Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar kızlar öğlen 1 tabak fasülye yedim ve mercimek çorbası akşamda kepek ekmeğine biraz peynir ve domates koyup yedim umarım hata yapmıyorum

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir.Aynalara durumu bildir istersen, vardır mutlaka bir yolu.Ümidini kaybetme, yarışmasan da paylaşımda bulunmandan bir sıkıntı çıkmaz herhalde.

sağol canım ya şu iki hafta kabus gibiydi neyseki atlattık.

Mushu ben uzun yıllar Sakaryada kaldım canım.13 yıl.Yeşiltepe de otururduk.Severim oraları.Sürekli yağmur yağsa da!..

bende 4 yıldır burdayım. sapancada oturuyorum, mükemmel bi yer iyiki gelmişiz buralara

bende 4 yıldır burdayım. sapancada oturuyorum, mükemmel bi yer iyiki gelmişiz buralara

Sapanca da çok güzeldir.Hafta sonları pikniğe giderdik göl kenarına.

Merhaba arkadaşlar bizim takım hala kendine gelememiş.

Bu saat oldu yine kimsecikler yok.

Oğluşum hastaydı doktora götürdüm ben de.Sürekli tekrarlayan idrar yolları enfeksiyonu var.Kültür aldılar.

Bugün yediklerim;

Sabah biraz mide bulantısı çektim küçük bir parça tam buğday ekmeği yedim.

Öğle yine zamansızlıktan çeyrek döner

Akşam da nohut var(dün yapamadım bugün yapacağım)

Kendinize iyi bakıın.:teytey:

Son düzenleme:
sebaycım geçmiş olsun canım

ben bugün sabah kepek ekmeğine tost yedim beyaz peynirle öğlen çok az mantı yedim başka alternatifim yoktu akşamda allah kerim

selam millet bugun iyiydmm yaa dkkat ettm yedklerime bayaaaaaaada bi yol yurudummmm siz de dkkat edinnn :)

Günaydın kızlar;

Yine kimse yok, valla ben şikayetçiyim artıklmaz:.sadece ne yediğimizi yazmak için mi girdik bu takıma.Paylaşalım, birbirimizi motive edelim değil mi?

hihoyyytHADİ CANLANIN ARTIKhihoyyyt

Sabah kalkınca çörekotumu yedim;

1 dilim tam buğday ekmeği ile tost yedim.

Öğlen yoğurt yemeyi düşünüyorum 1 dilim tam buğday ekmeği ile.

Akşam da yayla çorbası ve sarma.

Son düzenleme:

selam kızlar hihoyyyt
ben geldim

beni hatırladınızmı:1ninca:

bizim kasa arızalandı yaww sizden uzak kaldım

haber vereyim dedim
yarın uğrar okurum sizi

kızlar ben 2 kılo verdım bu hafta hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yarına kadar yarım kg daha verırım 2.5 eklenır bana kaydirigubbakcemile5

kızlar ben 2 kılo verdım bu hafta hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yarına kadar yarım kg daha verırım 2.5 eklenır bana kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canım.alkisalkisalkis

Darısı bize inşallah.Ben yarın sabah tartılacağım.1 haftadır tartılmıyorum.

Bu arada bugün sabah 1 kepekli tost yedim.

Öğlen de döner.(küçük bir parça ekmekle ama)

Oğluşun tahlil sonuçları çıktı bu arada antibiyotiğe duyarlı bir enfeksiyonmuş.Boşu boşuna 2 kutu antibiyotik içti.İğne verdi doktor.İnşallah iğnelerle geçer:Saruboceq:.Geçmezse kötü dedi doktor.

merhaba boş yer varsa ben de katılabilir miyim? 1.63 boyunda 68-69 kiloyum 5 yıldır sürekli kilo alıyorum aam veremiyorum bu sefer azimliyim hedefim 60 ilk etapta sonra da 55 inşş :)

aynalar

canım ben takımdan ayrılmak istiyoum:gitme:

olmuyor bir türlü
yarında misafirim geliyor 1 hafta 10 gün kalıcak diyet falan yapamama yapamıyodum zaten
boşuna yer tutmayayım takımda
benim 5 senedir kilo sorunum var
artık hep böyle şişko kalıcam galibaeyvahedigeldismile
hepinize başarılar diliyorum kızlar

ne olur gayret edin sabredin benim gibi yapmayın
istediğiniz kiloya inin:Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorumzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…