• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nasıl gidiyor ich gelmiş hoşgeldin ıCH.bugün sabah yeşil elma yedim süt içtim acayip tok tutuyo kızlar bu ikili tavsiye ediyorum bakın pişman olmazsınız öğlene kadar hatta daha da fazla süre tutuyo:hulya:

bu saate kadar oturdum
hiç bişey de yemedim ölüyorum açlıktan sanırım :)
sabah olsa da bi kahvaltı etsem haha :)

Günaydın kızlaaar ;

Bugün nasılsınız bakalım.

Kizlar bugun spor yaptim zemuszemus kutlarim kendimi yaaaaa... walla hepimizin biraz destege var yani ... bence birbirimize soralim spor yaptin bugun diye ne dersiniz, belki bu bizi tesvik eder daha fazla yapmaya...

Ben varım kızlar her gün spor yapıp yapmadığımı da yazacağım bundan sonra.Yapmazsam:oklava: kızın bana.Hatta ceza verelim birbirimize.

Ben dün de 45 dk sporumu yaptım.hihoyyyt zemuszemus

günaydın kızlar...spor olayı konuşuluoda..ben bi tek hafta sonları ancak yapabilme imkanına sahibim

diğer günler çok zor..yapmaya vaktim olmuobilmiyorumkismile

niseeeemm..yediklerimi yazem dün:

sabah:2kayısı 4fındık 2ceviz 1 mürdüm eriği yarım saat sonra nesfit

ara:1fincan sütlü nescafe

öğle:salata 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği

ara:5fındık 5badem

akşam:salata(peynirli) 1kase çorba 3galeta

ara:yarım elma yarım portakal

3lt suyumu içtim bu kadardı.. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...spor olayı konuşuluoda..ben bi tek hafta sonları ancak yapabilme imkanına sahibim

diğer günler çok zor..yapmaya vaktim olmuobilmiyorumkismile

Sen de hafta sonları yaparsın kipracım.Hafta içi de birkaç bölgesel(özellikle sorunlu bölgen varsa eğer) basit hareket yaparsın.kaydirigubbakcemile5

tamamdır o zamankaydirigubbakcemile5 hafta içi mekik haftasonu yürüyüş vs yaparım..:lepi:

Tamam canım.kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben bugün sabah 1 kepekli tost yedim.Öğlen yoğurt 1 pk eti form ve 2 kaşık kadar barbunya yedim.Akşama sanırım karnıbahar kızartması yapıcam.(yine az yemeye çalışırım artık-yada ben sadece haşlanmış karnıbahar yiyeyim,üzerine yoğurtla.)

tabi bir mani çıkmazsa yine 45 dk stepper ile spor yaparım.

Hadi görüşürüüz:teytey:

Kizlar yeni uyandim, gozumu acar acmaz buraya geldim:) Gercekten cok sevindim spor olayina katilmaniza zemuszemus Spor olmadan ben kilo veremiyorum.

Gun icinde sporuma ve yediklerimi yazicam.

hepinize kocaman kocaman öpücükler çıtırlar kaydirigubbakcemile3
yarın kilo bildirimi var ve listeleri yarın ben açıklayacam eyvahedigeldismile işim zor, lütfen erken yapın kızlar bildirimi :jeyyar:

bu arada dün yediklerimide yaziimm..

sabah kalkınca 2kayısı 1 mürdüm yarım saat sonra nesfit

ara:5fındık 5badem 3ceviz

öğle:salata 1kase çorba 1dilim ekmek

ara:1armut

akşam:salata 1 kase çorba 3 galeta

ara:1 elma 1 portakal

3.5lt su içtim..

günaydın kızlar...tartıldım 62.4 kiloyum...

Tebrikler canım.Çok iy kilo vermişsin.Darısı diğer arkadaşlara ve bana inşallah.

Ben bu hafta da aynıyımmafoldumben.Aynalar 65 kiloyum canım.

Sabah 1 dilim kepekli tost yedim kızlar.Öğlene yoğurt ve eti form yiycem.Akşam da sadece çorba yerim herhalde.Baksanıza yine kilo verememişim.

Herkese hayırlı cumalar arkadaslaropuyorumnanaktan
ne cabuk cuma oldu anlamadım daha gecen gun kılomuzu bıldırmıstık sankı:bbo:

bende tartıldım 69.7 cıktı 300gram vermısımzemuszemus

günaydın kızlar...tartıldım 62.4 kiloyum...
tebrık ederım canım sanırım en son 65tın degılmı
cok guzel kılo verıyorsunopuyorumnanaktan
Tebrikler canım.Çok iy kilo vermişsin.Darısı diğer arkadaşlara ve bana inşallah.

Ben bu hafta da aynıyımmafoldumben.Aynalar 65 kiloyum canım.

Sabah 1 dilim kepekli tost yedim kızlar.Öğlene yoğurt ve eti form yiycem.Akşam da sadece çorba yerim herhalde.Baksanıza yine kilo verememişim.

olsun canım moralını bozmaopuyorumnanaktan boyle yemeye devam verırsın ozaman
bende her hafta 1 kılo vermek ıstıyorum ama olmuyor neyapsam olmuyor 30 yasından sonra kılo vermek zorlasıyor onceden bır ekmek yemeyı kessem hemen kılo verırdım sımdı daha az yıyorum ama yok bırsey metobolızmam yavas calısıyor heralde:sinifsinif:

30 yasından sonra kılo vermek zorlasıyor onceden bır ekmek yemeyı kessem hemen kılo verırdım sımdı daha az yıyorum ama yok bırsey metobolızmam yavas calısıyor heralde:sinifsinif:

Aynen öyle canım.Ekmeği kesmem yeterliydi benimde ama şimdi olmuyor.Metabolizma iyice yavaşladı.Şimdi çaresine bakamazsak ileride çok daha ciddi problemler yaşayabiliriz.Offff işimiz zor yani.

teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan

tebrık ederım canım sanırım en son 65tın degılmı
cok guzel kılo verıyorsunopuyorumnanaktan

yok canım..geçen hafta 64.2 idim..gruba kaıldığımda 65 kiloydum kaydirigubbakcemile3 iki hafta 64.2 kiloda yaşadım bu hafta verebilmişim..:lepi:

daha sağlıklı güzel kilo vermeler size olur inşallaaaaaahhhopuyorumnanaktan

kızlar ben 8 takımdayım. ve bu hafta kilo veremedim. cezamı yerine getirmek için sizi rahatsız ediyorum.
şöyleki;
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam

ben boş boğazın tekiyim.
ben şişkoyum
:kedi:

daha dün 82.9 çıkıp,o kadar da dikkat edip akşam yemeğini lahana salatasıyla geçiştirmeme rağmen

83.3 kiloyum

Back