Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz niye SIKILIYON gel buraya azicik gez forumlarda
ben hergun SIKILIYOM evde bir basimaa ama ne yapacaz yapacaz birsey yok gerci ben gidip az dolasmak istiyom yaa senin oyle bir durumunda yok sanirim az yuru desem sogukta bebeisle cikamazsinda

ne biliyim..
ya haftasonun yaklaşlaştıkça dolmaya başlıyorum ben iyice..
ondan heralde.
dediğin gib çıkmam mümkün değil...

sibelcim ....
yarin cuma biliyorsun sende benim yardimcim olduguna gore istersen su hesaplama islerini beraber halldelim hii ne desin yarin sabah gelirsen beraber yapariz sende ogrenmis olursun boyleliklee sonrada artik ilgili yerlere yardimcim oldunu soylerim senin icinde bir sakincasi yoksa tabi optum seni .....​

ne biliyim..
ya haftasonun yaklaşlaştıkça dolmaya başlıyorum ben iyice..
ondan heralde.
dediğin gib çıkmam mümkün değil...

neden kiz hafta sonlari guzel olur hep ailecek felan olursunn yanii biz oyleyiz ailecek derken cekirdek aileyiz koca yurt disinda sadece ben esim cocuklarim vede gorumcecim var
oyle iste beraber vakit geciririz ve ben oldukca cok yerimm :jeyyar:

neden kiz hafta sonlari guzel olur hep ailecek felan olursunn yanii biz oyleyiz ailecek derken cekirdek aileyiz koca yurt disinda sadece ben esim cocuklarim vede gorumcecim var
oyle iste beraber vakit geciririz ve ben oldukca cok yerimm :jeyyar:

ya işte hafta içi cok sıkıldığım için,cumaya kadar iyice bunalmış oluyor ben de..
yoksa haftasonları terapi gibi oluyor bana..
sen hangi ülkedesin?

neler yedin bugun neslihan
bugunmu sabah iki tane diyet buskuvi oglende kiymali yumurta yapmistim onu yedim biraz fazl oldu galiba ama cok acikmsitim aksam bakacam bakalim sehriye corbasi yaptim onu yerim herhalde

ya işte hafta içi cok sıkıldığım için,cumaya kadar iyice bunalmış oluyor ben de..
yoksa haftasonları terapi gibi oluyor bana..
sen hangi ülkedesin?

anladim canim bende aksamlari dedigin gibi luyom cocuklar yatincada terapi oluyoo
ben fransadayim canimm

ayyy ben geldimm.uykusuzluktan ayakta duramıyorum.kızlar dünkü 85 kilo gelişim beni olumsuz etkiledi.bugünn yediim sinirden.yarınsabahtan lahanayı yapcam inşallah harfiyyen uymaya çalışcamm.tak etti artıkk.resmen kilo üzerime yapıştıyaa.neyse bakcaz çaresine.bu yağlar inatçıysa ben onlardanda inatçıyımm hahahaaaaaaahh.

Yemek sırasında ve yemekten sonraki 2 saat içinde tüketilen meyvelerin, midede fermantasyona (mayalanma) yol açarak, asit ve gaz üretimine sebep olduğunu vurgulayan Prof.Dr. Türk, bu konuda şunları ifade ediyor: �Yemekle birlikte mideye gelen meyve, fermante oluyor ve şişkinlik yapıyor, yiyen kişiye rahatsızlık veriyor. Fermantasyon sırasında midede bir nevi alkol oluşuyor. Ancak bu dışardan alınan alkolle aynı değil... Bu durum yenen gıdaları besin olmaktan çıkarıyor, vücuda yük haline getiriyor. Yani besinler gıda maddesi özelliğini kaybediyor. Meyvelerin vücuda sağladığı yararlar da çok azalmış oluyor. Ayrıca karaciğer başta olmak üzere sindirimle ilgili tüm organlara, bu asit ve gazı yok edebilmek için normalden daha fazla yük biniyor.�
Prof. Dr. Türk, meyvenin vücuda sağladığı katkılardan yararlanılmak isteniyorsa, elma, armut, portakal gibi tüm meyvelerin yemekten en az 2 saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yenmesi gerektiğini hatırlatıyor.

Ben geldim kızlar neler yazmışsınız sonra okuycam bugun hiç bi şey yemedım dogru dürüst ben iyice alıştım yememeye azcık kaçırsam midem agrıyor şişiyor siz neelr ediyonuz bakıyım

haysem canim cok tesekkur ederim canim beni cok guzel aydinlattin birdaha bende yemem artik
hatice kiz ne guzel ah bide ben alissaydim su yemem durumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…