- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.701
mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza bundan 8 gün önce sabah uyandığımda tartıldığımda 63 kg geliyordum bugün ise 67.2 geldim zayıflamak istedikçe alıorum kiloları yardımınız lazım mafoldumben
slm kızlar ben memleketteydim haftasonu şimdide hastayım yeni girebildim. geçmişi okuyamadım inş yarın okurum kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun aynalar ya bende hasta olucam sanki. İnşaALLAh çabuk atlatırsın sende.slm kızlar ben çookk hastayım ölüyorum senağlama
siz nasılsınız, kurbana kadar hedeflere ulaşılacak mı bakalım fisfisfis
aynalar - 95
mushu -
pinkcat87 - 68
elifezgi - 59.7
hhiiccii - 65
akbulak - 68
qizz -
♥gözyaşı♥ - 79
qizz sende hedefini yazar mısın canım
elifezfi bu kusurat ne ya 60 olsun ya da 59 :jeyyar:
OH BE YAA.dün geceden beri dneiyorum site tadilatta diyo...bu arada kaptan geçmiş olsun...ben bugünki menümü yazayım
sabah
6 zeytin
biraz peynir
domates
çeyrekten az ekmek
çay
öğlen
yarım porsiyon ttavuk döner
bir bardak ayran
azda ekmke.
akşam için ne yicem bilmiyorummmmm((ama hafif bişiler atıştıracam...onuda gece yazarım artık.tabi siteye gireblirsem.
görüşürz arkadaşlar
♥gözyaşı♥;15788871 .!.:
Geçmiş olsun aynalar ya bende hasta olucam sanki. İnşaALLAh çabuk atlatırsın sende.
Evet tadilat madilat bişeyler diyodu site. Sanırım yoğunluğu kaldıramıyo.
galiba.ama çok uğraştırdı...bu arada ben akşam yediklerimi yazayım
haşlanmış makarnanın üstüne az yağlı yoğurt ve pulbiber döktüm bir tabak yedim.bir bardakta yeşil çay....bugünlük çok bile yedim.öğlen yediğim ağırmıydı nelaelaelaelaelae
slm kızlar sonunda gelebildim
inşallah herkes iyidir kaydirigubbakcemile3
bu günden itibaren buralardayım yine diyete kaldığım yerden devam. Antalya bizim için çok yorucu ve sıkıntılı geçti hava değişimi çocuklara iyi gelmedi onlarda hastalandı perişan olduk anlıyacağınız şimdi şükür herkes iyi kayınpederin operasyonuda iyi geçti. ilerleyen günlerde dahada belli olucak inşallah toparlar kendini. beslenmesine kendine dikkat ederse bu tür amelyat geçirenlere 5 10 yıl daha yaşamını devam ettire bilir deniyo. kimse bilemez ama inşallah daha da uzun bir hayat sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?