Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben artık hergün yürüyüş yapıcam bir engel çıkmazsa tabii.Bugün 3. günümdü yürüyüşte.En az 1 saat yürüyorum.Ama sanki çok durdu kilo vermem önceden haftada 1 kilo veriyodum şimdiyse zar zor yarım kilo verebildim.Bakalım yürüyüşün etkisini görebilecek miyim?

canım çok normal diyetin ilk günleriyle sonraki günler aynı olmaz. git gide kilo vermen azalır hatta durabilir sabırlı olmak gerekir ve diyeti bozmamak gerekir. yürüyüş yapman çok güzel

Sabrediyorum bakalım.Yürüyüşe bir arkadaş buldum tek başıma yapamıyodum.Ama arkadaşı bulunca kaçırmadım valla.Çok iyi oluyor.Ve insan gerçekten bacaklarının açıldığını falan anlıyor.Mesela biz dün aynı yolu 10 15 dk geç yürüdük bugün daha erken oldu.İyice hızlanıyoruz.Bazen de koşalım diyoruz.Daha çok enerji harcatır.Buna da şükür yaklaşık 12 kilo verdim..:)

selam kızlar ben geldım. a.s

bu sabah 3 domates 3 salatalık 4 zeytin kk dan az peynır ve 1 dılım ekmek yedım

öğlen okuldaydım o yuzden 1 cubuk kreker ve 1 kek yedım

biraz öncede 1 kepçe çorba 2 kaşık pılav bı de k.fasulye yedım

bugun fazla yedım gıbı ama çok acıkmıştım :sinifsinif:

klava:ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum

Kızlarr napıosuunnuuzz Ben gu sabah yürüyüşümü fazlasıyla yaptm..Kahvaltıda 1 kase k-flakes.Öğlen 1 muz.Akşam da 2 yemek kaşığı pilav yanına da karnıyarık yedimm..Sizler naptınız kimse uğramamış buraya..

3 domates 3 salatalık mısempatiksalakcinni çok acıkmış olmalısınakannehir :1hug:

evet kimse uğramamış...benim son zamanlarda kötü gidiyor...motive değilim. kızlar kendimi toparlayıp tekrar aranıza dönmek istiyorum. aynalar bu hafta beni izinli yazar mısın? tez zamanda görüşürüz inşallah, kiloları vermiş olarak:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba. Bu hafta gerçekten benim için çok kötü geçiyor o yüzden burada olamayacağım, cuma günüde bildirim yapmayacağım. Bu hafta beni izinli yazın arkadaşlar.

hayırrr oyle 3 değilll kaydirigubbakcemile3
dilim olarak yanı sırnaşık şey

yaaa niye kimse uğramıyo yaaaa ben de kimse yok diye bişi yazmıyorum..

sabah 4 kuru kayısı, 1 bitki çayı
1 saat sonra 1 elma

öğle çeyreten birazcık fazla ekmek, 6 zeytin, 5-6 dilim peynir, ekmeğin birazını çikolatalı yedim :))))
2 saat sonra kahve

akşam ne yiycem ben yaaaaa aklıma bişi gelmiyoo

kızlar nereye gidiyonuz niye izinli yazacam ya merak ettim bak delikafadulden

Son düzenleme:

sen bana hiç uğrama :umursamaz:hep ben neyse ö.d:roflol: 5-6 dilim peynir derken nasıl bir dilim şekerim akşam ne yedinnn
kız doğadan form karışık bitki çayı limonlu kesin içmelisin inanmıcaksın ama 4 kere wc........:teytey::teytey:

ben sana uğruom da sen hiç bişi yazmıon kii ben de ondan yorum yapmıyom... malatyadan peynir getirttim ondan 5-6 dilim nasıl tarif ediyim şimdi sempatiksalakcinni
tamam kız alcammm.sempatiksalakcinni

arkadaşlar 2 gündür çok raatsızım.antibiyotik kullanıyoum ve yanında 2 farklı ilaç daha.idrar yolu enfeksiyonu.o yüzden yediğime zaten dikkat edemiyorum.yemeğe çalışıyorum.midem sürekli bulanıyo..düzelince devam ederim.kusura bakmayın.görüşürüz arkadaşlar

birsürü birsürü çikolata yemek istiyorum . tatlıdan bayılana kadar yemek ıstıyorummm offfffff mafoldumben

dur sakin ol, öncre sakince düşün ne yapabilrsin diyeboshayallersmile
bence canın o kadar istiyorsa git yesositososito, ama adam gibi çikolata ye...öyle karamelli falan değilkaydirigubbakcemile3 yediğine değsinsempatiksalakcinni

ülkerin tek tek paketli kırmızı napoliten çikolatası 180 kalori
piko miko 100 kalori civarı. diyet ürün diye pirinç patlağı yiyeceğime yarım paket napoliten yerim daha iyidelikafaduldenbence hafta 1 veya 2 defa sevdiğimiz şeylerden de yemeliyiz:)

Son düzenleme:
kızlar ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. geçen hafta saldırgan haftamdı. canım neler neler çekti. düşünüp düşünüp yedim. sanırım oruçtan çıktığım için oldu. neyseki canımın çektiklerini geçen hafta yedim bitirdim:)
bana yarım kilo ile 1 kilo arasında miras bıraktı

motive olmak için hayatımda biraz değişiklik yapıyorum. zayıflamak için iyi olan yöntemler bile bir zaman sonra sıkıyor.
normalde kepek ekmek yemem. son zamanlarda ekmeğe de çok düştüğüm için hem ekmek miktarını kıstım hem de doyursun diye kepek ekmeğe geçiş yaptım.Allaha şükürler olsun son 3 gündür evimde sebze ymeğim var. yeşil çayı 3 fincan içmek hedefim ama 1 fincanı zorla içiyorum.
araöğünüm yok, bir tek akşam meyve atıştırıyorum. şimdilik bu kadar düzeltebildim kendimi.

yürüyüş fırsat buldukça yapıyorum ama zumbaya başlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…