- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.641
kizlar bak misafirime iyi davranin oldumu ben kactimm su adam gider gitmez glecemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar begum arkadasim benim eski takimdan hanii gelipte birtuelu gelemiyen varya iste oo
canlarim rakadasimaa guzel bir karsilama yapin oldumuu siz muhabbet edin ben eger kocam beni birakirsa gelirim yaa valla su cadiyi vede isizi birakasim yok ama ne yapim basimdaa duruyooo benimkisi hatta yorum yapiyoo deli etti benii
yavrular arkadasim takima girmek istiyo bu hafta deneme suresine girmesini istiyorum sizlerde uygun goruseniz tabi kendi basimaa is yapmak istemem degilmii ama
begümcüm hoşgeldin yeni misin takımda?benm b
ilgisayarda sorun varda sayfalar bölük pörçük görünüyor
kizlar bak misafirime iyi davranin oldumu ben kactimm su adam gider gitmez glecemmm
Merhaba Begum hosgeldın aramızaa.s.
bıze bıraz kendınden bahsedermısın
kizlar begum arkadasim benim eski takimdan hanii gelipte birtuelu gelemiyen varya iste oo
canlarim rakadasimaa guzel bir karsilama yapin oldumuu siz muhabbet edin ben eger kocam beni birakirsa gelirim yaa valla su cadiyi vede isizi birakasim yok ama ne yapim basimdaa duruyooo benimkisi hatta yorum yapiyoo deli etti benii
yavrular arkadasim takima girmek istiyo bu hafta deneme suresine girmesini istiyorum sizlerde uygun goruseniz tabi kendi basimaa is yapmak istemem degilmii ama
geldim geldimmmmmmmmm
bengum cızelgen olmusya canım nekadar surede verdın 3 kıloyu
ve dıyet yapıyormusun
tabıı canım deneme suresıne gırsın buhafta
nasıl olsa sempatık arkadasımız cıktı, 1 kısı alabılırız takıma:lepi:
nesrinn bendede o sorun var ya virüs bulaştı banada nasıl çözülcek bu bi yolunu bulursan banada söle
canimm benim sempatik arkadasim diskalifiye oldu eger merak edip bakarsaniz butun mesajlarinaa neden diskalifiye oldugunu gorursunuz
arkadass 6 gundurr topige gelmemis birde ayriyeten zayiflamak isteyenlerin topiginde yarisma duzenliyorduu
oyuzdenn diskalifiye oldu aliyacagin ben zaten farkindaysanizz hep bir kisilik yerr birakiyordum bu cadiya
cunku gercektenaramizda gormeyi cok istedgigm bir dostum
kendisinlee eski takimdan tanisikligim varr hatta biz bu tanisikligi dostluga cevirmis az insanlardan biriyizz
allah bozmasindaa cok seker vede cok sisko bir bayandir kendisi sizlerde tanirsanizz ne demek istedigimi anliyacaksinizz canimm
sympathique arkadasimiz 14.takimdan paylasimda bulunmayip burda oldugu haldee baska topiklerde yarisma duzeenleyip buraya ugramadigi icin diskalifiye edilmistir
bilginizee..........
Anam bu ne listenin sonlarındayım14.takim son bir ayda vermis oldugu kilo sonuclarii
EN IYILER.....
Nukeray(5.3)
Psoriasis(3.6)
serince84(3.5)
eylulce(3.0)
Sumilat(2.3)
KOTULER.......
neslihan(2.0)
s2000(1.5)
haysem(1.0)
rose14(1.0)
son bir ayda verilen kilolarr
Kız esastan nesli benide korkuttuOooo takım burda eksıkler olsada kızlar neslihanımın sopaları işe yaradı gibi
haticecim cilt bölümüne konu aç birileri bakar inşaAllah düzelirsin tez zamandaKızlar hepiniz burdayken diyetle alakasız ama benım sorunumu da çöze rmisiniz.Yüzüm mahfoldu
nesrinn bendede o sorun var ya virüs bulaştı banada nasıl çözülcek bu bi yolunu bulursan banada söle