• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkesçiklere merabalar..dün ve bugün yediklerim içtiklerimi yazmaya geediiimm ...
12.02 cuma:
sabah kalkınca 2kayısı 1 mürdüm eriği 4fındık 2 ceviz
yarım saat sonraa..1.5bardak süt 1.5 bardak k-fleks
ara:2 kayısı 5 fındık 5 badem
öğle:1kase çorba 1dilim kepek ekmeği
ara:1armut
akşam:salata(yeşilliklerle beraber 1kaşık mısırlı ve 1kibrit kutusu kadar peynir) 1kase çorba 3tane kepekli galeta
ara:1elma 1portakal
yatmadan önce form çay...2 lt suiçtim..
bugünse...
sabah kalkınca gene 2kayısı 1 mürdüm eriği 4fındık 2 ceviz
yarım saat sonraa..1.5bardak süt 1.5 bardak k-fleks
ara:2 kayısı 5 fındık 5 badem
öğle:yeşil salata 1kase çorba 1dilim kepek ekmeği
ara:sütlü nescafe 3diet bisküvi
akşam:yeşil salata gene 1yk mısır ve peynir eşliğinde 1kase çorba 3galeta
şimdiye kadar 1.5lt su içtim..bundan sonrada ara olarak 1elma 1portakalımı yiip form çayımı içicem 1saat yürüyüş yaptım..
bukadar.... opuyorumnanaktan

merhaba canlarım,
bugün sabah 1 yumurta 3 zeytin
öglen bir kase corba
aksam da 1 tavuk budu ve 3 kasık pılav yedim aralarda da 1 elma 1 portakal.aksam 6dan ıtıbaren de bir sey yemedim bu günlerdr sapıtıp sacma sapan seyler yedikten sonrakı yeni bir baslangıcın ilk günü sayılabılır.bakalım bu serüven nası devam edicek ama bu sefer kararım kesın.
bu sefer kesin ama cok katı dıyet olmuyokı hayat dakkası dakkasına planlanacak bı sey degıl mısafıre gıdersın arkadasınla bulusursun vesaıre... yanı bu sefer ya hep ya hıc yapmıcam olabıldıgınce makul sekılde bı bakıma hayat seklı halıne geıtrerek yapıcam bu sfer.evet bu sefer olsun ve bıtsın lutfen.
işte kendıme soz dınletemıyorum kı ılk basta kendı kararlarıma kendım karsı cıkıyorum.zayıflamak ısteyende bnm o yemeklerı goturen de.ama buna bır dur demek lazım sonu yok bunun mılyon kere basladım artık bu son olsun.belkı de dıyetı gozumde cok buyutuyorum aslında zayıflamak kolay.herkesin sısman halı zayıf halı var ben hep bıraz balık etlı bı ınsan oldugum ıcın hayalımde kendımı zayıf goremıyorum bılemıyorum.oysakı herkesin bı zayıf suratı bı de tombul yanaklı halı var:)ben bunu bı turlu kabul edemıyorum sankı sıskoluga mahkummusum gıbı. bundan sora da hep buraya dokucem ıcımı bee süpermıs böyle zemuszemus
bugun ılk gunum diyorum umarım bundan sonrakı gunler mumkun oldugunca az hatayla gecer ve gıder.
gunler cok cabuk gecıyo bu arada cook.
size de mutlu ve saglıklı günler...
mutlu mesut zayıflamalar dılıyorum kızlar opuyorumnanaktan

herkese merhaba :) bugün sabah kalktım birazcık ekmek ve peynir yedim acelem vardı zaten spora yetişecektim o yüzden hemen çıktım evden 1 buçuk- 2 saat spor yaptım step sonra eve gelirken de 1.5 ltlik su aldım çünkü normalde ben pek su içmem ama artık içmeye başladım sonra da eve geldim 1 tane muz yedim ve sürekli su içiyorum bakalım akşama da ne yerim bilmiyorum ama fazla kaçırmak yok tabiki :D böyle işte 1 haftadır stepe gidiyorum bakalım normalde hareketi hiç sevmem ama kilo vermek için şart gitmesem nolcak sanki bugün diyorum ama sonra kendimi zayıf halde düşünüyorum kalk damla kalk hadi diyorum ve gidiyorum öyle işte:D OLAN HERKESıN SEVGıLıLER GÜNÜ KUTLU OLSUN BU ARADA:)

Günaydın kızlar;

Takımımıza yeni arkadaşlar katılmış.Çok sevindim.

Hoşgeldiniz; ıklimdenizia.s.,Kipraa.s.,
Bigudi a.s.,S2000a.s.

Kızlar hafta sonu berbattı, birsürü kaçamak yaptım.

Hafta içi benim için daha iyi geçiyor.

Bugün 1 haşlanmış yumurta ile başladım güne;

Öğle 1 kase çorba içicem.

Akşama da büyük bir ihtimalle ıspanak yemeği var.

Yeni arkadaşlar çok azimli bu arada;

Hadi görüşürüüz

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;

Hoşgeldiniz; ıklimdenizia.s.,Kipraa.s.,
Bigudi a.s.,S2000a.s.

Hadi görüşürüüz

öncelikle hoşbulduukk opuyorumnanaktan bide hafta sonu nedense herkes kaçırıo şu beslenme olayını..eşlerle birlikteiz yada ev halkı hep bi aradayız diye böle oluo galiba..nise sende h.içi dikkat edersin boshayallersmile

bu arada dün yediklerimi yaziim..

sabah kalkınca 2kayısı 4fındık 2ceviz 1mürdüm eriği

yarım saat sonra 1.5bardak süt 1.5 bardak k-fleks

ara:2kayısı 5badem 5fındık

öğle:salata 1kase çorba 1dilim kepek ekmeği

ara:6 tane yulaflı bisküvi benneyaptımki

akşam:salata(1y.k mısırlı ve peynirli) 1kase çorba

ara:yarım elma..2.5lt su içtim ve aktivitem hiççç olmadı :oklava: bu kadaarr...

Günaydın kızlar;

Hoşgeldiniz; İklimdenizia.s.,Kipraa.s.,
Bigudi a.s.,S2000a.s.

Hadi görüşürüüz

hoşbulduk canımcım:)) bugün yediklerimi yazmaya geldim .sabah brokoli yedim 3 tane falan sonra da azıcık ekmek ve peynir yedim çay içtim. sonra da nar yedim 1 tane bugün okula gidecem gitmeden önce de mercimek çorbası içecem 1 tabak yanına da azıcık bamya çünkü okuldan akşam 10 da geliyorum o saatte yiyemem bugünlük bu kadar benden de :)) sporum yoktu bugün spor yapmadım ama yarın step var yine saat 13:00 da hadin görüşürüz :))

slm bende katılmak istyorum am pek bişide bilmiyorum yeni takılmaya başladım yardım ederseniz sewinirim

slm bende katılmak istyorum am pek bişide bilmiyorum yeni takılmaya başladım yardım ederseniz sewinirim

Hoşgeldin Emine,a.s.

Öncelikli olarak 1 hafta deneme sürecine alınacaksın,hergün ne yediğin ya da neler yaptığın konusunda takıma en az 1 mesaj yazman gerekiyor.1 hafta sonunda düzenli bildirim yaptıysan ve kararlıysan kaptan seni takıma alıyor.Bizim kaptan aynalar.Ben onun adına takıma hoşgeldin diyeyim sana.(çünkü yeni arkadaşları davet edebilirsiniz takıma demişti)Cuma sabahları kilo bildirimi yapılıyor.

Tüm yapman gereken bu.

Ha bir de kaç kilosun,Hedefin ne?

Günaydın kızlar;

Bigudi a.s.,S2000a.s.

Hadi görüşürüüz

hosbulduk canım
artık takıma gerı donuyorum ama hep yenı arkadaslar gelmıs
sadece aynaları tanıyorum
sızlerıde tanımak ısterımzemuszemuszemuszemus

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim pek müfettişler gelebilir bu ara belgelerle uğraşıyorum bu konuyu hallediyim sizinle birleikteyim olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar;

Bigudi a.s.,S2000a.s

Saol sebaycım hoşbuldukopuyorumnanaktan
bugün yine biraz kaçırdım galiba sürekli güzel yemekler pişen bir evde diyet yapmak ne zor.yine masum baslıyan tadına baayım bi seruvenı 2 tabak yemekle sonlandı ne guzel!!:D ama bak nolursa olsun aksam 6 dan olmadı 7den sonra bı sey yememeye ozen gosterıyorum gidicek göbeğimin hepsi gideceeek
hepinize kolay gelsin kızlar :1rolleyes:

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim pek müfettişler gelebilir bu ara belgelerle uğraşıyorum bu konuyu hallediyim sizinle birleikteyim olumunekankayizsmile

Bizimde aynı canım, müfettişler kapıda bu hafta kesin gelir.Beklemek en kötüsü bi gelip gitseler.Stresi biter.Benim de işler tamam sayılır, birkaç eksiğim var sadece.

hosbulduk canım
artık takıma gerı donuyorum ama hep yenı arkadaslar gelmıs
sadece aynaları tanıyorum
sızlerıde tanımak ısterımzemuszemuszemuszemus

Canım takım kalabalık değil zaten son gelen arkadaşlardan önce 4 kişiye inmiştik.Ben de yaklaşık 1-1,5 aydır takımdayım.68 kilo ile başladım.Şu an 66 kiloyum.Sürekli masa başı bir işim olduğu için kilo almaya başladım(öğretmenken iyiydi,oturamıyordum hiç,hiç değilse her tenefüs 3 kat inip çıkıyordum,şimdi idareciyim).Yaş ta 30 a dayanınca, bir de üstüne aileden miras tiroid, artık birşeyler yapmam lazım dedim.Aslında 71 kiloya kadar çıkmıştım.KK yı takip etmeye başladım.3 kilo verdim,sonrasında da takıma girdim.

Benim hikayem bu.boshayallersmile

herkese mrb..dün yediklerimi yazmaya geldim :D
sabah her zaman ki gibi 2kayısı 4fındık 2ceviz 1mürdüm eriği yedim yarım saat sonra nesfit yedim

ara:5fındık 5badem 2kayısı

bundan sonra ne yedim ben bile bilmiom boshayallersmile 2tane grisini 4fındık 2 ceviz 4galete 2 tatlı kaşığı mısır galiba bu kadardı(tebi aralıklarla yedim bunları hepsi bir anda diildi)bilmiyorumkismile

akşam:salata peynirli ve 1yk mısırlı.ve 1kase çorba

ara:1elma 1portakal ve 3lt su içtim gece yatmadan öncede formçay içtim bide 40 dk yürüdüm..

Kızlar Bugün yediklerim;

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Öğle: Çorba-ıspanak-yoğurt
Akşam:Sanırım börek yapacağım, dayanabilirsem de yemeyeceğimcokacimcoook.Çorbayla geçiştirebilirim.

merhaba herkese:)) dün ender saracı doktorumda izledikten sonra annem tam buğday ekmeği almış halkekmekten 40 kuruşa tadı güzel baya hemde tok tutuyomuş lifli olduğu için.
sabah 2 dilim o ekmekten yedim peynir , brokoli falann yanında
saat 13:00 da da step vardı dün söylediğim gibi ama acıkmıştım biraz 1 tane portakal yedim brokoli yedim gittim .
eve gelince baya tatlı krizim gelmişti ekmeğe sürülen çikolatadan azıcık yedim biraz da ekmek tabi:utangac:sonrada canım ino çekti 1 bardak içtim sonra yine brokoli yedim . kendimi hala zor tutuyorum aç da deilim ama bi şeyler yeme isteği var maalesef ama dayanmaya çalışıyorum bugün kaçamaklarım oldu yani baya bii:çok üzgünüm:
akşama da bamya ve erişteli mercimek çorbası var onlardan yiycem sanırım valla bugün şeytan çok uraştı benle sürekli boz al ekmeği sür çikolataları bol bol ye yanında da kahve deyip durdu ama tadımlık yedim azıcık off off ne zor yaa :1no2: öyle işte Allah hepimize zayıflayıp bi daha da almamayı nasip etsin inşş:) seviyorum sizi pes etmek yokkknaniknanik

merhaba herkese:)) dün ender saracı doktorumda izledikten sonra annem tam buğday ekmeği almış halkekmekten 40 kuruşa tadı güzel baya hemde tok tutuyomuş lifli olduğu için.
sabah 2 dilim o ekmekten yedim peynir , brokoli falann yanında
saat 13:00 da da step vardı dün söylediğim gibi ama acıkmıştım biraz 1 tane portakal yedim brokoli yedim gittim .
eve gelince baya tatlı krizim gelmişti ekmeğe sürülen çikolatadan azıcık yedim biraz da ekmek tabi:utangac:sonrada canım ino çekti 1 bardak içtim sonra yine brokoli yedim . kendimi hala zor tutuyorum aç da deilim ama bi şeyler yeme isteği var maalesef ama dayanmaya çalışıyorum bugün kaçamaklarım oldu yani baya bii:çok üzgünüm:
akşama da bamya ve erişteli mercimek çorbası var onlardan yiycem sanırım valla bugün şeytan çok uraştı benle sürekli boz al ekmeği sür çikolataları bol bol ye yanında da kahve deyip durdu ama tadımlık yedim azıcık off off ne zor yaa :1no2: öyle işte Allah hepimize zayıflayıp bi daha da almamayı nasip etsin inşş:) seviyorum sizi pes etmek yokkknaniknanik

canımm o şeytan varya ne çok uğraşıo bizimle bi bilsen..:roflol: yemeklerle ladese gir ben öyle yapıom bu aralar..normalde çikolata,cips ve kolasız hayat benim için imkansızdı ama şu an yok hayatımda onları elime aldığımda ladesi kaybetceimi ve yenilceğimi düşünüorum :roflol: bide en basiti kalorilerine bak zaten üzülüosun çünkü sen o kaloriyi yakmak için ne kadar aktivitede bulunduğunu ne kadar emek harcadığını düşün..değmiceeni düşün ve bırak..ha gayret biz şeytanı yencez bu sefer!!kaydirigubbakcemile5

Back