- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.441
anaaaammm bizim grup bugün gene sakin..hu huuu nirdeseniz hatunlar?kaydirigubbakcemile3
bu arada mushucanım geçmiş olsun....
bu arada mushucanım geçmiş olsun....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selem kızlar
Dün gelemedim oglumu doktora götürdüm şükür ki önemli bişey yok hafif birenfeksiyon
bende çok hastayım yaaa mafoldumben
geçmiş olsun canım..
bu arada yazdıklarımız gitmiş sebaycım
sayfada eski haline geri dönmüş..yani senin isteğini duymuşlar yanikaydirigubbakcemile3
selam kızlar,nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan oğlum bu gün biraz daha iyi ateşi kontrol altına alındı birkaçgünede boğazlarıda iyileşince bende kendimi çok daha iyi hissedicem.
kipra,sebay,aynalar geçmişolsun dilekleriniz için sağolunolumunekankayizsmile
aynalar, ecem7 geçmiş olsun kızlar umarım cidibişey yoktur.
sabah kahvaltısı kepek ekmeğile kaşarlı tost 1 elma
öğle , 3 köfte 2y.k patates püresi ve salata
ara 1 kase meyveli yoğurt
Hoşgeldin ich.slm herkeze ben mehtap 23 yasındayım 78 kıloyum boyum 170 grubun kaptanından mesaj amıstım fakat sıtede yenı oldum ıcın bır turlu burayı bulamadım sımdı az cok kurcalaya kurcalaya ogrendım:)
sımdı nasıl bı yol ızlemem ggereklı bana yardımcı olurmusunuz takım ıcınde ne yapmalıyım ve hala takımda bos yerınız varmı benım ıcın
slm herkeze ben mehtap 23 yasındayım 78 kıloyum boyum 170 grubun kaptanından mesaj amıstım fakat sıtede yenı oldum ıcın bır turlu burayı bulamadım sımdı az cok kurcalaya kurcalaya ogrendım:)
sımdı nasıl bı yol ızlemem ggereklı bana yardımcı olurmusunuz takım ıcınde ne yapmalıyım ve hala takımda bos yerınız varmı benım ıcın
Dun galiba herkez doktara gitmis,ben de gittim. Bir ton test yapildi bana ins. bisi cikmaz kizlar off yaa :1no2:
Neyse kizlar yeni uyandim, yazicam yediklerimi gun icinde...
kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım inş bir sorun olmaz :Saruboceq:Dun galiba herkez doktara gitmis,ben de gittim. Bir ton test yapildi bana ins. bisi cikmaz kizlar off yaa :1no2:
allah tez şifalar versin canım :Saruboceq:selam kızlar,nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan oğlum bu gün biraz daha iyi ateşi kontrol altına alındı birkaçgünede boğazlarıda iyileşince bende kendimi çok daha iyi hissedicem.
kipra,sebay,aynalar geçmişolsun dilekleriniz için sağolunolumunekankayizsmile
aynalar, ecem7 geçmiş olsun kızlar umarım cidibişey yoktur.
kaydirigubbakcemile3tüm hastalarımıza geçmiş olsun
vitamin desteğini aman es geçmeyin