- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.161
bu haftakı kılo bıldırımı yapıyorum 2 kg verdım hihoyyyt hihoyyyt
herkese selam kızlar ama aktıf olmayan kızlar :) dun sporumuda yaptım ufacık kacamagım oldu fazladan spor yaptım :)
selam kardeş takım.hepinize hayırlı cumalar. yüce mevlam gönlünüzden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin.evlerinizden sağlık,mutluluk,huzur,bereketi eksik etmesin.inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz.
listemiz aşağıda kontrol edip bilgi verirmisiniz.
ayrıca bişey sorucam siz bize kontrol için liste yazmıyorsunuz. kardeş takım olayı kalktımı hani liste kontrol etme olayı. ben yeni başkan oldumda bu konuda bilgim yok.
şimdiden teşekkürler.a.s.
tamam canım teşekkürlera.s.a.s.sizinde yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim.listenizi hazırlama konusunda.aynalar arkadaşımız giremeyecekse haberim olsun ben buralardayım özelden haber verin yapayım listenizi.yerimsenibena.s.Canım ne güzel dua etmişsin, bize de bu hayırlı günde AMİN demek düşüyor.
Aynaların pc bozukmuş, biz de pek anlamıyoruz bu liste işinden o girebilirse sana bilgi verir herhalde.
tamam canım teşekkürlera.s.a.s.sizinde yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim.listenizi hazırlama konusunda.aynalar arkadaşımız giremeyecekse haberim olsun ben buralardayım özelden haber verin yapayım listenizi.yerimsenibena.s.
dün akşam mesaj yazmış ama bilmiyorum.Unutmuş olabilir.
kızlar gamiş takımdan ayrılmak istedi herencia nerde katılacak mı takıma bilmiyorumkismile
slm ben de tartıldım bugün 68.5 kiloyum aranıza yeni katıldım bildirmek istedim
Bence kendini çok kasma nerede hata yaptığını bulmaya çalış.
.
bilgi için sağol canım. ben baya dengeli beslenme programına uymaya başlamıştım. Bu topiğe katılmadan önce 89 kiloydum, dengeli beslenmeyle 86 kiloya düştüm ardından topiğe katıldım burda da paylaşımlarla 81 kiloya kadar indim ama sağlık problemi ve diğer sıkıntılar derken birazı geri geldi. Şimdi 83,5 kiloyum :1no2:
Dün yeni bi karar aldım ve dün sabahtan itibaren günlük tutmaya başladım. yediğim herşeyi ve saatini yazıyorum yaptığım beslenme hatası neymiş bulucam. ağrılarım geçincede eski egzersiz programına dönücem şimdilik ısınma egzersizleriyle kalıyo.
birde motivasyonum geri gelirse daha iyi olucak.
:asigim:HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ MUTLU GEÇSİN :asigim:
AMA SAKIN YEMEKLERİ TATLILARI FAZLA KAÇIRMAYINklava:
Bu söylediğime bende uysam iyi olucak delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?