Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ikbal_sevde harikasın canım,çok tebrik ediyorum seni olumunekankayizsmile
darısı başımıza inşallah

dün akşam yemekte dolma yedim yoğurtla
sonra bi ağırlık çökmüş,uyuyakalmışım
yemek yiyip uyudum diye nası kötüyüm ama
sabah uyanınca tartıda buldum kendimi endişeli bi şekilde

83.9 ohaoldumsmile 1.1 kg kaydirigubbakcemile2
bayılıyorum bu diyetin ilk haftalarındaki performansıma
tüm vucudum benim diyete girmemi bekliyormuş gibi hissediyorum opuyorumnanaktan

hay Allahım yaa
çok mutluyum kızlar boshayallersmile

Kutlarim tatlim darisi basimiza kaydirigubbakcemile5

ya niye herkes yazmıyo yediklerini hep aynı kişiler yazıyo olmaz ki ama böyle yaaaalsanaalsanasmile

ben yazayım yine yediklerimi ( bugün çok yemişim gibi hissediyorum nedense )

sabah bir elma ve bir nar
10-15 tane yagsız tuzsuz çubuk kraker

1 tabak yogurtlu ıspanak (3-4 yudum lahmacun mafoldumben)

2 yudum çikolata bir kaşık muhallebiohaoldumsmile

1 tabak mercimek
balık
mücver
:kedi: evde misafir olunca zor tutuyo insan kendini ..kendi elimlen miis gibi dakızlı muhallebi yaptım ama yiyemiyorum
karşımdada 2 tane 21 yaşında 47 kiloluk kız yiyiyolar yiyiyolar kilo alamıyor bide üzülüyolar manyaklar

Ben geldim yine :hulya:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz alkisalkisalkis a.s.
Ha bu kim diyeceksiniz:
Dış kapının mandalı :roflol: :roflol:

günaydınnnnn...ben geldiiimmmm...dün yediklerimi yazmaya geldimm zemuszemus

sabah smoothie içtim yarım saat sonra elmamı yedim...

ara:5kayısı 10fındık 5badem

öğle:gene smoothie ve meyvemi yedim

ara:10fındık 10 badem

akşam:ızgara balık salata

ara:1elma

3lt suyumu içtimmm bu kadarrrr...opuyorumnanaktan

bugün mideme indirdiklerim

1 elma
yarım tabak muhallebi
1 çay bardağı süt

1 portakal

1 kase çorba
1 tabak mücver
1-2 tane tavuk

bu hafta bir kilo bile versem .yatıp kalkıp sükretcem valla yaaaamafoldumben

smoothie ne??
bence fındık badem yemesen iyi olur canım ya .çünkü onların 100 gramı 650 kalori.100 gramı buluyodur senin yediklerin heralde.tabi bu benim düşüncemeyvahedigeldismile

ama kipranın yediği 10 gr etmez arkadaslar abartmayın bence yesin kız:)her şeyi ölçülü yedigimiz surece no problem bence
ben de bugun ne yedim yazıyım sabah 2 dılım ekmek 1 tane sosıs
ara dıyet bıskuvı 2 tane.bi dene küçük kek
oglen balık ekmek mıdyeler ve ayran
aksama da bı sey yemedım uyuyana kadar da yemem heralde bıraz garıp seyler yedım ama yarın telafısını yaparım
optum kızlar hepınıze kolay gelsın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
biri beni dövsüüüünnnkaydirigubbakcemileklava:
çünkü bi dilim muhallebi ve yarım ekler yedim hemde şu saatteeeeeeeee:icecream::mymeka:senağlama

biri beni dövsüüüünnnkaydirigubbakcemileklava:
çünkü bi dilim muhallebi ve yarım ekler yedim hemde şu saatteeeeeeeee:icecream::mymeka:senağlama

canım bak 2 günün var o yediklerinin vucudunda depolanmaması için sen yediklerinin bilincindesin kuzum.yarın az yersin1 saate yurursun oh hepsi gider yediğinden pişman olma sev onu tüm hücrelerine dağılsın mutlulukla yi ne yiyosan yi rahat ye yoksa kilo aldıran bi besinin oldugunu düşünmüyorum.ama azar azar ye:)
evet kızlar aydınlandım artık felsefe de yapmaya basladım hayırlısı kaydirigubbakcemile3

smoothie ne??
bence fındık badem yemesen iyi olur canım ya .çünkü onların 100 gramı 650 kalori.100 gramı buluyodur senin yediklerin heralde.tabi bu benim düşüncemeyvahedigeldismile

datlum smoothie biş içicek hazırlıyosun onun adı içinde ıspanak salata havuç roka maydanoz elma armut var bunları katı meyva sıkacağında sıkıosun..bu.. :)

kız toplam benim aldığım paket 100gr ben onun içinden 10 tane seçip seçip yiyom kaydirigubbakcemile3yani benim günlük yediğim 10gr 20 gr en fazla..ayrıca diet uygularken yenmesi gereken yieceklerden fındık ceviz badem(tabi kii kavrulmamış olanları)

fındık E vitamini içerio ve kas kaybını engellio ayrıca sinir sistemini dengelio..

kilo kontrolü ve çok fazla enerji almamak için günde 5 tane ceviz bizim E vitamini ve kolestrolumüzü düşürmesi için yenilmesi gerekenlerden..

bademdede E vitamini var ve antioksidan özelliği taşıo bide magnezyum içerio ve bu da tokluk hissi sağlıo..

diet uygularken bunlar tüketilmesi gerekenlerden yanee bacıımm ama aşmamak lazım kendini yerken ..opuyorumnanaktan

bide dün ettiklerimi yazemde gidemkaydirigubbakcemile

sabah gene smoothie ve meyva yedim

ara:3 kayısı 10 fındık

öğle:salata 1 kase çorba

ara:1 armut

akşam:salata 3tane ızgara köfte 4yk pilav yarım bardak yoğurt

ara:1elma 1 portakal

3.5lt suyumu içtim 1saatte yürüdükkohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 görüşürüss akşama...opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlaaar;

Hafta sonu yine dağıttım(her zamanki gibi-evde durmak bana yaramıyor).O yüzden hiç yazmayayım kızlar.ınşallah hafta içi telafi edeceğim.

Sabah henüz hiçbir şey yemedim.

ıkbal_sevde tebrikler canım.alkisalkisalkis.Çok azimlisin maşallah.

Darısı başımıza inşallah.(Benimki de garip bir psikoloji.Ye ye sonra darısı başıma de)

Neyse gideyim de marketten sağlıklı bişeyler alayım kendime.Sabah kahvaltısı için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…