- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.701
Hosbuldum cnm saol bende aynen senın dılegıne katılıyorumamaniiin haysem yalnız değilsin bacım bende seninle listenin sonunu paylaşıyorum.işin kötüsü sen hedefine ulaştığın için en sonlardasın ama ben malesef daha yolun başındayımm.ama yoook görün bakalımneler oluyo.herkes tarihe ve saate baksın.bi ay sonra ne idim ne olcam kilo konusunda görcez.
bu arda begüm hoşgeldin canım.inşallah hep beraber kış kış diycez kilolara.
begüm hoşgeldin
yenisin galiba takımda
ben misafirolarak katıldığını düşünmüştüm
begüm hoşgeldin
yenisin galiba takımda
ben misafirolarak katıldığını düşünmüştüm
Hosbuldum cnm neslıhanın eskı takımdan arkadasıyım ne zamandır gelecektım olamdi bugune kısmetmıs
kiz iste bu beni deli eden arkadas haberin olsun obur takimda ma beni deli etmeyi cok sevdiginden buraya geliyoo
hosgeldın sekercım nerde kaldın kıslar ben cepten bağlandım o yuzden gec cvb verıyorum kusura bakmayın kıs neslıtenıste nereye gıttı
Heh ıste o benım senı delı edıp zayıflatmaya geldım
kiz ne tlfnu be bende diyom benimkisi cevaplari jet hiziyla verirdii ne oldu bu kiza diyee
kiz sen ne deli edecen beni ben seni deli ederim ben senden zayifim cunkuu
neslıhan ozlemısım kıs buraları wallaa sankı ınsan uzun zaman evınden ayrı kalırda geldıgınde nefes alır oyle oldum bırden wallaaaaa
sımcık yarın tartı gununuzmuu ayy kac kılosun cok merak ettım walllaaaaa:)
ya gercekten dimi kiz nbende seni ozledim valla ojkadar zaman dilimde tug bitti be cadi ne guzel eski gunler geldi aklima ahh aha ne guzel zayifladiydik beee
kiz kac olacamm olsamolsam 72.5 olurum merak etme yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?