- Konu Sahibi Pinarbartu
-
geçen sene 2 ay diyetle 8 kilo vermiştim yediklerimi azaltarak beşi bi yerde çayıyla falan sonra bırakmak zorunda kaldım sınavlarım yüzünden.. 72ydim sonra kendiliginden 2 kilo daha gitti kaldım 70 kiloda :)
yine başladım çaya bugun. ama bi sorunum var tansiyonum düşüyor benim sürekli stresten sanırım biraz da ac kalmaktan
o yüzden çok spor yapamıyorum hemen başım dönüyor cünkü yürüyüs yapabiliyorum çogu zaman havalar da güzel çıkarım belki :) ama ne yesem diye düşünüyorum şimdi sadece var mı önerebiliceginiz bişey? :uhm:
canlarim benim yazilariniz icin cok tesekkur ederim kendimi tam toparladim diyemem ama birazcik daha iyim ,geri malesef eve dondum ,istemesemde mecbur kaldim ,ev bulmam cok cok zordu ,iste herkes git git soyle boyle ,neyse dun aksam geldim bugun evdeyim ,bugunde kaynanam hastaneye yatiyo ayagindan ameliyat olcak ,o tartismamizda o bana ben ona baya seyler osyledik ,az once dedim sana soylediklerimden dolayi ozur dlerim diye, tamamen konusmam ama kusmucemde aramda mesafe olcak ,o gorumceyi affetmicem ,neyse iste boyle boyle ,hayat yine kaldigi yrden devam ediyo
ayrilcam dedim ozaman belki nete fazla giremem diye ama ,suan tekrar vazgectim ,sizlerin destegi benim icin onemli, yerime biri alinmadiysa yine burdayim alindiysada olsun yinede paylasimda bulunurum
hepinize merci arkadaslarima.s.
geçen sene 2 ay diyetle 8 kilo vermiştim yediklerimi azaltarak beşi bi yerde çayıyla falan sonra bırakmak zorunda kaldım sınavlarım yüzünden.. 72ydim sonra kendiliginden 2 kilo daha gitti kaldım 70 kiloda :)
yine başladım çaya bugun. ama bi sorunum var tansiyonum düşüyor benim sürekli stresten sanırım biraz da ac kalmaktan
o yüzden çok spor yapamıyorum hemen başım dönüyor cünkü yürüyüs yapabiliyorum çogu zaman havalar da güzel çıkarım belki :) ama ne yesem diye düşünüyorum şimdi sadece var mı önerebiliceginiz bişey? :uhm:
bhk ....
spagot.....
oncelikle hosgeldinizz takimimizaa
sizden istegim bir hafta katilimda bulunmanizz normalde uc kisi eksik vardi suan iki kisi eksik var cunku arkadasim geri geldii
deneme suresinnde uc arkadasim var en cok kim katilirsa onu alacagizz bu bizim icin cok onemli cunku
sonradan aramiz bozulsun istememyiz kimseylee bu bir hafta en cok kim katilir vede kim uygunsaa o asil uye olacak darilmaca kirilmaca yok
ayricada ben tek basima bir karar vermiyorum butun takim alacak kararlarii
tekrar hosgeldinizz.....
tamam canım..
bu birhafta siz bizi deneyin biz de sizi:jeyyar:
sempatik canım yaaa çok sevindim eve döndüğüne..herşey gönlünce olur inşallah..
kız bunlar çıkmak istediğini daha yeni farkettiler şoku atlatamadan sen geri geldin zaten merak etme burdasın şeker..
tamam hadi bakalim
ee anlat bakalim bebisin nasill cok kucuk sanirim cizelgenden gordugum kadariylaa
sen kac kiloydunn neler yapiyorsun ilk cocugunmuu hadi bakalim anlatt dinleyelim senii
kızım henüz cok küçük..
2. ayımızı doldurmamıza az kaldı..
ilk bebeğim..
anket doldurur gibi oldu yanlızkaydirigubbakcemile3
evleneli martta iki sene olucak.
enlendiğimde 51 kiloydum..
sonra guatr,bir düşük ve hamilelik derken bu kilolara kadar cıktım..
doğum sonrası 15 kilo kendiliğinden gitti.
ama daha cok var..
boyum 1.69,Allahtan cok kısa değilim ama vermem lazım bu kiloları..
yavaş yavaş da olsa vericem inş..
cok kararlıyım hihoyyyt
kızım henüz cok küçük..
2. ayımızı doldurmamıza az kaldı..
ilk bebeğim..
anket doldurur gibi oldu yanlızkaydirigubbakcemile3
evleneli martta iki sene olucak.
enlendiğimde 51 kiloydum..
sonra guatr,bir düşük ve hamilelik derken bu kilolara kadar cıktım..
doğum sonrası 15 kilo kendiliğinden gitti.
ama daha cok var..
boyum 1.69,Allahtan cok kısa değilim ama vermem lazım bu kiloları..
yavaş yavaş da olsa vericem inş..
cok kararlıyım hihoyyyt
Neslihan sen bana kızgın mısın yoksa
desen eayni boydayizz vede kilolarimiz yakin bende 73 kiloyum hadi sende yetiste gec beni genelde oyle oluyo cunku ben yavas yavass ilerliyom bakalim
herneyse sen yurtdisindasin galiba ismin ne sakincasi yoksa soylesene
yok canım ankaradayım ben..
ismimi söylemiyim,eşim istemez-tatlicadiarzu-
oyy yerim ben o bebişiiii..ne tatlıdır şimdi..canım emziriyomusun peki ve çalışıyomusun ve kaç kilosun ve çizelge yapmıyomusun ve hoş geldiiindelikafadulden
kiz yok nerden cikardin hayretsin haa
aklima bile gelmedi canim benimm :1hug:[/QUOT
Tamam canım ya ne bileyim genelde hep bana ses verirdin de yoksa yenileri gördün eskileri unuttun mu kızsenağlama
kiz yok nerden cikardin hayretsin haa
aklima bile gelmedi canim benimm :1hug:[/QUOT
Tamam canım ya ne bileyim genelde hep bana ses verirdin de yoksa yenileri gördün eskileri unuttun mu kızsenağlama
kiz yok sende seni unuturmuyum hepinizin ayri ayri yeri var bende ama yeni arkadaslarimizada misafirperver davranmak lazim degilmi ama
kiz yok sende seni unuturmuyum hepinizin ayri ayri yeri var bende ama yeni arkadaslarimizada misafirperver davranmak lazim degilmi ama
Çok haklısın bir tanecik özenli titiz takımını başarıya götüren takım kaptanımız bizim seni çok seviyoruz.Bu arada kalliste gelmiş hoşgelmiş
Çok haklısın bir tanecik özenli titiz takımını başarıya götüren takım kaptanımız bizim seni çok seviyoruz.Bu arada kalliste gelmiş hoşgelmiş
kiz dalgami geciyorsunn benimle hicte iyi degilim bu konuda baksana su halimee helede son gunlerde hic iyi degilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?