Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet aynalar teşekkür ederim rejimi bırakmadım ama sayfayla ilgilenebileceğimi sanmıyorum tıpkı senin gibi benimde yaz yoğun geçicek herkese ii tatiiler ve rejimler belki sonra tekrar görüşmek dileğiyle

hayırlı günler kızlara.s. kahvaltımı yaptım domates simit peynirle

1 haftadır egzersiz yapmadım üşeniyorum şimdidemirmirmirmir

hatırlarsanız kızlar safran çayı kullanıyordum hep para tuzakları bu hafta dikkat etmedim dikkat dedigim eski yemem gibide degil yani kilo veremedim reklamlarında yiyerek spor yapmadan ayda 8 kg verin sözleri hep yalan diyet yaparak sadece 4 kg verebildimkötükedihüso yorumumu bile yayınlamadılar

hayırlı günler kızlar kahvaltımı yapmadım 1 dilim karpuz yiycem komşuları kahvaltıya çağırcam onlarla yemegi düşünüyorum sağolsunlar geç kalkıyolar benim ögle yemegim onların sabahı o yüzden ben bari aparatif atıştırıyım dedim

sizede öylemi bilmem ama yaz çok zor rejim gezmeye gidiyosun piknikler misafirler üfff ya bi 68 e düşeydim hayırlısıyla-tatlicadiarzu- kıyafet alamıyorum istedigim kiloya gelmeden:1no2:

kızlar buraya her giren bakıp geçmesin en azından yediklerini yazsın biraz canlılık gelsin :dance:

slm kızlar
ben yarın sivasa gidiyorum yeni görev yerime başlamak için
cumaya gelirim o gün arkadaşımın düğünü var
kilolarınızı cuma sabah 10 a kadar yazarsanız sevinirim erken bildirim yapcam çünkü düğüne gitmek için öpüyorum hepinizi

hayırlı sabahlar
bende inş verebilirim dün akşama kadar güzel idare ettim akşam üstü misafirlere masa hazırladım ondan bundan azar azr derken çoğalttımbenneyaptımki

sabahta 2 dilim yumurta 1 sigara böregi yedim inş bugünü güzel atlatırım-tatlicadiarzu-

hayırlı cumalar arkadaslar
benım kılom 68-tatlicadiarzu-
haftaya tatıle gıdcez, ramazandan sonra gelırım artık benı gerı donmek uzere ayrıldı yazarsınızyerimseniben

HERKESE SAGLIKLI ZAYIFLAMALAR!!!

Son düzenleme:
14. TAKIM 163. ETAP

aynalar ( 105,0 / 106,2 / -1,2 / -1,14%)
S2000 ( 67,8 / 68,0 / -0,2 / -0,30 % )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
hiray ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00 %)
lazgulu83 ( 84,1 / 83,7 / 0,4 / 0,50% )
haysem ( 72,0 / 71,5 / 0,5 / 0,70 % )
mushu ( 81,8 / 81,8 / 0,0 / 0,00 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 544,7 / 545,2 / -0,5 / -0,10 % )

kızlar bildirimi yapmam lazım
hiray 10 gün yoktu
sebay okulda nete giriyordu şimdi tatil olduğu için giremeyecek galiba ama bir haber vermedi sizce ne yapalım
mushuda daha gelmemiş onu aynı yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…