Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunyadin millet iyi pazarlarr yine kimsesiz kalmis burasi nerelerdesini bakim kimse nerde oldugunuda soylemiyo
rose cadisi sen nasil buskuvi yiyon bakim gidecek okadar kilon varken valla sozunu unutma hatirlatim sana yani peynirli pide etli pide ohh anasini hicc dusunme sen kilolari yee bol boll
diyene bakkkkk((

kiz ne cikolatasi hani bu hafta yaris yapmiyonuzmu bak dile dustuk su akrep yuzunden ona goree yuru yaris havasina girde su cadiyi konusturmaa
[/COLOR]

ben de bugun biraz abarttım olsun arada biraz metabolizmayı şaşırtmak iyidir
:smiley-cool:
afiyet olsun be guzelim arada yapiyoz hepimiz hatta ben bugunlerde bayagi abarttim guzel yapiyorum caktirma ondan sonrada sikayet ediyoz veremedik diyeeee
Merhaba kardeş takım =) Nasılsınız nasıl gidiyor diyet?
h.g kardes takim vall a pek iyi gitmiyo diyet bizde bu kacamaklar olduktan sonra ooooo bu haftayida 13.u kapatacagiz oyle gorukuyo

sensiin siskoooooooooooo
yaa banane sus bak beni gaza getirme yarismayacam seninle yaww zorlami kendime guvensem olacak seni iyi solliyacam ama bende guven yok kendime
kiz kac haftadir gr gr gidiyo 500grda sukur edecez n eyapalim sen gul gull

günaydınlar :)
kahvaltımı yaptım geldim bu aksam yemege misafir geliyomus hatta bizde kalıcaklarmıs yandım yandım nasıl tutucam agzımı bilmiyorum:1no2:
gaza gelmem lazım biraz ki yemiyim benneyaptımki

kahvaltımı yaptım geldim bu aksam yemege misafir geliyomus hatta bizde kalıcaklarmıs yandım yandım nasıl tutucam agzımı bilmiyorum:1no2:

kiz gaz istersen veririm sana ya emin ol senin bu isi basaracaksin ve misafirler varken yemiyeceksin hihihiii
kiz hem bu hafta yaristasiniz siz unuttunmu cobuk basla bence yokse akrepin dilinden kurtulamazsinn benden soylemesi

ama kizlarr kimse yok sppagot kiz gaz istedin gittin bende sana gaz verecektim yaww neyse birdahki sefereee
bende gidim artik ne yapim sIKILDIM tek basima durmaktan kimsede yok hadi opuyorum hepinizi

ama kizlarr kimse yok sppagot kiz gaz istedin gittin bende sana gaz verecektim yaww neyse birdahki sefereee
bende gidim artik ne yapim sIKILDIM tek basima durmaktan kimsede yok hadi opuyorum hepinizi

geldim internet bağlantısı gitti tam gaz istedim :)
bu hafta evet yarış var haklısın yememem gerek!

geldim internet bağlantısı gitti tam gaz istedim :)
bu hafta evet yarış var haklısın yememem gerek!

canim sen yeni katiliyosun degilmi aramiza bende bu takimdayim ama fazla gozukmuyorum ortalarda ,ama bildirimimi kesinlikle yapip aralarda yazmaya calisiyorum
sanirim daga gaza gelmedin neslihan iyi gaz veriyo valla cok saolsun

canim sen yeni katiliyosun degilmi aramiza bende bu takimdayim ama fazla gozukmuyorum ortalarda ,ama bildirimimi kesinlikle yapip aralarda yazmaya calisiyorum
sanirim daga gaza gelmedin neslihan iyi gaz veriyo valla cok saolsun

deneme aşamasındayım henüz :)
neslihanın yardımıyla gaza gelicem heralde yardımlarını eksik etmez insallah :1rolleyes:

sen gor canim etmez tabiki
ionemli olan senin kilo vermek istemen
bu hafta yarismaya katilcaksan senin icin daha guzel motive olur, daha gaza gelirsin
inan ben suan fazla dgil bikac kilo verdim ,azcik belli oldu kendimi begenmeye basladim aynada sagim solum cikinca inir olurdum ,kendini begenmek gibi guzel bisey yok
neden o zayiflar kendini begenerek kivira kivira yuruyo bizlerde oramizi buramizi ssakliyoruz belli olmasin diye
sanki bizim onlardan neyimiz eksik
ben en cok gorumceme inat vercem kiloyu
o 4 cocuk dogurdu zayif aslinda ayni kilodayiz ,bana kerc yapar ben kilo almam zayifim okdar cocuk dourdum diye
iste sende bu gibi insanlari duusun kilo ver
hele bide tartida kilo verdigini gorunce daha bi mutlu olursun

çok haklısın zaten 2 kilo verdim o bile cok mutlu etti beni.. bide spor yapıyorum sıkılastıgımı görünce falan güzel oluyo
bi de insanlar aa zayıflamıssın deyince daha bi hoşuma gidiyo yerimseniben:smiley-cool:

dimi yani ,sen zayifsin ,
ne kadar zayiflamisin cok hos olmusun dediklerinde insan sanki havalarda ucuyo
eeee iste neden biz oyle olmayalimki
sadece bikac ay dikkat etcez oda kilomuza gore
sanki o yiyecekleri hicmi yemedik
bi kasik da yesek ayni tad 5 kasikda yesek ayni tad ve ayni seyler
bende kendimizi iyi hissetmemiz icin bikac ay sebredocez
ve spor cok daha guzel oluyo bende haftaya baslarim artik
umarim bu senin icin ii bi motive olmustur

çok iyi oldu yaa çok teşekkür ederim :):1hug:
tam gaz devam o zaman!

bak buna sevindim
zaten ikimiiznde ayni sayida kilo vermesi gerek
hadi insallah hep birlikte olcaz
zaten burasi olmasaydi ben coktan vazgectim baslayip baslayip bitiriyodum
burdakiler saolsun
hep dedigim gibi o zayiflardan neyimiz eksik bi mutsuz olcaz, birak bizde sabredelim onlarda gorsunler hatta catlasinlar hehe

tutma canım misafirin yanında yememek olurmu.yicen tabiooohhhh bol bol ye sen afiyet olsun şimdidencokacimcoook
neslihan iyi gaz veriyo valla cok saolsun

:roflol::roflol:neslihan birde kendine verebilse o gazı:roflol: giremiyorki benle yarışadelikafadulden

zaten oyle oluyo ,baskasina iyi gaz veriyozda kendimize gelince bos
olsun bz verelim bizede bi veren olur
bosuna burda degilizya birbirimize destek icin

merhaba kızlar..
dün hiç giremedim..
tüm gün kayınvalidemlerdeydik..
ben bu hafta yarım kilo falan verebilmişim galiba.
gerçi sabah tatrılmadım ama..
tam 1 hafta olsun diye yarın sabahı bekliyorum..

bir de bu takıma kabul edilme durumu belli oldu mu merak içindeyim?

evet ben de cok merak ediyorum belli oldu mu?

herkese iyi pazarlar.
kız neslihan zaten suçluluk duyuyorum yediğim için.akşam eşimle kızım neler nelker yedi de ben tadına bile bakmadım.saat 7buçukta son lahanamı yedim.saat 10dada meyva yedim tamam.sabh kahvaltımız haliyle pazar olduğu için özeldi.ben sadece lahna ve az peynir maydonoz salatalık domates yedim.bugün sebze günüm.lahnayı inan çok severek yiyorum.cokacimcoooheee bidelere gelince yiycem tabi abartılı değil ama yiycem.o gün yerim sadece sonra yemem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…