• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[aslinda uyuzluk yapiyorum ben ya esim aksamlarida calistigi icin evde olmuyo cocuklar aksam 20.30 yatiyorlar ev bana kaliyo spor yapmaya useniyom ya tv ,ya kitap okuyorumsporu kaynatitom bana gaz verin biraz hesap sorun her gun :) basliyim spora yaaa

slm canlarım ben hiç tartılmadım dha sabah iki dilim kızartılmıs ekmek şekersiz cay ve iki üç zeytin birasda peynir yedim okadar:S bakalım yarın ne durumda olcam :(

akşama uğrayacağımı yazmıştım dayanamadım kızlar bende egzersiz yapamıyorum fırsat buluncada üşeniyorum
öglen bir tabak ekmeksiz ıspanak yedim bir küçük elma birde kivi ama kivinin ölçüsünü kaçırdım onu yazmıyım bari

haysem canım meyveyi yemeğin hemen üstüne mi yedin

evet başladığımda 70dim
çok hızlı gidiyo bi yandan da korkmuyo degilim tekrar alırsam bi anda verdiklerimi diye fisfisfis

kuzuu ne 70 i 69 değilmiydin..çizelgende 69 hem 70 nerden çıktı şimdi

slm kizlarrrr nasilsiniz bugun ben iyi degilim ,ya bi kendimi toparlayamadim ne guzel gidiyodum ,bu olaylardan sonra sinir sitres cok kacirdim ,hala 59 kiloyum ,bi veremdim
yarinda kilo buildirim gunu bakalim ne cikcak
siz nasilsiniz
oglend biraz salata , biraz bulgurlu kofte
sonrasinda bir bardak yesil cay yaninda light biskui bukadar insallah aksamda bikac atistitim fazla yemek istemiyorum

kiz neslihan o kadar ugrastim tercumesini yazidmistah kesici omeopatik hapin sen gormedinmi walla ne edeyim snein simdi ben :):)...
kiz gordumde ismini nerden aldigini yazmamissin onu sordum akilli hem ben senden tercume edilmisini sormuyomkine akilli neyse hadi bakalim yarin cok merak ediyorum senin kilonu
evet başladığımda 70dim
çok hızlı gidiyo bi yandan da korkmuyo degilim tekrar alırsam bi anda verdiklerimi diye fisfisfis
kiz yok korkma birsey olmaz ilk basladigin zaman cok gidiyo sen ne bakiyon bizim gr gr verdigimize ben nerdeyse ara verdiklerimi saymazsam bir seneyi gecti diyet yapalim oyuzden senin yasinda kucuk sanki ben buyukmusum gibi konustum ya neyse
anliyacagin sen devam et

oh ne guzel sporunu yaptın bak, bundan sonra hergun yapmaya calıs canım gercekten ıyı oluyorhihoyyyt
ya hic sorma kiz cok rahatladim inanki herzaman yaparim artik ne guzell
slm canlarım ben hiç tartılmadım dha sabah iki dilim kızartılmıs ekmek şekersiz cay ve iki üç zeytin birasda peynir yedim okadar:S bakalım yarın ne durumda olcam :(
neyse yarin tartilda soyle bakalim kac kilo verdin bu hafta merak ettim

slm kizlarrrr nasilsiniz bugun ben iyi degilim ,ya bi kendimi toparlayamadim ne guzel gidiyodum ,bu olaylardan sonra sinir sitres cok kacirdim ,hala 59 kiloyum ,bi veremdim
yarinda kilo buildirim gunu bakalim ne cikcak
siz nasilsiniz
oglend biraz salata , biraz bulgurlu kofte
sonrasinda bir bardak yesil cay yaninda light biskui bukadar insallah aksamda bikac atistitim fazla yemek istemiyorum

kiz biraz topla kendini sendee lutfen azicik motive ol canim kime sinirlendiysen bosver kim san akotuluk yaptiysa allahindan bulsun ya ni takiyon salla gitsin azcik kendine bakk citir citir gezerken sen onlarda catlasinlarr

neslihan neren mi aldigimi soruyorsun (insallah yanlis anlamadim ) bunuda yani proteini aldigim marketen aldim(lecler) zaten hepsi ayni reyonda satiliyo coupe_faim ananas diye yaziyo bide ne kiziyon alalala :):):)

zaten citirlari goruyorum daha fazla bozuluyorum ,canim aile durumu once anlattimya onlar iste ,
insallah toplucam ,aksamda yemicem ,bakalim yarina ne kadar cikcam
ya bide tartimda sorun var bi yerde baska bi yerde baska kilo gosteriyo ,10 kere tatiliyorum :)

alisveriseten geldim bi kase kellogsk yedim bunula aksam ya protein ya havuc salatasi bakalim hangisi o an kafama eserse neslihan ben bu rejime ii kaptirdim kendimi esimle idaya bile girdik eger 15 kilo giderse ben kazandim benimle dalga geciyo veremesin diye idaya girelim dedim hic olmasa 2 kere motive olurum.... eger 15 kilo giderse yasadim :):)

zaten citirlari goruyorum daha fazla bozuluyorum ,canim aile durumu once anlattimya onlar iste ,
ya bide tartimda sorun var bi yerde baska bi yerde baska kilo gosteriyo ,10 kere tatiliyorum :)
slm kendi tartinda sasma biri birini tutmuyo yanlis olsun kendi tartin olsun baskalarini dogrusunuda senin yanlisin daha ii olursüprizzzzz

neslihan neren mi aldigimi soruyorsun (insallah yanlis anlamadim ) bunuda yani proteini aldigim marketen aldim(lecler) zaten hepsi ayni reyonda satiliyo coupe_faim ananas diye yaziyo bide ne kiziyon alalala :):):)

kiz kizmiyom kiz ne kotusun canim benim tamam simdi gidip bakacam bakalim neciymis o dedigin sey unuttum bak gecen gittim de gerci acil girip ciktim ya neysee

canim ya anladim ailenle sorunlarin var ama kendini salman bence daha kotuu en azindan sorunlarinin arasinda aynada kendini guzel gorursun degilmi ama
onun icin diyorum guzelim yoksaa biliyorum ne kadar salla dersek diyelim olmuyo ama ne yapaan bazen boyle sinavlardan geciriyo rabbim bizi insallah sende gevceceksin bu sinavii
oyuzden bari herseyi bir kenara at ve kendine bak bencee

alisveriseten geldim bi kase kellogsk yedim bunula aksam ya protein ya havuc salatasi bakalim hangisi o an kafama eserse neslihan ben bu rejime ii kaptirdim kendimi esimle idaya bile girdik eger 15 kilo giderse ben kazandim benimle dalga geciyo veremesin diye idaya girelim dedim hic olmasa 2 kere motive olurum.... eger 15 kilo giderse yasadim :):)

canim ya ne guzell iddaya girmen keske benimksiide beni gaza getirse nerde yeter artik istemiyom senin zayiflamani diyo bana
sanslisin yanii

canim ya anladim ailenle sorunlarin var ama kendini salman bence daha kotuu en azindan sorunlarinin arasinda aynada kendini guzel gorursun degilmi ama
onun icin diyorum guzelim yoksaa biliyorum ne kadar salla dersek diyelim olmuyo ama ne yapaan bazen boyle sinavlardan geciriyo rabbim bizi insallah sende gevceceksin bu sinavii
oyuzden bari herseyi bir kenara at ve kendine bak bencee

tamam canim ,bak beni bu yazilarinla cok guzel motive ediyosun ,tamam artik toplucam kendimi kiskansin herkes dimi hemde catlasinlar beni goru gorunce

bugün cok sıkılıyor benim nedense..
canım hiçbir şey yapmak istemiyor :delphin:

kiz niye SIKILIYON gel buraya azicik gez forumlarda
ben hergun SIKILIYOM evde bir basimaa ama ne yapacaz yapacaz birsey yok gerci ben gidip az dolasmak istiyom yaa senin oyle bir durumunda yok sanirim az yuru desem sogukta bebeisle cikamazsinda

Back