• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Son yazdıklarımız silinmiş .Sayfa da düzelmiş.

Neyse tekrar yazayım.

Aynalar geçmiş olsun canım.

Bugün sabah 1 kepekli tost yedim.
Öğlen yoğurt ve 1 pk. eti form yiycem.
Akşama da kıymalı kabak yemeği yapıcam.(ama kabakları kızartarak yapıyorum,az yerim artık)
Ve en az 45 dk sporumu yapmaya çalışacağım.

dün yediklerimi yazmamışım bu aradakaydirigubbakcemile3

sabah kalkınca 2kayısı 4fındık 2 ceviz 1 mürdüm eriği yedim yarım saat sonra nesfitimi yedim

ara:5fındık 5badem

öğle:salata 1 kase çorba 3 köfte 2kaşık yoğurt

ara:1 armut

akşam:salata çorba

ara:1 elma

3lt su içmişidimm yerimseniben

Dun galiba herkez doktara gitmis,ben de gittim. Bir ton test yapildi bana ins. bisi cikmaz kizlar off yaa :1no2:
Neyse kizlar yeni uyandim, yazicam yediklerimi gun icinde...

slm herkeze ben mehtap 23 yasındayım 78 kıloyum boyum 170 grubun kaptanından mesaj amıstım fakat sıtede yenı oldum ıcın bır turlu burayı bulamadım sımdı az cok kurcalaya kurcalaya ogrendım:)
sımdı nasıl bı yol ızlemem ggereklı bana yardımcı olurmusunuz takım ıcınde ne yapmalıyım ve hala takımda bos yerınız varmı benım ıcın

selam kızlar,nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan oğlum bu gün biraz daha iyi ateşi kontrol altına alındı birkaçgünede boğazlarıda iyileşince bende kendimi çok daha iyi hissedicem.
kipra,sebay,aynalar geçmişolsun dilekleriniz için sağolunolumunekankayizsmile
aynalar, ecem7 geçmiş olsun kızlar umarım cidibişey yoktur.

sabah kahvaltısı kepek ekmeğile kaşarlı tost 1 elma
öğle , 3 köfte 2y.k patates püresi ve salata
ara 1 kase meyveli yoğurt
:kahve:

selam kızlar,nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan oğlum bu gün biraz daha iyi ateşi kontrol altına alındı birkaçgünede boğazlarıda iyileşince bende kendimi çok daha iyi hissedicem.

sabah kahvaltısı kepek ekmeğile kaşarlı tost 1 elma
öğle , 3 köfte 2y.k patates püresi ve salata
ara 1 kase meyveli yoğurt
:kahve:

cok cok cok gecmıs olsun

Mushu'cum cok sevindim canim oglusun iylesiyor demek :emir_bebek: Insallah biran once bogazi da gecer canim... Bende korkumdan kizimi fazla disari cikarmiyorum, biliyosun cocuklar birbirinden hemen hastaligi kapiyor...

slm herkeze ben mehtap 23 yasındayım 78 kıloyum boyum 170 grubun kaptanından mesaj amıstım fakat sıtede yenı oldum ıcın bır turlu burayı bulamadım sımdı az cok kurcalaya kurcalaya ogrendım:)
sımdı nasıl bı yol ızlemem ggereklı bana yardımcı olurmusunuz takım ıcınde ne yapmalıyım ve hala takımda bos yerınız varmı benım ıcın
Hoşgeldin ich.
Aynalar davet ettiyse vardır yerimiz herhalde canım.
İlk 1 hafta deneme süresi oluyor, bizimle günde en az 1 kez paylaşımda bulunur ve kararlı olursan aynalar seni takıma alır.Şimdilik yapman gerekenler bunlar.Hedefin kaç kilo olmak canım?

Bu arada sana da çok geçmiş olsun ecem cim.:teselli:

Sebay saol tatlim.

Simdi kahvalti yaptim, biraz kacirdim gibi geldi. Dun aksam sadece patates yiyince tabi, bu sabah ac uyandim.
Sabah yediklerim; 8 tane zeytin cok dimi:(, 2 dilim ekmek, 1 kasik az yagli krem peynir

canım hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile

Dun galiba herkez doktara gitmis,ben de gittim. Bir ton test yapildi bana ins. bisi cikmaz kizlar off yaa :1no2:
Neyse kizlar yeni uyandim, yazicam yediklerimi gun icinde...

sende mi hastasın yaaa?bu ara herkesçikler hasta oluo..geçmiş olsun canım yaaa..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..
kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım inş bir sorun olmaz :Saruboceq:

allah tez şifalar versin canım :Saruboceq:

tüm hastalarımıza geçmiş olsun
vitamin desteğini aman es geçmeyin
kaydirigubbakcemile3

Kizlar bugun spor yaptim zemuszemus kutlarim kendimi yaaaaa... walla hepimizin biraz destege var yani ... bence birbirimize soralim spor yaptin bugun diye ne dersiniz, belki bu bizi tesvik eder daha fazla yapmaya...

bunu ben de söylemiştim ecemcim ama kimseden ses soluk çıkmadı
bence de başlayalım hemen :)

Back