Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kzialr ben kaciyorum cocuklar iceriyi fena talan etmisler ben burdaykende oyuzden gdimde hem yemekle hemde toplamakla ugrasim evi hadi opuldunuzzz

Kızlar akşam yemegimi bir tabak ıspanak yedim bir tanede hurma elma ve mandalina yerim inşaAllah yatana kadar bunlarla sınırlı kalırım bazen kuruyorum şunları yiycem bide bakmışım o şunların dışında neler yemişim neler

ben akşam yemeğinde bir kaşık yağsız makarna,3 kaşık sebze yemeği ve corba yicem...
az bir meyve ve belki de süt içerim yatana kadar...

bu hafta da 1 kilo verebilsem cok iyi olacak...

selam canlarım yine ben geldim :=)) bugün saat 12 gibi kahvaltı etmiştim ya saat 3 gibi çok kücük fincanda türk kahvesi içtim sonra saat 4 gibi metobolizma calıssın diye pırasa yemeğinden iki kasık aldım birde turp salatasından 1 kasık aldım ekmeksiz onu yedim.(yemek kasığıydı bu arada ) aksam yemeğimide saat 6 da yedimondada üç dört kasık pilav ve cok az haslanmış patatesli tavuğun beyaz etinden aldım o da haslanmıstı ve ekmek hiç tüketmedim yine.

birazdan sporumu yapıcam ama bir saat kadar beklemem lazım yemekten hemen sonra yapılan spor iyi değilmiş...

Makarna ile kilo verin
Ne zaman �şişmanlık ve fazla kilolardan sorumlu gıdalar� gündeme gelse, listenin başına hemen makarna oturtulur. Oysa son zamanlarda yapılan araştırmalar, bu konuda makarnaya haksızlık yapıldığını ortaya koyuyor. Uzmanlar; makarnanın, hem uzun süre tok kalmayı sağladığını hem de sağlıklı kilo vermeye yardımcı olduğu söylüyor.

Makarnanın çok lezzetli, bol çeşitli, pratik ve ekonomik olmasının yanı sıra sağlıklı ve dengeli beslenmenin de vazgeçilmez bir unsuru olduğunu söyleyen diyet uzmanları, makarnayı her gün tüketerek dahi kilo verilebileceğini belirtiyor.

Besleyici değerinin yüksek ancak glisemik indeksi oldukça düşük olan makarna; A, B vitaminleri ile demir, kalsiyum, potasyum ve fosfor gibi mineraller açısından da çok zengindir. Ve sanıldığının aksine; mayonez, yağlı peynirler veya krema gibi sosları kullanmadan tüketildiğinde şişmanlatmaz.

Besin değeri çok yüksek
Diyet yaparken özellikle vücudun ihtiyaç duyduğu enerjinin temel kaynağı olan karbonhidratları da almak gerektiğini kaydeden uzmanlar, bu konuda şunları söylüyor:
�Sunduğu lezzet çeşitliliği ve her damak zevkine hitap edebilirliği ile de makarna keyifle tüketilebilecek değerli bir besindir. Kalorisi ve yağ oranı çok düşük olan makarna, vücut için gerekli tüm vitamin ve mineralleri içerir. Formuna dikkat eden herkes hafif bir sosla yapılmış makarnayı, gönül rahatlığıyla her gün yiyebilir. Makarna, sağlıklı beslenmenin en temel unsurlarından biri ve en çok kullanılması gereken besinler arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalar makarna kullanımının yoğun olduğu ülkelerde, mide ve bağırsak kanserine daha az rastlandığını ortaya koyuyor.��

katılıyorum canım daha önce haberlerde izlemiştim birde internetten arastırıdm makarna kilo yapmazmıs pilav biraz yaparmıs abartılırsa ama makarna yapmazmıs tabi ketcapsızı kilo yapar 75 gr ketcapta 100 kalorimi ne varmıs oda bir corba kasığına filan denk gelio sanırım ama bir tatlı kasığı kadar alsanız sorun olmaz :) 30 kaloriye filan denk gelir o da hiç birsey değil :) zaten hergün günlük olarak 1500 kalori alabilmemiz lazım almamız lazım
en sağlıklısı bu cünkü :) :dance: şok diyet yapmayın arkadaslar millet 130 kilodan 65 e iniyor 1 senede o da hiç birseyden kısmayarak sadece sporla bizmi 15 kilo veremicez???????? :teytey::teytey::dance: birascık spor dans kosu tenis vs... oldu bu iş ben ikinci dönem spor merkesine yazılcam kararlıyım

Son düzenleme:
ben bugun öglen yine bulgur pilavı yedim bi tabak bi iki tane de cok canım tatlı cekti diye bisküvi attım agzıma
sonra bi yarım saat kadar yürüdüm
eve geldigimde bi iki kasık lahana salatası yedim midem bulanıyo artık lahanadan benneyaptımki
sonra beşi bi yerde cayımı içtim bu günlük bu kadar gibi gözüküyo :1rolleyes:
bakalım yarın ne olucaak!

tamam canım yarın sabah gelırım
beraber yaparız kaydirigubbakcemile5

oglen komsumla carsıya cıktık acayıp ındırım var heryerde hep %70 olmus ama secılmıs tabıkı, kendıme bısy bulamadım daha dogrusu zayıflayınca alcam ınsallah, cocuklara bı kac bısey aldım okadar... aksam cok acıkmıstım yemekte bıraz fazla kacırdım sanırım offf ya tutamıyorum kendımı napcam ben bılmıyorumklava:

amaniiin arkadaşlar kız benim lahana yine kalcak heralde.tüp bitti.bende çook yorgunum sabah iyce uyuycam.ancak öğlene gelir tüp.dolayısıyla benim mamacık ikindiyi bulacak.bende ozaman kadar salatalık maydonoz onlarla yetineyim artık.

işte buuuu ye canım kim tutar senidelikafadulden

Kızlar üzgünüm:çok üzgünüm: 66 kiloyum gece tartıldım 66 dedim sabah belki 65 bucuk çıkarım sabah aynıydıbenneyaptımki tartının yerini degiştirdim yani az çıkıyım en azından geçen haftaki kiloda olayım mahcup olmıyım diye elimden geleni-tatlicadiarzu- yaptım ısrarla 66 dan aşşağı göstermedi:jeyyar:

Kellogs mu yemediğim 3 sene olmuştur bende bugun alıyım bır kaç gun kahvaltıda onu yıyım barı canım.Bende eşimle iddaya girmiştim ama kılolar gidiyor sağlıklı bir şekilde çok da mutluyum çünkü sporlada sıkılaşıyorum.Eşim ama hala dalga geçıyor boşuna yapıyon o sporları diye.Ama herkes başarmışsın iyi kilo verdin diyor.Sende başaracaksın inanıyorum canım.

İyi yapmışsın alma şimdi canım.Zten indirimde bir şeyler bulmak çok zor bende bulamadım bi şey Ankarada.Yeni sezonlarda artık geldi ya yeni sezonlar pahalı eski sezonlar ucuz ama dandik

Yeter onlarkaydirigubbakcemile5 tüp gelincede lahananı yapar mis gibi yersin

Seninle aynı kilodayız canım.Olsun yavaş yavaş vericen kendini kasma önemli olan sağlıklı vermek.Olmazsa haftaya pirinç lapası yeriz beraber

günaydın hanımlar

güneşli ve aydınlık bir ankara sabahından hepinize sevgiler...

haysem canim cok tesekkur ederim canim beni cok guzel aydinlattin birdaha bende yemem artik
hatice kiz ne guzel ah bide ben alissaydim su yemem durumuna

Kızlar maranki soyadlı bir profesör varmış kozmik beden temizliği olmadan zayıflama olmaz diyor çok faydalıymış.Googleda ararsanız çıkar.linki vermiyim.Ben yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…