- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.381
günaydınlar :)
kahvaltımı yaptım geldim bu aksam yemege misafir geliyomus hatta bizde kalıcaklarmıs yandım yandım nasıl tutucam agzımı bilmiyorum:1no2:
gaza gelmem lazım biraz ki yemiyim benneyaptımki
Allah yardımcın olsun canım bana çok zor geliyor misafirle diyet azar azar ye artık napcan
eveeeet bugun 1 subat ve artık kacamaksız rejıme basladım (ınsallah):Saruboceq:
yaza az kaldı kılo vermem sart...
cocukları oglen uykusuna yatırdım onlar uyurken ben nıvea bodyı yapcam, baslamadan bı bakıyım dedım kızlar sız yaptınızmı sporunuzu soyleyım bakııımhihoyyyt
ha bir de neslihan cuma günü diğer takımlarda boş yer varken bizim 13 kişi olmamıza izin vermezler demişti..
boşyer varsa niye kimse söylemiyor:uhm:
bir de hangi takımlarda boş yer var.
bilelim de bari,kabul edilmeme durumunda yeni yer bulmaya calışalım kendimize -tatlicadiarzu-
canim benim takimlarin kontenjanlari 12 kisi takim uyeleri almak istedigi zaman aliyorlar yinede ogrenmek istersen san sun linki verim
http://www.kadinlarkulubu.com/5123673-mesaj22.html
bu linkte takim kkontenjanlari yaziyo incele istersen
suan bizim kontenjan bir kisilik var birda gaye arkadasimiz var gelmek uzere cikti o bakimdan bir kisi yer ona ayirmam gerekiyo bu yuzden bir kisi alacagizz
kiz bide soyluyo az katildigini kzi cok katilsana sende azicik sanada gaz verelim gerci sennin ihtiyacin yok sende oyl egicik gorumce varki o sana iyi gaz veriyo herzamancanim sen yeni katiliyosun degilmi aramiza bende bu takimdayim ama fazla gozukmuyorum ortalarda ,ama bildirimimi kesinlikle yapip aralarda yazmaya calisiyorum
sanirim daga gaza gelmedin neslihan iyi gaz veriyo valla cok saolsun
kiz ben seni bugun iyi korukleyecektim ama sen gittin be guzelim ama neyseki sempatik arkadasiml sana iyi gaz vermisdeneme aşamasındayım henüz :)
neslihanın yardımıyla gaza gelicem heralde yardımlarını eksik etmez insallah :1rolleyes:
ya bak sen bana iyi gaz veriyonda ben o senin verdigin gaza gelmiyecem hahahatutma canım misafirin yanında yememek olurmu.yicen tabiooohhhh bol bol ye sen afiyet olsun şimdidencokacimcoook
kiz ne kizi yaniltiyon bak doverim haa
spagot kiz sakin kanma bu cadiya yarisi sakin unutup kotu seyler yapma
:roflol::roflol:neslihan birde kendine verebilse o gazı:roflol: giremiyorki benle yarışadelikafadulden
hmm evet söylemiştin de ne zaman belli olucak?
canim suan 3 kisi ozelden mesaj gonderdi oyuzden diger arkadaslarda ggondersin yarin belli olur ama canim sizi fazla bekletmek istemiyom acikcasi ama arkadaslari beklemek durumundayim canim
hih tugba geldinmi canim nerdeisn kiz valla iyi bosladin ha burayii gelmiyorsun neyse artik gelerek afettir kendini kiz 3 kilomu aldin bir haftadaa ne yaptin sen bende seni gecen hafta 3.oldun bireysel siralamada diye tebrik edecektimm neyse ben yine tebrik edim ama sen biran once su aldiklarini ver bu hafta
tamam canım anladım..
böyle belirsiz olunca ben motivemi biraz kaybettim de o açıdan..
bekliyoruz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?