Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz ben seni bugun iyi korukleyecektim ama sen gittin be guzelim ama neyseki sempatik arkadasiml sana iyi gaz vermis

evet öyle bi gaz verdi ki bana artık beni kimse tutamaz :dilcikar:
cidden cok iyi moral oldu ama :dance:

ok canim atik girecen bak ona goree
ya gercek cok almisin ama bencede regl den kaynaklaniyordur
gecen hafta bireysel siralamada cuncu oldun canimm ama buhafta sonunculuktasin bakiyorum yuru lapa felan yaptaa yee sisligin gitsin

bu arada öğlen sadece lahana yedim çiğ çiğ aksam misafir var kacırırım diye hafif yiyim dedim
şimdi de aksam için bişeyler hazırlamaya gidiyorum..

bu arada öğlen sadece lahana yedim çiğ çiğ aksam misafir var kacırırım diye hafif yiyim dedim
şimdi de aksam için bişeyler hazırlamaya gidiyorum..

ne hazirladin kzi yemektee soylesene acelen yoksaa
iyi yapmissin bu arada az ye bence fazla cigne hic yememk zaten olmaz

paylaşımda bulunmak adıma motivemi biraz yitirdim.
yoksa zayıflamak adına tam gaz devam ediyorum..

neyse bakalım..
buralardayız:jeyyar:

paylaşımda bulunmak adıma motivemi biraz yitirdim.
yoksa zayıflamak adına tam gaz devam ediyorum..

neyse bakalım..
buralardayız:jeyyar:

canim peki boyle dusunmenin herhangi bir sana veya bize ozel bir sebebi varmii
asil uye oldugun zamanda ayni bu sekilde paylasimda bulanacaksin herhangi bir farki yok yani
yoks abizimi sevmedin acikca belirtirsen sana cozum olusturabilirizz

Tuğbacım hoş geldin:1hug: nerelerdesin başla artık şu rejime baklava falan deme kız aç aç bişeyler oluyor bana kafamçokkarıştıbaklavayı duyunca okadar özledimki şerbetli tatlıları
nefret:jeyyar: ediyorum kilolardan millet yer :mymeka:yer gram almaz ben yerim yedigim kadar alırım ne hikmettir anlamadım:çok üzgünüm:

Kızlar bir iki kaşık çorba yedim biraz tuzlu kaçmış az yedim o yüzden ne oldu bana bilmiyorum okadar canım yemek istiyorki kendimi zor tutuyorum elmalı pastam var aklım onlarda ama yemiycem :çok üzgünüm:

slm arkaadslar bugun pazar anca katiliyorum tugba hosgeldin kiz ozletin kendini....benim dun aksam kiz arkadaslar geldi yemege saat aksam 8 de bi basladik yemege gece 3 bucuga kadar...... masa anca o saate kalkati ama ben baslangicta bol bol salata havuc yarim dilim lazanya ve bir kacik pasta yedim gece sonunda kendimi cok hafif hissetim ama bneim arkadaslar dokuldu gece migde agrisi karin bulantisi ne ararsan vardi acaip eglendik ama ben kendimle (gurur) duydum :) fazla yemedim ve cao ii hissetim kendimi bakmayin benim arkadaslar cok yedi ama beden leri 32 !!!!!! boylarda masallah zurafa gibiler o yuzden istedikleri gibi yediler bu arada ben yarin sabah komsuyla kosuya basliyoruz hafta isi 1 saat kosacaz insallah faysadini gorururum!!!!!!!

naptınız kızlar...motiveler yerlerde dimiii..güzeeeeeeeeeeeeeeeellll ah pardon bi üsüldüm bi üsüldüm
bakın motivenizi yükseltmek adına bi kilo baklava alın anacıım..bi güzel yiyin olurmu afiyet olsuuuunnn

bhk canım sen çalışıyomusun..kilo kaçtı senin ve hedef kilon ne şeker isimde haticeydi galiba dimi

haklısn canım ama gitmiyo kilolar napıyım..ben daha çok istiyorum inana ama resmen metabolizmam durdu.bak şimdi elimden geleni yapıyorum.lahana diyeti bilem yapıyom.bakalım nolcak.ama dereotu çok işe yaramıştı.onu yemeyi de bıraktım.neyse yarın alıp yiycerm bakalım.bugün öğleden sonra arkadaştaydım.poğaça kek dolma vardı yemedim yaa.
kilo vermek insanın elinde olsaydı şimdiye tığ gibi olurdum.:çok üzgünüm:

canım kilo vermek bizim elimzde eğer veremiyosan yanlış olan bişiler var demekki..

canım kilo vermek bizim elimzde eğer veremiyosan yanlış olan bişiler var demekki..

akerpcim haklısın şeker.hatam galiba düzensiz yemek
ben yarında yapıp bırakcam lahanyı.en iyi diyet az öz canının heristediğinden ve sık yemekmiş meğer.öyle olunca diyette olduğumu nbile hissetmiyodum.noluya bana yaaadelikafadulden.canım çikolata soslu tavuk göğsü tatlısı çekiyo.aslında sütlü tatlı yiyebilirim demi.

bhk canım sen çalışıyomusun..kilo kaçtı senin ve hedef kilon ne şeker isimde haticeydi galiba dimi

yok canım evleneli beriçalışmıyorum..
kilom 74..
tabi yarın tartılıcaz bakalım :jeyyar:

ismim hatice değilbenneyaptımki
sölemiorum eşim kızar

hedefim 58 inşsüprizzzzz

Son düzenleme:
canim peki boyle dusunmenin herhangi bir sana veya bize ozel bir sebebi varmii
asil uye oldugun zamanda ayni bu sekilde paylasimda bulanacaksin herhangi bir farki yok yani
yoks abizimi sevmedin acikca belirtirsen sana cozum olusturabilirizz

canım ya aşkolsun sizi niye sevmiyim.
estağfirullah..
kimse sakın ha üzerine alınmasın.
herhangi bir problem de yok zaten

selam kızlar
aksam cay'a arkadasa gıttık
cayın yanında ne ararsan vardı kısır, pasta, borek, kek ama ben sadece 3 catal kısır yedım bol bol sekersız cay ıctım :lepi: kısırıda ayıp olmasın arkadasa dıye yedım -tatlicadiarzu-
bırazdan bacak, basen hareketlerı yapcam nıvea sımdı uzun surer onu canım ıstemıyor sabah yaparım artık onuda...
serınce kız hosgeldın sefalar getırdın, ozlemıstık senı gece kusu nerdesın sen bu saatlerden sonra gırerdın nerdesın kızzzzlülülülülülü

selam herkese
aksam iki kaşık pilav bi kaşıkta patlıcan yemegi yedim tuttum kendimi ama sonra çok güzel bi pasta vardı dayanamadım ucundan aldım biraz bi tane de mandalina yedim
off cok yemişim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…