- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.401
canım benim elde olmayan nedenlerden dolayı giremedim kusuruma bakmayın
olsa olsa 1 kilo almışımdır sanırım şişim ondan olacak neslihan ancak adetim bitince belli olucak ne oldugu bikaç güne regli olucam
anam ne 3.sü kız ben girmeye girmeye neyse bi incelerim sagolasıj canım:1hug:
yeni arkadaşlar var sanırım
evettt ben tugba 2 kız annesiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyerek kendimi bi tanıtıyım :içelim:
evet öyle bi gaz verdi ki bana artık beni kimse tutamaz :dilcikar:
cidden cok iyi moral oldu ama :dance:
bu arada öğlen sadece lahana yedim çiğ çiğ aksam misafir var kacırırım diye hafif yiyim dedim
şimdi de aksam için bişeyler hazırlamaya gidiyorum..
yaa bak uzme beni ne demek motibveyi kaybettim felan askolsun biz burdayiz ne guzel sohbet asamasindayiz birbirimizi taniyoruz beraber zayifliyoruz bakma gercekten suanda herkez tatilde oyuzden boyle sessiz sen sakin motiveni kaybetme
ayrica akacaz bakalim suanda puskuut arkadasima mesaj biraktim 13 kisi olabilirmiyiz diye bakalim eger sakincasi olmazsa iki kisi alabiliriz gerceketen hicbirinizi elemek istemiyorum ama bakacaz bakalim
sana yine soyluyorum lutfen motiveni birakma oldmu
arkadastan mesaj gelir gelmez sana kararimizi aciklayacagizz
sen takilmaya devam ett
paylaşımda bulunmak adıma motivemi biraz yitirdim.
yoksa zayıflamak adına tam gaz devam ediyorum..
neyse bakalım..
buralardayız:jeyyar:
selam canlarım nasılsınız
ya utanıyorum valla 1 haftadır girmedim diye neyse artık burdayım
özel sebeplerden dolayı girebilecek durumda degildim kusuruma bakmayın bu arada bayaaa bi kaçamak yaptım eşim tatilde 2 hafta geç kalkıyoruz o biçim kahvaltı inanırmısınız baklava bile yaptım üşenmedim
72 kilo geliyorum ama 2 güne kadar regli olucam ondan da şiştim yarından itibaren yemin ediyorum şu 1 haftanın acısını cıkarıcam akşamda sadece nohut ve yogurt yemegi düşünüyorum belki 2-3 kaşıkta pilav yerim bu arada hiç meyve yemez oldum valla yarın bi markete gidip meyve falan alıyım bari
herkez nasıl 1 kaç bişey okuyabildim kim seçildi falan demişsiniz anlamadım neyse artık burdayım anlarım heralde
kızım uyandı sonra tekrar ugrarım kızlar öptüm herkezi teker teker
ya guzelim bence senin gaza ihtoyacin yokk
senin boyun kacti canim yaa
kiz bu hafta soyyle iyice kilo verde su akrep cadisini susturrr
ohh sporumu yaptım, yanımada suyumu aldım geldım kızlarsositososito
ama kımse yokkkk
rose canım 2 - 3 haftadır soz verıyorsun haftaya kılo verıcem dıye ama hep aynısın canım bak bu hafta senden beklıyoruz bıseyler artık ona gore yenaniknanik
haysem sanada afıyet olsun canım sebzeden bısey olmaz aksam fazla yemezsın olurr
canım kilo vermek bizim elimzde eğer veremiyosan yanlış olan bişiler var demekki..
bhk canım sen çalışıyomusun..kilo kaçtı senin ve hedef kilon ne şeker isimde haticeydi galiba dimi
canim peki boyle dusunmenin herhangi bir sana veya bize ozel bir sebebi varmii
asil uye oldugun zamanda ayni bu sekilde paylasimda bulanacaksin herhangi bir farki yok yani
yoks abizimi sevmedin acikca belirtirsen sana cozum olusturabilirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?