Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbuldum cnm saol bende aynen senın dılegıne katılıyorum

begüm hoşgeldin
yenisin galiba takımda
ben misafirolarak katıldığını düşünmüştüm

geldim kiz burdayim kocis yok bugun okadar cok kocdumki adam ulan gidecem sat bire kadar gelmiyecem gorursun sen dedi
ya aramda acildi sizin yuzunuzden
saka sakaa normalde zaten gidesi vardida istee caktirmaa

begüm hoşgeldin
yenisin galiba takımda
ben misafirolarak katıldığını düşünmüştüm

sekerim kendisi beni arkadasim ama deneme suresindee dedim gel bani su cadinin dilinden kurtar diyee tek basima buldun beni ugrasiyon arka buldum kendime haberin olsun :roflol:

hosgeldın sekercım nerde kaldın kıslar ben cepten bağlandım o yuzden gec cvb verıyorum kusura bakmayın kıs neslıtenıste nereye gıttı

neslıhan ozlemısım kıs buraları wallaa sankı ınsan uzun zaman evınden ayrı kalırda geldıgınde nefes alır oyle oldum bırden wallaaaaa

neslıhan ozlemısım kıs buraları wallaa sankı ınsan uzun zaman evınden ayrı kalırda geldıgınde nefes alır oyle oldum bırden wallaaaaa

ya gercekten dimi kiz nbende seni ozledim valla ojkadar zaman dilimde tug bitti be cadi ne guzel eski gunler geldi aklima ahh aha ne guzel zayifladiydik beee

ya gercekten dimi kiz nbende seni ozledim valla ojkadar zaman dilimde tug bitti be cadi ne guzel eski gunler geldi aklima ahh aha ne guzel zayifladiydik beee

kıs he walllaaaaa yine zayıflarız kıs hemde bu sefer kalıcı

kiz kac olacamm olsamolsam 72.5 olurum merak etme yanii

ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey:

canımcım ben çıkıyorum eve gidiyorum evden belki girerim belki girmem belli olmaz o anki halime kalmış seni kobacan öptüm bu arada kıs sen akşam sadece elma yiyecektin ne oldu merak ettim ne yedin

neyse kaçtım ben sen yediklerini yaz ben sonra okurum kesin sen bir elma ile yetinmezsin ben seni bilmemmiiiiii kurabiye canavarıkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…