Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 ayda 8 kılo guzel vermıssın canım ınsallah yıne verırsın
aynı kılolarda sayılırız, senın boyun kac
besı bı yerde cayını sen nasıl kullanıyorsun bendede var ama hıc ıcmedım daha, faydası oluyormu

kiz seni biz daha cikartmamistikki senin sorunlarin icin hepimiz cok uzgunuz gercektenn ayrica cokta sevindim dondugunee
insallah dahada iyi olacak hayatin kafani yorma senn

Hoşgeldin canım,bence akşam 6 dan sonra meyve dışında bir şey yememeye dikkat et.Gündüz hamur işi yeme ekmek çok birer dilim ye ama sebze ağırlıklı besenmeye çalışman kilo vermeni kolaylaştıracaktır.

bhk ....
spagot.....
oncelikle hosgeldinizz takimimizaa
sizden istegim bir hafta katilimda bulunmanizz normalde uc kisi eksik vardi suan iki kisi eksik var cunku arkadasim geri geldii
deneme suresinnde uc arkadasim var en cok kim katilirsa onu alacagizz bu bizim icin cok onemli cunku
sonradan aramiz bozulsun istememyiz kimseylee bu bir hafta en cok kim katilir vede kim uygunsaa o asil uye olacak darilmaca kirilmaca yok
ayricada ben tek basima bir karar vermiyorum butun takim alacak kararlarii
tekrar hosgeldinizz.....

tamam canım..
bu birhafta siz bizi deneyin biz de sizi:jeyyar:

tamam canım..
bu birhafta siz bizi deneyin biz de sizi:jeyyar:

tamam hadi bakalim
ee anlat bakalim bebisin nasill cok kucuk sanirim cizelgenden gordugum kadariylaa
sen kac kiloydunn neler yapiyorsun ilk cocugunmuu hadi bakalim anlatt dinleyelim senii

sempatik canım yaaa çok sevindim eve döndüğüne..herşey gönlünce olur inşallah..

kız bunlar çıkmak istediğini daha yeni farkettiler şoku atlatamadan sen geri geldin zaten merak etme burdasın şeker..

he kiz gercek ben dah dun aksam gordum mesajini sempatikin yani biryere gondermemistik daha hem herzaman burasi onun yerii yanii

tamam hadi bakalim
ee anlat bakalim bebisin nasill cok kucuk sanirim cizelgenden gordugum kadariylaa
sen kac kiloydunn neler yapiyorsun ilk cocugunmuu hadi bakalim anlatt dinleyelim senii

kızım henüz cok küçük..
2. ayımızı doldurmamıza az kaldı..
ilk bebeğim..

anket doldurur gibi oldu yanlızkaydirigubbakcemile3

evleneli martta iki sene olucak.
enlendiğimde 51 kiloydum..
sonra guatr,bir düşük ve hamilelik derken bu kilolara kadar cıktım..
doğum sonrası 15 kilo kendiliğinden gitti.

ama daha cok var..
boyum 1.69,Allahtan cok kısa değilim ama vermem lazım bu kiloları..
yavaş yavaş da olsa vericem inş..
cok kararlıyım hihoyyyt

desen eayni boydayizz vede kilolarimiz yakin bende 73 kiloyum hadi sende yetiste gec beni genelde oyle oluyo cunku ben yavas yavass ilerliyom bakalim
herneyse sen yurtdisindasin galiba ismin ne sakincasi yoksa soylesene

oyy yerim ben o bebişiiii..ne tatlıdır şimdi..canım emziriyomusun peki ve çalışıyomusun ve kaç kilosun ve çizelge yapmıyomusun ve hoş geldiiindelikafadulden

desen eayni boydayizz vede kilolarimiz yakin bende 73 kiloyum hadi sende yetiste gec beni genelde oyle oluyo cunku ben yavas yavass ilerliyom bakalim
herneyse sen yurtdisindasin galiba ismin ne sakincasi yoksa soylesene

yok canım ankaradayım ben..
ismimi söylemiyim,eşim istemez-tatlicadiarzu-

oyy yerim ben o bebişiiii..ne tatlıdır şimdi..canım emziriyomusun peki ve çalışıyomusun ve kaç kilosun ve çizelge yapmıyomusun ve hoş geldiiindelikafadulden

evet canım emziriyorum..
o yüzden diyetisyene de sorup başladım diyete..
cok da sıkı değil..
haftada en fazla 2 kilo vermek amacım..
ama muhtemelen haftada 1 kg falan olur diye düşünüyorum..

evlendiğimden beri çalışmıyorum..
bebek de olunca hiç düşünmüyorum artık..

çizelge de şimdilik böyle kalıcak..
malum kızım daha cok yeni

hoşbuldum bu aradakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…