- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.661
14. TAKIM 137-138. ETAP
aynalar ( 98,0 / 100,0 / - 2,0 / - 2,04%)
hiray ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 %)
mushu ( 82,0 / / / %)
canmertcik ( 89,0 ) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 249,0 / / / % )
Özlemyb canım sen bizim yüzümüzden takımdan soğudun biliyoruz eğer gelirsen bu hafta seni listeye alacağım.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar, açıkçası bende takımdan soğudum kimse düzenli paylaşımda bulunmuyo. Ben hergün düzenli bir şekilde topiğe uğruyorum, kimse bişey yazmayınca bende bişeyler yazmak istemiyorum :sm_confused: :1no2: :çok üzgünüm:
14. TAKIM 137-138. ETAP
aynalar ( 98,0 / 100,0 / - 2,0 / - 2,04%)
hiray ( 69,0 / 70,0 / -1,0 / -1,50 %)
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00%)
canmertcik ( 89,0 ) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.Özlemyb ( 88,8 / 88,7 / 0,1 / 0,11% ) Yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 337,8 / 340,7 / -2,9 / -0,90% )
kızlar bildirimi yapıyorum. mushu bildirim yapmadı aynı yazdım. 12 ye kadar bildirin yapın diye yazdığım mesaja mushu yorum yazmış ama kilosunu yazmamış, gerçekten anlayamadım bunu.
takımın tadı yuzuz kaçtı yaww:bbo:
neden böle oldu
ben hşç diyet moduna giremiyorumkafamçokkarıştı
bu pazartesi şimdi oldu derken hasta oldum
egzersiz 1 gün yapabildim başım döndüğü için uzun bi sürede yapamıycam kulağımdaki sorun geçene kadar
bu hafta kilo veremezsem takımdan ayrılıcam olmuyo böyle:gitme::gitme:
size karşı kendimi suçlu hissediyorum:gitme:
slm kızlar maşallah yine kimse yoklmaz:
azimliyim kilo verecem demede ayrılacam deklava:
Aslı abla bu disklifiye listelerinin yanında kendi isteğiyle ayrıldı listesi filan da yapılacak sanırım. beni söylemeyi unutma emi olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae
Bu arada haftaya sınavlarım bitiyor bol bol sizinle olurum tabi siz de burda Olursanızlmaz:
merhaba kızlar benim bugün 6.günüm 67 den 63.9 oldum çok dengeli besleniyorum ve yürüyüş yapıyorum bu diyetimi ilk yaptığımda 18 yaşındaydım şuan 23 5 yıl boyunca hiç kilo almadım ama evlenince malum kilolarım artmaya başladı yavaş yavaş nasıl oldu anlmadım 52idim 56 oldum 60 ve 67 şoklardayım boyumda kısa hemen diyete başladım tekrar 52 olmalıyım inş yaza kadar olurum.
nedense diyeti 1 gün bozsam hemen kilo alıyorum bıktım bu gelgitten artık kararlıyım ya.
nedense diyeti 1 gün bozsam hemen kilo alıyorum bıktım bu gelgitten artık kararlıyım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?