Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amaniiin haysem yalnız değilsin bacım bende seninle listenin sonunu paylaşıyorum.işin kötüsü sen hedefine ulaştığın için en sonlardasın ama ben malesef daha yolun başındayımm.ama yoook görün bakalımneler oluyo.herkes tarihe ve saate baksın.bi ay sonra ne idim ne olcam kilo konusunda görcez.
bu arda begüm hoşgeldin canım.inşallah hep beraber kış kış diycez kilolara.

kizlar nerdesiniz yaww ses versenize beni suu siskoyla basasa biraktinizz
ya bu arada kizlar size birsey diyecem tugba serince suan msnde ama kendisi yok neden acaba odami esinle kullaniyo ordamsiin dedimses vermedi bana

kıslarrr üzülerek çıkmak zorundayım çünkü küçük prensim kalktı tepemde bekliyor yarın görüüşürüz kendinize iyi bakın byyyyyyyyy

kiz maasllah dessene beee sende nazarin degecek simdik
valla liste super bence nasil ama kendinize geldinizmii
bundan sonra hep o listemlerde goreceksiniz kendinizi

kız neslihan sen hakikaten hem untkan hemde körsün.daha önce kafanın çalışması unutkanlığının gitmesi için havuç suyu iç demiştimya.şimdi yine tekrarlıyorum.sen havucu kemirmeye devam et.körsün çünkü görmüyon ordaki maşallahı.allah alahha bee.

Bu neslihan koymıycakklava: beni aheste aheste kilo veriyim benneyaptımki rezil olmamak için iş başa düştü -tatlicadiarzu-
gel kızkaydirigubbakcemile gösterelim onlara kilo nasıl verilirmiş

neslihancım yanlış anlaşılırım diye bişe söyleyemedim hatta buraya yazdığım msjı pişman olup silmiştim içini

canim ne yanlis anlasilacaksin sende valla ben bundan sonra cok gozumu kararttim kizlar gercekten helede bu olaydan sonra oyuzden hepimizzin tabikiisi gucu olacak ama birazda gayret etrsek iyi olur demi ama hepimiz icin tabiki once kendimiz icin
birdahakine soyle oldumu ozelden en azindan msj att

Kızlar ben şimdi elma yiycektim havuç ayvada var bakıyım hangisinin kalorisi azsa onu yiycem
akşamada layt bisküvi ve yoğurt yiycem belki giremeyebilirim bugün malum pc kafayı yedi
bu hafta sadece birgün kaçamağım oldu bakalım yarın ne gösterecek tartı hüsrana uğramam inş

süprizzzzz
ya kziim ne sandin beini kiz senmisin emind egilim sen oldugundan sen bana guzel laf demezdin ya nasil oldu anlamadim

arada şaşırtmak iyidir şekerim
amaaaaaaa sen yarına hazırlan ennnn güzel sözlerim
yarına saklı şekeeeeeeeeerrrdelikafadulden

ii aksamlar kizlar yeni gelen begum arkadasimiza hosgeldin!!!!!!!!! siz neler yediniz bugun anlatin az bakalim..... bebislerin karnini doyuracam sayfa acik arada gelir bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…