• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar Öğlen 2-3 kaşık pilav ve üzerine haşlanmış tavuk yedim.

Sabah ta 2 parça(küçük ama) patatesli pide yedim.:kedi:

Akşam kereviz yapabilirim.Yanında da yoğurt.

Kizlar yeni uyandim, bir sey yemedim. Ins. cok bisi yemem bugun ya:(( Dun esim kizimla benim resmimizi cekti, Allahim resmen bunalima girdim, benim resimdeki halimi gorunce yaaa off:oklava: :delphin: :1no2:

Kizlar yeni uyandim, bir sey yemedim. Ins. cok bisi yemem bugun ya:(( Dun esim kizimla benim resmimizi cekti, Allahim resmen bunalima girdim, benim resimdeki halimi gorunce yaaa off:oklava: :delphin: :1no2:

canım yurtdısında nerdensınopuyorumnanaktan
bu saatte kalktıgına gore bayagı saat farkı vardır heralde
boyun ve kılon kackı bıraz kendınden bahsedermısın tanıyalım senıopuyorumnanaktan

canım yurtdısında nerdensınopuyorumnanaktan
bu saatte kalktıgına gore bayagı saat farkı vardır heralde
boyun ve kılon kackı bıraz kendınden bahsedermısın tanıyalım senıopuyorumnanaktan

Canim New York'dayim, boyum 1.65, kilom 64;mus eyvahedigeldismile bir kizim var 2 yasinda prensesim, birde 110 kilo esim akannehir ailecek sismaniz yani... Kizimdan once 49-54 arasi gidip gelirdim, dogumda 30 kilo aldim ve 2 sene icinde 25'ni verdim sonra 57 kadar dusdum, ayak parmaklarimi kirinca 7 kilo aldim. off yani simdi 64'um yani cok hareketsiz bir yasamim var... Bizim burda kardan yuruyus falan olmuyorboshayallersmile offf simdi anlatirken bile icin kotu oldu :sinifsinif:

bu arada kizlar hafif bir kahvalti yaptim. insallah spor yapicam bugun.

Merhaba grubumun azimli hatunları olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yahu bugün babam modemi diğer bilgisayara takmış,çalışmayınca şifresini değiştirmiş,çıldırdım nerde hata var diye bulana kadar
zaten 2 gündür neler neler yedim neler

anlatsam hep beraber oturur ağlarız heralde:gitme:

Kahvaltimi yaptim;
1 dilim ekmek, 6 zeytin, 1tane haslanmis yumurta, sekersiz cay ictim. Bugun herseyi tek tek yazicam, utanrim belki yazarken yemem

kızlar beni dövünsenize kendimi veremiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm mafoldumben

dovemeye gerek yok canim benimmm, biraz destege ihtiyacin var o kadar... Zayifladigini dusun, incecik olarak bahara girdigini, giydigin herseyin sana yakistigini, off hersey bana ne kadar bol geliyor diyecegin gunleri, denizde saklanmadan mayonla oturacagini dusun... ben daha yazarimda kendimde gaza geldimdelikafadulden yemem artik ben yaza kadar...

ya ben bugünde tatlı yedimÇok üzgünüm çoook
ama sabah erken yedim ve 10.30 dan beri ayaktayım nerdeyse 12 saattir yani inş .eritmişimdir daha bi iki saatlik daha işim var hatta
bide ilk defa bu akşam yemeğimi geç yedim 20:00.
en geç altıda yemek yiyodum sonra meyve bile yemiyodum
noluyo bana yaaaaakafamçokkarıştı

ben yarın işe başlıyorum şehir dışında internet bulabilirmiyim herzaman orda bilmiyorum.uzun süre msj yazmazsam bile beni gruptan çıkartmayın tamam mı.kilo bildirimimi yapmaya çalışcamboshayallersmile

canım bak 2 günün var o yediklerinin vucudunda depolanmaması için sen yediklerinin bilincindesin kuzum.yarın az yersin1 saate yurursun oh hepsi gider yediğinden pişman olma sev onu tüm hücrelerine dağılsın mutlulukla yi ne yiyosan yi rahat ye yoksa kilo aldıran bi besinin oldugunu düşünmüyorum.ama azar azar ye:)
evet kızlar aydınlandım artık felsefe de yapmaya basladım hayırlısı kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim bigudiii.rahatlattın beni:1hug:olumunekankayizsmile

Günaydın arkadaşlaaar;

Hafta sonu yine dağıttım(her zamanki gibi-evde durmak bana yaramıyor).O yüzden hiç yazmayayım kızlar.İnşallah hafta içi telafi edeceğim.

Sabah henüz hiçbir şey yemedim.

İkbal_sevde tebrikler canım.alkisalkisalkis.Çok azimlisin maşallah.:nazar:

Darısı başımıza inşallah.(Benimki de garip bir psikoloji.Ye ye sonra darısı başıma de)

Neyse gideyim de marketten sağlıklı bişeyler alayım kendime.Sabah kahvaltısı için.
kaydirigubbakcemile4
teşekkür ederim .hep birlikte zayıflıcaz inş çıtır bayanlarbayanssulusmilekaydirigubbakcemile2

herkese guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan
hadı kızlar toplanın bu cuma bırıncı bız olalım:teytey:
saol cnm sanada iyi haftalar inş bu hafta bizim haftamız olur:)

dovemeye gerek yok canim benimmm, biraz destege ihtiyacin var o kadar... Zayifladigini dusun, incecik olarak bahara girdigini, giydigin herseyin sana yakistigini, off hersey bana ne kadar bol geliyor diyecegin gunleri, denizde saklanmadan mayonla oturacagini dusun... ben daha yazarimda kendimde gaza geldimdelikafadulden yemem artik ben yaza kadar...

ne güzel dedin ecemcim inş. gelsin o günler zemuszemus

günaydın herkeseee....opuyorumnanaktan

dün yediklerimi yaziim..

sabah 2 kayısı 1 mürdüm eriği 2 ceviz 4 fındık yarım saat sonra nesfit

ara:5fınık 5 badem

öğle:salata 1 kase çorba 3köfte 1 dilim kepek ekmeği

ara:1armut

akşam:salata(peynirli) 1kase çorba

ara:1 elma 1 portakal

2.5 lt suyumu içtiimm...bu kadar.. bayanssulusmile

Günaydın kızlaaar;
Bugün 1 haşlanmış yumurta ile güne başladım kızlar.
Dün akşam eskiden çok severek giydiğim çok şık bir eteğimi denedim,olmasına oldu da arkası sepet gibi çıktıakannehir.Ben de gardrobun kapağına astım eteği her geçtiğimde görüyorum.Belki beni biraz motive eder.O eteği giyebilecek duruma gelene kadar orada asılı duracak:mymeka:

Yeni işin hayırlı olsun ikbal_sevde cim.

Son düzenleme:
selem kızlar
Dün gelemedim oglumu doktora götürdüm şükür ki önemli bişey yok hafif birenfeksiyon
bende çörek otuna başladım umarımbi sonuç alırım

kahvaltı öncesi çörek otu yedim ve ılık su içtim
kahvaltı olarak mısır gevreği ve süt
öğle yemeği mercimek çorbası yapıcam
birde ben su içmeyi pek sevmem ama zorla günde 2lt suyu içmeye çalışıyorum normalde gün içinde su hiç aklıma gelmez

Geçmiş olsunMushucum

Hadi bakalım,inşallah faydasını görürüsün çörekotunun.Hazır çörekotu demişken, ben de bi koşu gideyim de çörekotumu yiyeyim.cokacimcoook

ZAYIFLAMA ÖNERİLERİ
Hayallerinizi kutulayın
İstediğiniz kiloya indiğinizde yapmayı planladığınız herşeyi hatırlatacak bütün fotoğrafları, reklamları, yazıları kesip bir kutunun içine koyun. Birşeyler atıştırmak istediğinizde ya da jimnastik yapmaya hevesli olmadığınızda kutuyu açıp bakınboshayallersmile
.

merhaba çıtırlarım olumunekankayizsmile

2gündür maşallah iştahım açıldı
bugün düzene soktum kendimi

hani spor yapıyoduk biz???
ben bugün 50 mekiği 2 part halinde çekmeye başlıyorum
yürüyüşe de başlıycam
hava çok güzel,ruhum ferahladı bugün
bahar geliyo kızlar
bunu hiç unutmamak lazım
şıkır şıkır giyinip gezicez inşallah yazın bayanssulusmile

Back