- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.181
evet başladığımda 70dim
çok hızlı gidiyo bi yandan da korkmuyo degilim tekrar alırsam bi anda verdiklerimi diye fisfisfis
kiz gordumde ismini nerden aldigini yazmamissin onu sordum akilli hem ben senden tercume edilmisini sormuyomkine akilli neyse hadi bakalim yarin cok merak ediyorum senin kilonukiz neslihan o kadar ugrastim tercumesini yazidmistah kesici omeopatik hapin sen gormedinmi walla ne edeyim snein simdi ben :):)...
kiz yok korkma birsey olmaz ilk basladigin zaman cok gidiyo sen ne bakiyon bizim gr gr verdigimize ben nerdeyse ara verdiklerimi saymazsam bir seneyi gecti diyet yapalim oyuzden senin yasinda kucuk sanki ben buyukmusum gibi konustum ya neyseevet başladığımda 70dim
çok hızlı gidiyo bi yandan da korkmuyo degilim tekrar alırsam bi anda verdiklerimi diye fisfisfis
ya hic sorma kiz cok rahatladim inanki herzaman yaparim artik ne guzelloh ne guzel sporunu yaptın bak, bundan sonra hergun yapmaya calıs canım gercekten ıyı oluyorhihoyyyt
neyse yarin tartilda soyle bakalim kac kilo verdin bu hafta merak ettimslm canlarım ben hiç tartılmadım dha sabah iki dilim kızartılmıs ekmek şekersiz cay ve iki üç zeytin birasda peynir yedim okadar:S bakalım yarın ne durumda olcam
kuzuu ne 70 i 69 değilmiydin..çizelgende 69 hem 70 nerden çıktı şimdi
slm kizlarrrr nasilsiniz bugun ben iyi degilim ,ya bi kendimi toparlayamadim ne guzel gidiyodum ,bu olaylardan sonra sinir sitres cok kacirdim ,hala 59 kiloyum ,bi veremdim
yarinda kilo buildirim gunu bakalim ne cikcak
siz nasilsiniz
oglend biraz salata , biraz bulgurlu kofte
sonrasinda bir bardak yesil cay yaninda light biskui bukadar insallah aksamda bikac atistitim fazla yemek istemiyorum
slm kendi tartinda sasma biri birini tutmuyo yanlis olsun kendi tartin olsun baskalarini dogrusunuda senin yanlisin daha ii olursüprizzzzzzaten citirlari goruyorum daha fazla bozuluyorum ,canim aile durumu once anlattimya onlar iste ,
insallah toplucam ,aksamda yemicem ,bakalim yarina ne kadar cikcam
ya bide tartimda sorun var bi yerde baska bi yerde baska kilo gosteriyo ,10 kere tatiliyorum :)
neslihan neren mi aldigimi soruyorsun (insallah yanlis anlamadim ) bunuda yani proteini aldigim marketen aldim(lecler) zaten hepsi ayni reyonda satiliyo coupe_faim ananas diye yaziyo bide ne kiziyon alalala :):):)
zaten citirlari goruyorum daha fazla bozuluyorum ,canim aile durumu once anlattimya onlar iste ,
insallah toplucam ,aksamda yemicem ,bakalim yarina ne kadar cikcam
ya bide tartimda sorun var bi yerde baska bi yerde baska kilo gosteriyo ,10 kere tatiliyorum :)
alisveriseten geldim bi kase kellogsk yedim bunula aksam ya protein ya havuc salatasi bakalim hangisi o an kafama eserse neslihan ben bu rejime ii kaptirdim kendimi esimle idaya bile girdik eger 15 kilo giderse ben kazandim benimle dalga geciyo veremesin diye idaya girelim dedim hic olmasa 2 kere motive olurum.... eger 15 kilo giderse yasadim :):)
canim ya anladim ailenle sorunlarin var ama kendini salman bence daha kotuu en azindan sorunlarinin arasinda aynada kendini guzel gorursun degilmi ama
onun icin diyorum guzelim yoksaa biliyorum ne kadar salla dersek diyelim olmuyo ama ne yapaan bazen boyle sinavlardan geciriyo rabbim bizi insallah sende gevceceksin bu sinavii
oyuzden bari herseyi bir kenara at ve kendine bak bencee
bugün cok sıkılıyor benim nedense..
canım hiçbir şey yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?