- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.741
Kızlar ben artık hergün yürüyüş yapıcam bir engel çıkmazsa tabii.Bugün 3. günümdü yürüyüşte.En az 1 saat yürüyorum.Ama sanki çok durdu kilo vermem önceden haftada 1 kilo veriyodum şimdiyse zar zor yarım kilo verebildim.Bakalım yürüyüşün etkisini görebilecek miyim?
3 domates 3 salatalık mısempatiksalakcinni çok acıkmış olmalısınakannehir :1hug:selam kızlar ben geldım. a.s
bu sabah 3 domates 3 salatalık 4 zeytin kk dan az peynır ve 1 dılım ekmek yedım
öğlen okuldaydım o yuzden 1 cubuk kreker ve 1 kek yedım
biraz öncede 1 kepçe çorba 2 kaşık pılav bı de k.fasulye yedım
bugun fazla yedım gıbı ama çok acıkmıştım :sinifsinif:
Kızlarr napıosuunnuuzzBen gu sabah yürüyüşümü fazlasıyla yaptm..Kahvaltıda 1 kase k-flakes.Öğlen 1 muz.Akşam da 2 yemek kaşığı pilav yanına da karnıyarık yedimm..Sizler naptınız kimse uğramamış buraya..
3 domates 3 salatalık mısempatiksalakcinni çok acıkmış olmalısınakannehir :1hug:
evet kimse uğramamış...benim son zamanlarda kötü gidiyor...motive değilim. kızlar kendimi toparlayıp tekrar aranıza dönmek istiyorum. aynalar bu hafta beni izinli yazar mısın? tez zamanda görüşürüz inşallah, kiloları vermiş olarak:Saruboceq:
bende ızınlı olmak ıstıyorumm çok yıyorm 3 gundurrrrrr eyvahedigeldismile
yaaa niye kimse uğramıyo yaaaa ben de kimse yok diye bişi yazmıyorum..
sabah 4 kuru kayısı, 1 bitki çayı
1 saat sonra 1 elma
öğle çeyreten birazcık fazla ekmek, 6 zeytin, 5-6 dilim peynir, ekmeğin birazını çikolatalı yedim :))))
2 saat sonra kahve
akşam ne yiycem ben yaaaaa aklıma bişi gelmiyoo
sen bana hiç uğrama :umursamaz:hep ben neyse ö.d:roflol: 5-6 dilim peynir derken nasıl bir dilim şekerim akşam ne yedinnn
kız doğadan form karışık bitki çayı limonlu kesin içmelisin inanmıcaksın ama 4 kere wc........:teytey::teytey:
birsürü birsürü çikolata yemek istiyorum . tatlıdan bayılana kadar yemek ıstıyorummm offfffff mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?