- 8 Ağustos 2008
- 35.145
- 41.524
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
8-10 kişi felan olur heralde ama nurda gelene sofra kurulup yemekte veriliyo.oyüzden bende öyle yapıyorum.bizm oranın yuvarlakj el kadar büyüklükte bi ayran tarhanası var.akşamdan ıslatıp onun çorbasını yapcam.kıymalı karnıbahar yemeği, mayonez yoğurtlu kereviz saltası peynirli ve pataesli iki çeşit börek ıslak kek,mercimekli köfte normal salata,havuçlu cezerye,yazdan kurutulmuş yeşil fasülyenin yumurtalı kavurması.şimdilik bu kadar.akrep saol sekerim oyle oldu zatiiii
rosecim saol canim ,insallah duzene girer ,simdi evdeyim bakalim
ben buyugume ozrumu diledim bosver gerisini zaten
ya ben hala su icmiyorum
bak simdi sen dedin ictim
menunde ne var canim tabi oncekilei okumadim
eksiklerinmi varki
ve kac kisilik
çok sağol akrepcim burarda sanda geçmiş olsun.cenabı mevla şafi ismiyle şifanı versin inşallah.canım önceden ben düzenli yiyodum biliyosun.bu sıralar düzen felan kalmadı.ama çarşambadan itibaren düzenli yemeye başlıycam.hatta şok diyet bile yapmayı düşünüyorum şu sıra.ya lahana yada ender saraçın 3 günlüğünü.daha karaar veremedim.aslında en rahat ve iyi netice veren düzenli az ve sık yiyerek yaptığım ama bi şok şok şşşşoooookka ihtiyacım var.öpüldün şeker.a.s.canım üzenli yesen öğünlerini..ve gittikçe azltarak..sabah güzel kahvaltı öğle biraz daha az akşam en az ve ara öğünlerde meyve..
yoksa kilo vermen durur şeker
ya bende sürahiyi salona getirdim hem ılık olsun hemde görüp içerim diye..görmeye alıştımmı nedir yine unutuyorum içmeyi
8-10 kişi felan olur heralde ama nurda gelene sofra kurulup yemekte veriliyo.oyüzden bende öyle yapıyorum.bizm oranın yuvarlakj el kadar büyüklükte bi ayran tarhanası var.akşamdan ıslatıp onun çorbasını yapcam.kıymalı karnıbahar yemeği, mayonez yoğurtlu kereviz saltası peynirli ve pataesli iki çeşit börek ıslak kek,mercimekli köfte normal salata,havuçlu cezerye,yazdan kurutulmuş yeşil fasülyenin yumurtalı kavurması.şimdilik bu kadar.QUOTE]
canim menun guzel , ama ben olsaydim bide sulu yemek yapardim
hani bikac kisi degil baya varmis 10 kisi falan ,tabiki kendin bilirsin kimin ne ,ve nekadr yicegini bilirsin sen
sen daha bisey yapmayi dusunuyomusun ,ne gibi mesela
2 ayda 8 kılo guzel vermıssın canım ınsallah yıne verırsın
aynı kılolarda sayılırız, senın boyun kac
besı bı yerde cayını sen nasıl kullanıyorsun bendede var ama hıc ıcmedım daha, faydası oluyormu
Hoşgeldin canım,bence akşam 6 dan sonra meyve dışında bir şey yememeye dikkat et.Gündüz hamur işi yeme ekmek çok birer dilim ye ama sebze ağırlıklı besenmeye çalışman kilo vermeni kolaylaştıracaktır.
Kızlar, ben uyuycam birazdan..Yarın görüşürüz.
slm kızlar aksam yemekten sonra 1 saat komsumla yurudum ıyı oldu, hergun boyle yurursem ıyı olcak...
aksam yemegım lahana corbası ve bıraz fırında patates yedım
sızler ne yedınız
kimse yokmuuu ????????(( ühü ühüüüüü
neyse bende suyumu içip sizleri bekliyim bi yandanda diğer bölümlere bakim belki bi geleniniz olur
ben biraz sebze yemeği yedim yanında cok az makarna ve bi kasık yoğurt aldım o kadarcık :S bide bol bol su içiyorum
oh afıyet olsun canım sporda yapıyormusun
yapıyorum canım su nivea varya biraz onu yapıyorum onun bacak hareketlerini cünkü benim bacaklarımda sorun var(( bide göbek için olanı yapıyorum. günde iki üç defa tekrarlıyorum bide yürüyüş yapıyorum havalar düzelsin kosuya cıkıcam :teytey::dance:
sen neler yapıosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?