Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bende sürahiyi salona getirdim hem ılık olsun hemde görüp içerim diye..görmeye alıştımmı nedir yine unutuyorum içmeyi

8-10 kişi felan olur heralde ama nurda gelene sofra kurulup yemekte veriliyo.oyüzden bende öyle yapıyorum.bizm oranın yuvarlakj el kadar büyüklükte bi ayran tarhanası var.akşamdan ıslatıp onun çorbasını yapcam.kıymalı karnıbahar yemeği, mayonez yoğurtlu kereviz saltası peynirli ve pataesli iki çeşit börek ıslak kek,mercimekli köfte normal salata,havuçlu cezerye,yazdan kurutulmuş yeşil fasülyenin yumurtalı kavurması.şimdilik bu kadar.
canım üzenli yesen öğünlerini..ve gittikçe azltarak..sabah güzel kahvaltı öğle biraz daha az akşam en az ve ara öğünlerde meyve..

yoksa kilo vermen durur şeker
çok sağol akrepcim burarda sanda geçmiş olsun.cenabı mevla şafi ismiyle şifanı versin inşallah.canım önceden ben düzenli yiyodum biliyosun.bu sıralar düzen felan kalmadı.ama çarşambadan itibaren düzenli yemeye başlıycam.hatta şok diyet bile yapmayı düşünüyorum şu sıra.ya lahana yada ender saraçın 3 günlüğünü.daha karaar veremedim.aslında en rahat ve iyi netice veren düzenli az ve sık yiyerek yaptığım ama bi şok şok şşşşoooookka ihtiyacım var.öpüldün şeker.a.s.

ya bende sürahiyi salona getirdim hem ılık olsun hemde görüp içerim diye..görmeye alıştımmı nedir yine unutuyorum içmeyi

ben cok zaman gozumun onunde bile olsa alip icmiyorum unutuyorum ,hatta az oncede oyle durup duruyodu ,burda okudum oyle icmeye basladim
insallah yine unutmam:çok üzgünüm:

rose sağol canım yaa çok ihtiyacım var duaya
sağlık sağlık sağlık önce sağlık veben çok kötüyüüm

Kızlar ya ben regl olmuşum,bende canım niye bu kadar yemek isityor dıyordum.eve geldim spor yaptım.Biraz önce bir kase çorba içtim yanındada azcık salata yedim.

boyum 168 benim
beşi bi yerdeyi de eskiden bi ölcüsü vardı öyle kullanıyodum ama şimdi unuttugum icin bi fincana bi tatlı kasıgı koyuyorum karısımdan öyle içiyorum. Sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyosun ödem söktürüyo bildiğim kadarıyla. .

hoşbulduk :)
zaten rejime basladıgım andan itibaren agzıma ekmek sürmüyorum yediğim zaman suclu hissediyorum. hamur işiyle de aramı soguk tutuyorum bi aksamları işte cok canım tatlı istiyor meyveyle geçiştiriyorum öyle.. bakalım artık :)
sagol tavsiyelerin için.

canlar nasılsınız kaçgündür giremiyorum özür dilerim ben bu hafta tartılmak istemiyorum temizlik yapıyorum yorulup yiyorum bu hafta dikkat edecegime söz vermiştim ama yapamadım ve verdigim sözdende vijdan azabı duyuyorum bu hafta misafirlerim olacak eşimde sürekli evde dikkat edebilecegimi sanmıyorum ama cidden haftaya sıkı bir şekilde başlıycam kararlıyım nasipse
bu arada msjları okumaya vaktim olmadı bi ara uğrayıp okuycam

selam canlarım ben geldim yiner biliyorsunuz gündüz vakti pek giremiyorum yok temizlik yok arkadalsar ama artık sık sık gireceğim 15 tatildeyim cünkü :) hem okul bile olsa artık okuldanda girceğim sınavlarım bitti cünkü :=))) beni öncelikle takımda istediğiniz için çok teşekkür ederim siz ve sizin bana verdiğiniz azim caba gaz olmasa ben hayatta zayıflıyamam ama bundan sonra söz son süratt devam edicem ve zayıflıcam :) bu arada hala istiyorum yüzde hesaplamaları filan :) ama neslihan abla senin yardımın olması lazım nasıl yapıcam nereye yazıcam hiç bir bilgim yok henüz...

kimse yokmuuu ???????? (( ühü ühüüüüü

neyse bende suyumu içip sizleri bekliyim bi yandanda diğer bölümlere bakim belki bi geleniniz olur

Son düzenleme:
slm kızlar aksam yemekten sonra 1 saat komsumla yurudum ıyı oldu, hergun boyle yurursem ıyı olcak...
aksam yemegım lahana corbası ve bıraz fırında patates yedım
sızler ne yedınız

slm kızlar aksam yemekten sonra 1 saat komsumla yurudum ıyı oldu, hergun boyle yurursem ıyı olcak...
aksam yemegım lahana corbası ve bıraz fırında patates yedım
sızler ne yedınız

ben biraz sebze yemeği yedim yanında cok az makarna ve bi kasık yoğurt aldım o kadarcık :S bide bol bol su içiyorum

ya valla su içmekten midem bulandı artık ya ( ben hiç bu kadar su içmeye alısık değilim günde en fazla bir bardak içerdim suyu sevmiyorum cünkü ama artık yapcak ibşey yok cayı bile şekersiz içiyorum...

oh afıyet olsun canım sporda yapıyormusun

yapıyorum canım su nivea varya biraz onu yapıyorum onun bacak hareketlerini cünkü benim bacaklarımda sorun var (( bide göbek için olanı yapıyorum. günde iki üç defa tekrarlıyorum bide yürüyüş yapıyorum havalar düzelsin kosuya cıkıcam :teytey::dance:

sen neler yapıosun cnm

bende nıvea bodyı yapıyorum sabahları 40 dk falan, artık aksamlarıda 1 saat yurucem
benım sorunumda basen ve bacak ust tarafım cok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…