- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.661
gerçekten bu devirde bırak sanalı normalde bile güvenilebilcek herşeyini paylaşabileceğin dost bulmak zor dost diyorum çünkü arkadaş çok dost nadir neslihan benim için gerçek dost biraz şişko ama olsun:)
sempatik arkaşaşımızın böyle yaptığını bende fark ettim önceden başka konularda yazı yazdığını buraya yazmadığını görmüştüm hatta özelinede burayada bizimlede paylaşımlarda bulun diye msj yazmıştım neden acaba buraya konsantremi olamıyordu ne güzel kararda vermişti kg vermeye benneyaptımki
Anam bu ne listenin sonlarındayım
:1shok:
Kız esastan nesli benide korkuttu
haticecim cilt bölümüne konu aç birileri bakar inşaAllah düzelirsin tez zamanda
Kız fenalık geliyo pcyi açarken hata raporu verip kendi kendine açılıp kapanıyo
sen bi sistemi geri al bakalım olacakmı virüs proğm la tarat bide bana netteyken bi sayfa açılıyo araştırdım virüsmüş format atıcamda zamanım yok çok zaman alıyo
Begümcüm hoş geldin canıma.s.
ay dur simdi simartma benii kizz :asigim:
canim ya hadi bakalim simdi birak dostlugu felan kilordan haber ver kilolar gidecek demi kiz bak ben senden asagidayim hahahaaaaa
kiz gordunde ne diye benide uyarmiyon bende cok yogun oldugumdan goremedim kizin sorunlari var diye gelmiyo saniyom uyarsana beni akilliiisempatik arkaşaşımızın böyle yaptığını bende fark ettim önceden başka konularda yazı yazdığını buraya yazmadığını görmüştüm hatta özelinede burayada bizimlede paylaşımlarda bulun diye msj yazmıştım neden acaba buraya konsantremi olamıyordu ne güzel kararda vermişti kg vermeye benneyaptımki
kıs gdecek inşallahhhh ne zaman gidicek dedikte gitmedi değilmi
bu arada hakketen benim gazlanmam lazım sen benden zayıf olamazzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
kiz valla orasini sen dusun ben sana asla gaz vermem cunku benden zayif olmani dusunemiyorum bilee
olamaz yani ben senden herzaman zayif olmam gerekk giciklik olsun diyee
seninle beraberr 11 kisiyiz canimm
bir arkadastaa sonra gelecek bilmiyorum haftaya belki gelirr yani 12 kisiyizz
Kızlar öglene pirinç lapası havuç salatası kivi yedim birazdan elma yiycem şimdi çıkıyım cidden bir saati geçti burda olmam fakat sayfaları zor açtığım için ancak yazabildim namazımda geçiyo kılıyım uğrarım
serince84(3.5) bu kız nezamandır rejimi asmamışmıydı nezaman verdi bu kiloları -tatlicadiarzu- ben yerimde saymışım resmen delikafadulden
Kızlar öglene pirinç lapası havuç salatası kivi yedim birazdan elma yiycem şimdi çıkıyım cidden bir saati geçti burda olmam fakat sayfaları zor açtığım için ancak yazabildim namazımda geçiyo kılıyım uğrarım
serince84(3.5) bu kız nezamandır rejimi asmamışmıydı nezaman verdi bu kiloları -tatlicadiarzu- ben yerimde saymışım resmen delikafadulden
walla bence sende düşün birazzz bende benden zayıf olmanı düşünemiyorummhihoyyyt
hımm baya kalabalık bir grup yanii güzelll
valla oyle canim ama fazla katilm olmuyoo ama bundan sonra insallah herzamna boylle olacagiz
valla canim bence otur aglamaya basla yadaa ne yapacaksan yap artikk ben sneden zayifim hahahahahahaha:roflol:
valla hic birsey icin gec degil be guzelim sen lapa yerine aksam iki kasik yersen olur biterroh afıyet olsun canım lapa dedınde kız keske bende bugun lapa dıyetı yapsaydım belkı yarına kılo verırdım ama artık gec oldu baska zaman ınsallah ben en ıyısı aksam meyve sebzeyle gecıstırıyım barıııı..
kız o lısteyı hıc sorma benımde moralım bozuldu ben en sonlardayım
ınsallah bu ay duzeltecem o lısteyı-tatlicadiarzu-
abbooowwww maşalah maşalahh ne kalabalıkmışız.ya kaçdakikadır sayfanın açılmasını bekliyorum.kkya giridm ama baştaki reklamların altı bi türlü açılmadı.ben öğlen normal kahvaltı yaptım.az öncede 1 elma yarım portakal yedim.akşamda yeşil fasülye ve salkata yiycem.
sempatik arkaşaşımızın böyle yaptığını bende fark ettim önceden başka konularda yazı yazdığını buraya yazmadığını görmüştüm hatta özelinede burayada bizimlede paylaşımlarda bulun diye msj yazmıştım neden acaba buraya konsantremi olamıyordu ne güzel kararda vermişti kg vermeye benneyaptımki
Kız esastan nesli benide korkuttu
haticecim cilt bölümüne konu aç birileri bakar inşaAllah düzelirsin tez zamanda
Kız fenalık geliyo pcyi açarken hata raporu verip kendi kendine açılıp kapanıyo
sen bi sistemi geri al bakalım olacakmı virüs proğm la tarat bide bana netteyken bi sayfa açılıyo araştırdım virüsmüş format atıcamda zamanım yok çok zaman alıyo
Begümcüm hoş geldin canıma.s.
inş. canımcım
bence sen otur ağla derdine artık begüm geldi benim halim ne olur diyeee:1ninca:
Açtım canımcım ama kimse cevap vermıyor ki:1no2:
haha seninle boyle diyaloglara girip sana gaz vermiyecegim sen catla patlada derdine yann :roflol:
hahahahahaha ayyy çok güldüm bak yağlaım eridi bileeeeeeee:sm_cool::roflol:
kiz gordunde ne diye benide uyarmiyon bende cok yogun oldugumdan goremedim kizin sorunlari var diye gelmiyo saniyom uyarsana beni akilliii
oyle birsey oldugu zaman bir daha uyarin kizlarr
hahahah nasil korkuttum ama hepinizi
ise yaradi ama degilmi dur bu yarayislik birde kilokara yansirsaa cok super olacakk
kiz listenin sonunda olurmmusun hicc ilk basindasin ama bir ayda kilo verenler listesinde sonlardasin ne yapim bir aydan beri vermiyon demekki ver sendee
kaçırmışımdelikafadulden esastan maşaAllahkiz iki hafta once bireyselde 3.oldu siz orayi kacirdiniz sanirim huu
abbooowwww maşalah maşalahh ne kalabalıkmışız.ya kaçdakikadır sayfanın açılmasını bekliyorum.kkya giridm ama baştaki reklamların altı bi türlü açılmadı.ben öğlen normal kahvaltı yaptım.az öncede 1 elma yarım portakal yedim.akşamda yeşil fasülye ve salkata yiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?