- Konu Sahibi Pinarbartu
-
kiz dalgami geciyorsunn benimle hicte iyi degilim bu konuda baksana su halimee helede son gunlerde hic iyi degilimm
Niye dalga geçeyim iyisin bence bir kaç gün mazeretin vardı ilgilenemedin ama bak bugun geldin herkes doluştu foruma.Yeni arkadaşlarda var iyisin iyi sen bitanesin.
neslihancım ben bir ara sizlere katılmıştım fakat yer yoktu.şu anda 70 kilo grubundayım.burayada katılmak isterim.boş yeriniz oldugunu yazmışsın.bu grubu da alırmısınız ?
Niye dalga geçeyim iyisin bence bir kaç gün mazeretin vardı ilgilenemedin ama bak bugun geldin herkes doluştu foruma.Yeni arkadaşlarda var iyisin iyi sen bitanesin.
eleman mı alıyosun hemşom holdinginee..tombikler holdingi:)))))))))
sempatıkcıgım hosgeldın canım
eve donmekle ıyı yapmıssın ınsallah hersey duzene gırer tatlım
fazla kafana takma bosver takıl bızeeehihoyyyt
Sempatikcim hoşgeldin canım.delikafadulden
kiz seni biz daha cikartmamistikki senin sorunlarin icin hepimiz cok uzgunuz gercektenn ayrica cokta sevindim dondugunee
insallah dahada iyi olacak hayatin kafani yorma senn
sempatik canım yaaa çok sevindim eve döndüğüne..herşey gönlünce olur inşallah..
kız bunlar çıkmak istediğini daha yeni farkettiler şoku atlatamadan sen geri geldin zaten merak etme burdasın şeker..
yeni gelen arkadaşlar ve sempatikçim yuvana ve takımına hoşgeldiniz.sempatikçim inşallah sorunların düzelir cdanım.boşver canım sen kafana takma yapan yaptığından utansın.
arkadaşlar bugün öğlen normal klasik kahvaltımı yaptım toplantıdan sonra arkadaşta.öğleden sonra 2 elma yedim.akşam yine elma yerim artık.başlka bişey yemiycem ama su işini iyce boşladım yaa.oyüzden bitürlü kilo veremiyorum.yarında çook yoğunum.misafirlerim gelecek.oyüzden akşama kadra giremem.menüm hakkında bişey söylememişsiniz.bana az gibi geliyo.pratik bişeyler daha lazım.ama neee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?