Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihancım ben bir ara sizlere katılmıştım fakat yer yoktu.şu anda 70 kilo grubundayım.burayada katılmak isterim.boş yeriniz oldugunu yazmışsın.bu grubu da alırmısınız ?

neslihancım ben bir ara sizlere katılmıştım fakat yer yoktu.şu anda 70 kilo grubundayım.burayada katılmak isterim.boş yeriniz oldugunu yazmışsın.bu grubu da alırmısınız ?

ayy canim ya ben sana baktim birturlu goremedimm nedensee guzelim yoksa aklimdaydin ama guzelim iki kisilik yer vardi suan uc kisi oldukk deneme suresindeler nasil yapacaz bilmiyom canim gercekten uzgunum kiz ama seni arkadaslik listeme ekleyimde istedigim zaman bulabileyim bakalim deneme suresindeki arkadaslardan ses cikmazsa seni cagiracamm canim oldumuu

Niye dalga geçeyim iyisin bence bir kaç gün mazeretin vardı ilgilenemedin ama bak bugun geldin herkes doluştu foruma.Yeni arkadaşlarda var iyisin iyi sen bitanesin.

canim yaa tesekkur ederim beni gercekten mutlu ettinn
artik burdayim kocisi ise gonderdim rahatim sukurr uff neydi kiz isler biryandan kocis biryandann
artik burdayim aksilik olmadigi surece

eleman mı alıyosun hemşom holdinginee..tombikler holdingi:)))))))))

[oh be takımımız senlendı bugunkaydirigubbakcemile2
gayem, serınce ve nukeray ızınlı anladıkta haysemle sumılet nerde kızlarCADIARZU
buarada kımse yedıklerını yazmıyor
ben lahana corbamdan ıctım lımon sıkınca fena olmuyor, yesıl cay ıctım
sızler ne yedınız bakııım

ya ben hiçbişii yiyemiyorum yaaa..yediklerimde çıkıyor fena yaa..iştahla yemek yemeyi özledim ve de uyumayıı..

ben geldim gunun raporunu veriyorum sabah bi tane sutlu ekmek kahve 10 da yesil cay oglen protein karisimi cikilotali( oh be puding yer gibi) ve yarim elma elmayi bitiremedim cukun protein ful dolduruyo migdeyi aksam ikindin bi tabak kellogsk sutlu aksama ya naisp bakcaz artik siz neler yediniz.....

sempatıkcıgım hosgeldın canım
eve donmekle ıyı yapmıssın ınsallah hersey duzene gırer tatlım
fazla kafana takma bosver takıl bızeeehihoyyyt

Sempatikcim hoşgeldin canım.delikafadulden

saol kizlar gercekten hosbuldum sizi gorunce duzeldim
eeeee sizler naszilsiniz sorunlara gelince insallah girer ,kaynanayi az once gonderdim aayagindan ameliyat olcak ,insallah duzene girer a.s.

kiz seni biz daha cikartmamistikki senin sorunlarin icin hepimiz cok uzgunuz gercektenn ayrica cokta sevindim dondugunee
insallah dahada iyi olacak hayatin kafani yorma senn

evet canim ,farkettimki cikmamisim iyi sevindim, artik bu hizla devam yinede fazla almadim toparlarim insallah
sanki tekrardan bas
ladim hayata ,bakalim hayirlisi olsun ,kaynanayla azcik konusmaya basladim ,ama hala gorumcemi affetmem
kayinvalideyle zaten konuscaktim az once hastaneye gitti ayagindan ameliyat olcak bikac gun kalir heralde ,insallah duzelirizde ama ,yinede aramda mesafe olcak

merci canim hosbuldum
evet galiba ben yeni farkedilmisim ,oysa bikac gundur yazmayinca dedim ,simdfi tekmeyi yedim diyekaydirigubbakcemile3 ama saolunki ,biraktigim gibi duruyomusa.s.

simcik aksam yemegimi yedim
bir kepceden biraz fazla patates yemegi ve 10 tane falan yaprak sarma bukadr
aksamda bi bardak yesil cay icerim bukadarcik
aceba meyva yesemmiki gerek yokmuki ,neysem iyice acikirsam yerim

yeni gelen arkadaşlar ve sempatikçim yuvana ve takımına hoşgeldiniz.sempatikçim inşallah sorunların düzelir cdanım.boşver canım sen kafana takma yapan yaptığından utansın.
arkadaşlar bugün öğlen normal klasik kahvaltımı yaptım toplantıdan sonra arkadaşta.öğleden sonra 2 elma yedim.akşam yine elma yerim artık.başlka bişey yemiycem ama su işini iyce boşladım yaa.oyüzden bitürlü kilo veremiyorum.yarında çook yoğunum.misafirlerim gelecek.oyüzden akşama kadra giremem.menüm hakkında bişey söylememişsiniz.bana az gibi geliyo.pratik bişeyler daha lazım.ama neee.

akrep saol sekerim oyle oldu zatiiii

rosecim saol canim ,insallah duzene girer ,simdi evdeyim bakalim
ben buyugume ozrumu diledim bosver gerisini zaten
ya ben hala su icmiyorum
bak simdi sen dedin ictim
menunde ne var canim tabi oncekilei okumadim
eksiklerinmi varki
ve kac kisilik

canım üzenli yesen öğünlerini..ve gittikçe azltarak..sabah güzel kahvaltı öğle biraz daha az akşam en az ve ara öğünlerde meyve..

yoksa kilo vermen durur şeker

ya bende içim su aklıma gelmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…