- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.421
Kizlar yeni uyandim, bir sey yemedim. Ins. cok bisi yemem bugun ya( Dun esim kizimla benim resmimizi cekti, Allahim resmen bunalima girdim, benim resimdeki halimi gorunce yaaa off klava: :1no2:
canım yurtdısında nerdensınopuyorumnanaktan
bu saatte kalktıgına gore bayagı saat farkı vardır heralde
boyun ve kılon kackı bıraz kendınden bahsedermısın tanıyalım senıopuyorumnanaktan
kızlar beni dövünsenize kendimi veremiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm mafoldumben
canım bak 2 günün var o yediklerinin vucudunda depolanmaması için sen yediklerinin bilincindesin kuzum.yarın az yersin1 saate yurursun oh hepsi gider yediğinden pişman olma sev onu tüm hücrelerine dağılsın mutlulukla yi ne yiyosan yi rahat ye yoksa kilo aldıran bi besinin oldugunu düşünmüyorum.ama azar azar ye:)
evet kızlar aydınlandım artık felsefe de yapmaya basladım hayırlısı kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim .hep birlikte zayıflıcaz inş çıtır bayanlarbayanssulusmilekaydirigubbakcemile2Günaydın arkadaşlaaar;
Hafta sonu yine dağıttım(her zamanki gibi-evde durmak bana yaramıyor).O yüzden hiç yazmayayım kızlar.İnşallah hafta içi telafi edeceğim.
Sabah henüz hiçbir şey yemedim.
İkbal_sevde tebrikler canım.alkisalkisalkis.Çok azimlisin maşallah.
Darısı başımıza inşallah.(Benimki de garip bir psikoloji.Ye ye sonra darısı başıma de)
Neyse gideyim de marketten sağlıklı bişeyler alayım kendime.Sabah kahvaltısı için.
saol cnm sanada iyi haftalar inş bu hafta bizim haftamız olur:)herkese guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan
hadı kızlar toplanın bu cuma bırıncı bız olalım:teytey:
dovemeye gerek yok canim benimmm, biraz destege ihtiyacin var o kadar... Zayifladigini dusun, incecik olarak bahara girdigini, giydigin herseyin sana yakistigini, off hersey bana ne kadar bol geliyor diyecegin gunleri, denizde saklanmadan mayonla oturacagini dusun... ben daha yazarimda kendimde gaza geldimdelikafadulden yemem artik ben yaza kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?