Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaar;

Ben de kilomu yazıyorum.66

Yanlış yaptığım çizelgedeki kiloya ulaştım nihayet.

Sabah birşey yemedim henüz.

Hadi görüşürüz.

Son düzenleme:
herkese selam kızlar ama aktıf olmayan kızlar :) dun sporumuda yaptım ufacık kacamagım oldu fazladan spor yaptım :)

herkese selam kızlar ama aktıf olmayan kızlar :) dun sporumuda yaptım ufacık kacamagım oldu fazladan spor yaptım :)

Aktif olmayan kısmına aynen katılıyorum.

Bu arada tebrik ederim plasticim, güzel kilo vermişsin.Ben de bir ara deneyeyim dedim et diyetini ama cesaret edemedim.Sabah öğle akşam et.akannehir bayılırdım herhalde.Senin iyi gidiyor sanırım.

kızlar pcim bozuldu. inş düzelir şimdi okuldayım. eve gidince arkadaşın pcsinden bildirim yapcam. kızlar arkadaşlarınızdan katılmak isteyen varsa davet edin takıma.

selam kardeş takım.hepinize hayırlı cumalar. yüce mevlam gönlünüzden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin.evlerinizden sağlık,mutluluk,huzur,bereketi eksik etmesin.inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz.

listemiz aşağıda kontrol edip bilgi verirmisiniz.
ayrıca bişey sorucam siz bize kontrol için liste yazmıyorsunuz. kardeş takım olayı kalktımı hani liste kontrol etme olayı. ben yeni başkan oldumda bu konuda bilgim yok.
şimdiden teşekkürler.a.s.

**** 3.TAKIM 143 .ETAP ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.3/58.8/-0.5/-0.86%)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (/76.0/76.5/-0.5/-0.66%)
semo (64.9/64.9/0.0/0.00%)
silagul (72.0/70.0/2.0/2.78%)
pirlanta_a (61.5/61.3/0.2/0.33%)
niloşş (81.2/79.9/1.3/1.60%) (eski üye-püsküüt'ün haberi var)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (568.1/565.6/2.5/0.44%)

ayrıca geçen haftadan teşekkür borcum var
aynalar canım geçen haftaki düzeltme uyarını çok geç gördüm.geç gelmiştim. düzeltilmiş baktım .teşekkürler.Şeniza.s.

Canım ne güzel dua etmişsin, bize de bu hayırlı günde AMİN demek düşüyor.

Aynaların pc bozukmuş, biz de pek anlamıyoruz bu liste işinden o girebilirse sana bilgi verir herhalde.

Canım ne güzel dua etmişsin, bize de bu hayırlı günde AMİN demek düşüyor.

Aynaların pc bozukmuş, biz de pek anlamıyoruz bu liste işinden o girebilirse sana bilgi verir herhalde.
tamam canım teşekkürlera.s.a.s.sizinde yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim.listenizi hazırlama konusunda.aynalar arkadaşımız giremeyecekse haberim olsun ben buralardayım özelden haber verin yapayım listenizi.yerimsenibena.s.

**** 14.TAKIM 143 .ETAP ****

aynalar ( 93,6 / / / &#37
hiray ( 69,5 / / / %) (kendi isteğiyle ayrılmak istemiş)
mushu ( 81,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi özel durumu varmış okuduğuma göre hala diskalifiyemi bilmiyorum
elifnur35 ( 78,5 / / / % )
sebay ( 66,5 /66.0 / 0.5/ 0.75% )
plasticwoman ( 75,9 /73.9 /2.0 / 2.64%)

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 384,0 / / / % )

aynalar canım listenizi yarışma sonuç sayfasından kopyaladım.mesajlarınızı okudum bildirim yapanların hesaplamasını yaptım.hiray gruptan ayrılmak istediğini belirtmiş onu not düştüm.son karar ne bilmiyorum.

mushu nunda özel durumu varmış mesajlarda seninle konuşulacağı yazıyordu. geçen hafta diskalifiye olmuş. onun durumunuda yazdım.

canım işine karışmak gibi sayma sakın pc bozuk yazmışsın yardımcı olmak istedim.

Son düzenleme:

Arkadaşının bilgisayarından yapacağını yazmış.Yapar herhalde?Teşekkürler canım.a.s

14. TAKIM 143. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 69,5 ) kendi istegi ile ayrıldı
elifnur35 ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 66,5 / 66,0 / 0,5 / 0,75% )
plasticwoman ( 75,9 / 73,9 / 2,0 / 2,64%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

kızlar gamiş takımdan ayrılmak istedi herencia nerde katılacak mı takıma bilmiyorumkismile

slm ben de tartıldım bugün 68.5 kiloyum aranıza yeni katıldım bildirmek istedim

aramıza hoşgeldin canım. bir hafta deneme süresindesin eğer hergün paylaşımda bulunur kararlılığından emin olursak kilo verme konusunda haftaya listeye girersin oldu mu kaydirigubbakcemile3

14. TAKIM 143. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 69,5 ) kendi istegi ile ayrıldı
elifnur35 ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 66,5 / 66,0 / 0,5 / 0,75% )
plasticwoman ( 75,9 / 73,9 / 2,0 / 2,64%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 314,5 / 312,0 / 2,5 / 0,80% )

kızlar saat beşe geldi ben bildirimi yapacam. herencia gelirse artık onu haftaya yazarız listeye

aynalar ben 66 kiloyum şu an.atıldım mı naptık şimdi keyvahedigeldismile deneme sürem bu hafta mı?
kızlar ya bu arada sız rahat gırebılıyomusunuz kk ya?bnm 500 saatte zor yuklenıyo sayfa o yuzden cok sık gıremıyorum.bu atılma sebebi değil demi

Son düzenleme:
mrblar..ben kübra..bende aranıza katılmak için,deneme sürüşüne burdaım..kaydirigubbakcemile3 yani deneme haftam için geldiimm..şuanki kilom 65...alıonnus dimi aranısa şimmdilik yoksam ben kendi kendime gelin güvey olmiim daa...:uhm:

Selam Arkadaslar ben eskı uyelerdenım izinli olarak ayrılmıstım artık takıma gerı donmek ıstıyorumkaydirigubbakcemile5
Aynalar benı kabul edersen bu hafta baslamak ıstıyorum, uzun bır sure sızden ayrı kaldım artık kendımı toplamam lazım yaza kadar zayıflamalıyımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…