşim eve geldi bide ne göreyim :1shok: elinde 2 kutu pizza. Rejim yaptığımıda biliyor uyuz. Yüzüme öyle bir bakışı vardı ki sempatiksalakcinni böyle sinsi sinsi gülen erol taş misali.. Ben o pizzalardan dört dilim yedim. ama sorun bi niye.. Niye çünkü eşim çok ısrar etti, çünkü gözümün ve burnumun dibinde o miss gibi kokan, sıcacık pizzayı istemem :umursamaz: dememe rağmen ağzımın dibine kadar soktu bilmiyorumkismile Çok savaştım nesfimle, kıran kırana bir mücadeleye girdik ama işte. Aman canım ne olcak dedi eşim. Bende ne olcak koca popolu tosbaa olcak. olcak yani. Derken yedim işte. Nasıl oldu bilmiyorum ama valla oldu. Utanıyorum çok... :kedi: :kedi: :kedi:

Neyse bu sabah bir domates iki dilim ekmek arası peynirli tost yedim. 11 gibi bir lokum yedim öğlen 4-5 kaşık nohut, biraz haşlanmış brokoli, yarım kase cacık ve bir dilim ekmek yedim. Az önce de bir elma ve bir petibör bisküvi yedim.

Son düzenleme:
selam kızlarr yediklerimi yazmaya geldim. bu arada ben kılomu perşembe günleri bildiricem cuma istanbulda olmadıgım için

Sabah geç kalktıgım ıcın bi tabak bezelye yedim öğlen yemeği sayılır o o yuzden oglen yemedım akşam yemeğide yemedim daha çüünkü pişmedi ama 4-5tane falan lahana dolması yerım baskada bişey yemem

bugüüüün mideme girenler

sabah yine 1 tane bisküvi
1 dilim kaşar peynir, 1 lokma lavaş ekmeği

öğle 4 yemek kaşığı et kavurma,
4 ymk kaşık pilav,
1 kase cacık,
1 tane baklava eyvahedigeldismile

akşam yemekten önce 4 tane kuru kayısı,
kurutlmuş taze fasulye yemeği 1 prosiyon
4 yemek kaşığı pilav
yarım kase yoğurt
okul dönüşü 1,5 km yürüyüş, yaklaşık 2 litre su

slm kızlar ben memleketteydim haftasonu şimdide hastayım yeni girebildim. geçmişi okuyamadım inş yarın okurum kendinize iyi bakın

Günaydın kızlar. Akşam eve gidince bir adet nar yedim. Daha sonra da salatalık, domates, peynir, zeytin ve bir dilim çavdar ekmeği yedim. 4-5 adet hanım eller bisküvi yedim. Akşam da böyleydi kızlar.

Bu sabah yarım domates, yarım salatalık, 2 dilim normal ekmek arası peynirli tost yedim. Kepekli ekmek kalmamıştı o yüzden. Biraz sonra da yeşil çayımı içeceğim.

Günaydın kızlarr...Ben de bugün 9 da kalktım yaklaşık 2 saat yürüdüm ve spor aletlerinde spor yaptım.Gelirken marketten kinder pingui aldım dayanamadım onu yedim.Acıkınca saatine göre k-flakes ya da bişeyler atıştırırım sizler neler yaptınız?

Arkadaşlar ben bu gün öğlen yemeğinde bir porsiyon tavuk, 3 kaşık yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek yedim. Öğleden sonra 2 bardak yeşil çay, bir elma yedim. Az öncede su ile yapılmış az şekerli kazandibi yedim 3 kaşık civarı.

slm kızlar ben çookk hastayım ölüyorum senağlama

siz nasılsınız, kurbana kadar hedeflere ulaşılacak mı bakalım fisfisfis

aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 - 68
elifezgi - 59.7
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79

qizz sende hedefini yazar mısın canım
elifezfi bu kusurat ne ya 60 olsun ya da 59 :jeyyar:

slm kızlar ben memleketteydim haftasonu şimdide hastayım yeni girebildim. geçmişi okuyamadım inş yarın okurum kendinize iyi bakın

OH BE YAA.dün geceden beri dneiyorum site tadilatta diyo...bu arada kaptan geçmiş olsun...ben bugünki menümü yazayım

sabah
6 zeytin
biraz peynir
domates
çeyrekten az ekmek
çay

öğlen

yarım porsiyon ttavuk döner
bir bardak ayran
azda ekmke.
akşam için ne yicem bilmiyorummmmm((ama hafif bişiler atıştıracam...onuda gece yazarım artık.tabi siteye gireblirsem.

görüşürz arkadaşlar

Geçmiş olsun aynalar ya bende hasta olucam sanki. İnşaALLAh çabuk atlatırsın sende.

Evet tadilat madilat bişeyler diyodu site. Sanırım yoğunluğu kaldıramıyo.

hedef 63 olsun bana yeter . o bile imkansız su anda benım ıcın

bugun hiç bişey yemedım sabah kahvaltı etmedım akşam 4-5 gibi dışardaydım mecburen burgerkıngden yemek zorunda kaldım . onu yıyıncede hiç bişey yemedım bı daha :1shok:

♥gözyaşı♥;15788871 .!.:

Geçmiş olsun aynalar ya bende hasta olucam sanki. İnşaALLAh çabuk atlatırsın sende.

Evet tadilat madilat bişeyler diyodu site. Sanırım yoğunluğu kaldıramıyo.

galiba.ama çok uğraştırdı...bu arada ben akşam yediklerimi yazayım

haşlanmış makarnanın üstüne az yağlı yoğurt ve pulbiber döktüm bir tabak yedim.bir bardakta yeşil çay....bugünlük çok bile yedim.öğlen yediğim ağırmıydı nelaelaelaelaelae

bir şey daha var arkadaşlar sizle paylaşmak istedim..bugün aldığım son haberlere göre burada yani bitlis/adilcevazda plates başlıyormuş.pazartesiden itibaren ya haftada 3 yada 1buçuk gün 2 şer saat platese gidecem..benim için sevindirici bir durum:):lepi:

slm kızlar sonunda gelebildim
inşallah herkes iyidir kaydirigubbakcemile3

bu günden itibaren buralardayım yine diyete kaldığım yerden devam. Antalya bizim için çok yorucu ve sıkıntılı geçti hava değişimi çocuklara iyi gelmedi onlarda hastalandı perişan olduk anlıyacağınız şimdi şükür herkes iyi kayınpederin operasyonuda iyi geçti. ilerleyen günlerde dahada belli olucak inşallah toparlar kendini. beslenmesine kendine dikkat ederse bu tür amelyat geçirenlere 5 10 yıl daha yaşamını devam ettire bilir deniyo. kimse bilemez ama inşallah daha da uzun bir hayat sürer.

İnşallah canım..Allah daha uzun ömürler versin.
Aslıcım geçmiş olsun canım.
Ben bugün yemeğe davetliydim.Sabah 11 gibi yediğim kinder pinguiden sonra saat 3 te brzcık galeta yedim.Akşam da 1 kase domates çorbası.1 tabak makarna yedim.Ondan sonra dışarı gezmeğe çıktım.1 saat falan yürüdüm.Spor aletlerinde bisiklete fln bindimkaydirigubbakcemile2 laelaelaelaelae

Aaaa nerdesiniz bakıyım sizz...kaydirigubbakcemile Hafta sonu da değil..Ben sabah 8:30 da kalktım 9:00 dan 10:00 a kadar 1 saat yürüyüş yaptım.Daha hiçbirşey yemedim.Malum kurbana 68 olmam gerek.Olmassam ceza.Belki biraz yatarım.12 gibi falan bişeyler atıştırırım yediğimde yazarım.Gelin artıkkksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…