• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar begum arkadasim benim eski takimdan hanii gelipte birtuelu gelemiyen varya iste oo
canlarim rakadasimaa guzel bir karsilama yapin oldumuu siz muhabbet edin ben eger kocam beni birakirsa gelirim yaa valla su cadiyi vede isizi birakasim yok ama ne yapim basimdaa duruyooo benimkisi hatta yorum yapiyoo deli etti benii
yavrular arkadasim takima girmek istiyo bu hafta deneme suresine girmesini istiyorum sizlerde uygun goruseniz tabi kendi basimaa is yapmak istemem degilmii ama

ewet o zatı muhterem ben oluyorum:))

bak nesli cadısı kaçma dedim dimi sana cadı kaçıyorsun yine

ya kıslar nesli cadısı çok ısrar etti başımın etini yedi çağırdı beni bende uzun zaman kararsızdım bazı nedenlerden dolayı ama baktımki nesli kırılıyor dayanamadım geldim

yok cnm ya ne az yemesi su 3 4 gün hiç bişey yok bana final zamanı birazcık kacırdım aklıma bişey girmiyo diye hep 5 gibi fln yattım o yüzden dengem bozuldu:a015::a015:

kızlar yarım saatttir pc yi açmaya çalışıyorum virüs girmiş sürekli açıp kapanıyor belkide onuncuda sayfayı açabildim çökecek en sonundaama bu sefer sayfalar zor açılıyor okumaya çalışıyorum geçmişi okuyabilirsem tabiki

kizlar begum arkadasim benim eski takimdan hanii gelipte birtuelu gelemiyen varya iste oo
canlarim rakadasimaa guzel bir karsilama yapin oldumuu siz muhabbet edin ben eger kocam beni birakirsa gelirim yaa valla su cadiyi vede isizi birakasim yok ama ne yapim basimdaa duruyooo benimkisi hatta yorum yapiyoo deli etti benii
yavrular arkadasim takima girmek istiyo bu hafta deneme suresine girmesini istiyorum sizlerde uygun goruseniz tabi kendi basimaa is yapmak istemem degilmii ama

tabıı canım deneme suresıne gırsın buhafta
nasıl olsa sempatık arkadasımız cıktı, 1 kısı alabılırız takıma:lepi:

bengum cızelgen olmusya canım nekadar surede verdın 3 kıloyu
ve dıyet yapıyormusun

tickerfactoryde sorun yok zaten 7910da png uzantılı yer yok kopyalamak için onu sorum
ben bildim bileli diyetteyim zaten cnm bir ara yapar veririm sonra bıraktımmı yine alırım ne yazıkki korumasını beceremeyenlerdenim

tabıı canım deneme suresıne gırsın buhafta
nasıl olsa sempatık arkadasımız cıktı, 1 kısı alabılırız takıma:lepi:

canimm benim sempatik arkadasim diskalifiye oldu eger merak edip bakarsaniz butun mesajlarinaa neden diskalifiye oldugunu gorursunuz
arkadass 6 gundurr topige gelmemis birde ayriyeten zayiflamak isteyenlerin topiginde yarisma duzenliyorduu
oyuzdenn diskalifiye oldu aliyacagin ben zaten farkindaysanizz hep bir kisilik yerr birakiyordum bu cadiya
cunku gercektenaramizda gormeyi cok istedgigm bir dostum
kendisinlee eski takimdan tanisikligim varr hatta biz bu tanisikligi dostluga cevirmis az insanlardan biriyizz
allah bozmasindaa cok seker vede cok sisko bir bayandir kendisi sizlerde tanirsanizz ne demek istedigimi anliyacaksinizz canimm

canimm benim sempatik arkadasim diskalifiye oldu eger merak edip bakarsaniz butun mesajlarinaa neden diskalifiye oldugunu gorursunuz
arkadass 6 gundurr topige gelmemis birde ayriyeten zayiflamak isteyenlerin topiginde yarisma duzenliyorduu
oyuzdenn diskalifiye oldu aliyacagin ben zaten farkindaysanizz hep bir kisilik yerr birakiyordum bu cadiya
cunku gercektenaramizda gormeyi cok istedgigm bir dostum
kendisinlee eski takimdan tanisikligim varr hatta biz bu tanisikligi dostluga cevirmis az insanlardan biriyizz
allah bozmasindaa cok seker vede cok sisko bir bayandir kendisi sizlerde tanirsanizz ne demek istedigimi anliyacaksinizz canimm

canımsın kıs sen benim ağzından bal damlıyor walla sen benim için gerçekten çok özelsin biliyorsun zaten gerçekten dostum diyebldiğim nadir insanlardansın benim için Allah bozmaasın derken şekerliğimi bozmasında kilomu bozsun wallaa kıs hiç fena olmaz yaniii

gerçekten bu devirde bırak sanalı normalde bile güvenilebilcek herşeyini paylaşabileceğin dost bulmak zor dost diyorum çünkü arkadaş çok dost nadir neslihan benim için gerçek dost biraz şişko ama olsun:)

sympathique arkadasimiz 14.takimdan paylasimda bulunmayip burda oldugu haldee baska topiklerde yarisma duzeenleyip buraya ugramadigi icin diskalifiye edilmistir
bilginizee..........

sempatik arkaşaşımızın böyle yaptığını bende fark ettim önceden başka konularda yazı yazdığını buraya yazmadığını görmüştüm hatta özelinede burayada bizimlede paylaşımlarda bulun diye msj yazmıştım neden acaba buraya konsantremi olamıyordu ne güzel kararda vermişti kg vermeye benneyaptımki

14.takim son bir ayda vermis oldugu kilo sonuclarii
EN IYILER.....
Nukeray(5.3)
Psoriasis(3.6)
serince84(3.5)
eylulce(3.0)
Sumilat(2.3)
KOTULER.......
neslihan(2.0)
s2000(1.5)
haysem(1.0)
rose14(1.0)

son bir ayda verilen kilolarr
Anam bu ne listenin sonlarındayım
:1shok:

Oooo takım burda eksıkler olsada kızlar neslihanımın sopaları işe yaradı gibi
Kız esastan nesli benide korkuttu

Kızlar hepiniz burdayken diyetle alakasız ama benım sorunumu da çöze rmisiniz.Yüzüm mahfoldu
haticecim cilt bölümüne konu aç birileri bakar inşaAllah düzelirsin tez zamanda

nesrinn bendede o sorun var ya virüs bulaştı banada nasıl çözülcek bu bi yolunu bulursan banada söle

Kız fenalık geliyo pcyi açarken hata raporu verip kendi kendine açılıp kapanıyo
sen bi sistemi geri al bakalım olacakmı virüs proğm la tarat bide bana netteyken bi sayfa açılıyo araştırdım virüsmüş format atıcamda zamanım yok çok zaman alıyo

Begümcüm hoş geldin canıma.s.

nesli kıs kaç sene oldu walla bz senlen değilmi hiç bir gün bilmem kırılalım yada riya yapalım başkaları gibi dostumuzu arkadaşımızı iki dk. satmayız biz neysek oyuz kendimiziz yani gizlimiz saklımız yalanımız dolanımız yok

Back