- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.201
slm kendi tartinda sasma biri birini tutmuyo yanlis olsun kendi tartin olsun baskalarini dogrusunuda senin yanlisin daha ii olursüprizzzzz
kiloma karismiyo esim ama boyle rejim protein derken dalga geciyo benimle bizde idaya girdik insallah kazanan ben olurum:teytey:canim ya ne guzell iddaya girmen keske benimksiide beni gaza getirse nerde yeter artik istemiyom senin zayiflamani diyo bana
sanslisin yanii
kiz niye SIKILIYON gel buraya azicik gez forumlarda
ben hergun SIKILIYOM evde bir basimaa ama ne yapacaz yapacaz birsey yok gerci ben gidip az dolasmak istiyom yaa senin oyle bir durumunda yok sanirim az yuru desem sogukta bebeisle cikamazsinda
kiz kotu olan benmiyim hep kotuler benim gibi olsunnaniknanikkiz kizmiyom kiz ne kotusun canim benim tamam simdi gidip bakacam bakalim neciymis o dedigin sey unuttum bak gecen gittim de gerci acil girip ciktim ya neysee
neslihan bi ses ver burdaysan
ne biliyim..
ya haftasonun yaklaşlaştıkça dolmaya başlıyorum ben iyice..
ondan heralde.
dediğin gib çıkmam mümkün değil...
neden kiz hafta sonlari guzel olur hep ailecek felan olursunn yanii biz oyleyiz ailecek derken cekirdek aileyiz koca yurt disinda sadece ben esim cocuklarim vede gorumcecim var
oyle iste beraber vakit geciririz ve ben oldukca cok yerimm :jeyyar:
neler yedin bugun neslihanneden kiz hafta sonlari guzel olur hep ailecek felan olursunn yanii biz oyleyiz ailecek derken cekirdek aileyiz koca yurt disinda sadece ben esim cocuklarim vede gorumcecim var
oyle iste beraber vakit geciririz ve ben oldukca cok yerimm :jeyyar:
yemegin üzerinden 1 saatten fazla geçmişti zaten normalde yemegin üzerine yemek zararlıymışhaysem canım meyveyi yemeğin hemen üstüne mi yedin
bugunmu sabah iki tane diyet buskuvi oglende kiymali yumurta yapmistim onu yedim biraz fazl oldu galiba ama cok acikmsitim aksam bakacam bakalim sehriye corbasi yaptim onu yerim herhaldeneler yedin bugun neslihan
ya işte hafta içi cok sıkıldığım için,cumaya kadar iyice bunalmış oluyor ben de..
yoksa haftasonları terapi gibi oluyor bana..
sen hangi ülkedesin?
yemegin üzerinden 1 saatten fazla geçmişti zaten normalde yemegin üzerine yemek zararlıymış
yemekten hemen sonra alınan meyva migdede alkole dönüyormuşhadi ya bende hemen arkasindan yiyorum doymayinca tabi meyveye saldiriyorum ayy ne gibi bir zarari varmiski banada soyleyinde birdaha yemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?