• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hepinizi öpüyorum acele yzıyorum birazdan misafirlerim gelcek koşuşturuyorum malesef 63üm reglimde ondanda var ama kesin kararlıyım busfer yarın başlıyorum spora ve rejime bundan sonra söz veriyorum kendime ve size 59u görücem almadan
uzulme canim haftaya vermeye bak sen bozma motivasyonunu
günaydın herkese a.s.
500 gr vermişim
ben böyle gram gram vermeye devam edersem kışa kadar anca veririm :bbo:
tebrik ederim canim en iyi sensin bu hafta su listeye bak
günaydın millet
nası gidiyor
ben bu hafta 500 gr vermişim ne güzel yaa tartıda eksildiğini görmek
işte bu kalıcı giden kilo diyet yok açlık yok kural belli yaşasıın
ayrıca
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN MELEKLERİM
canim benim cok memnun oldum guzelim insallah gerisi gelir saglikli bir sekilde zayiflarsin
hayırlı sabhlar hayırlı cumalaaaaarrrrrrrrrr....
ben aynıyım diyelim tartılmıycam çünküüü.itirazı olan varsa ya şimdi söylesin yada haftaya kadar sussun ameeennn.....
pek hayirli olmadi bu sabah guzelim ya listey bak vermeye utaniyom nasil verecem simdi ben bu listeyi
kiz haftaya ver bak kafam donmeye basladi benim heyttttttt
itirazim var kizim itirazim var seni gelir dayak elisi ederim siskoo
suna bak birde erkek fatma kesilmis basimiza siskoo siskoo siskoo alkisalkisalkis

ben geldim bu hafta neolmusuz böyle ya seda siyah olmayınca ne kadar farkediyo :bbo:

valla oyle guzelim berbat gorukuyoz sende az ugrar oldun anacim su isleri bir yoluna koyamadik be guzelim duzenli olaraak girsek en azindan daha iyi olacak
ama seni tekrar tebrik ederim guzelim

Valla guzelım artık Ölum orucuna mı gırcez napcaz bılmıyorum...eskı yedıklerımın 3/1 ancak yıyorum....ama ınan dıger takımları dolastım herkes aynı gıbı geldı bana...havalara baglıyorum ben bu durumu :)

Şaka bır yana..ekmegı hayatımdan cıkartım...patates cıpsını , kebapları , colayı bıraktım demekkı dahada bazı seylerı bırakmam gerekıcek benım...

Ama yılmıyorum azımlıyım...ayda 1 kg bıle versem verıcem hatta artık karar verdım hafta sonlarıda kendıme ızın vermıycem...

canım ekmegi kesme sakın ondan alıcagın vitaminler var hem bagırsaklarının calısmasına yardımcı oluyo
bende önceden ekmegi kesmistim saclarım falan dökülmeye baslamıstı tırnaklarım kırılıyodu
beyaz ekmek olmasada günde 2 dilim ekmek ye bence
ara ögünlerini yapmaya calıs bi de mümkün oldugu kadar ufak tefek seyler ye

valla oyle guzelim berbat gorukuyoz sende az ugrar oldun anacim su isleri bir yoluna koyamadik be guzelim duzenli olaraak girsek en azindan daha iyi olacak
ama seni tekrar tebrik ederim guzelim

tesekkür ederim canım ama ben elimden geldigince ugramaya calısıyorum katılmaya calısıyorum ögleden sonra derslerim oluyo o yüzden giremiyorum bazen de burda kimse olmuyo kendi kendime sıkılıyorum :bbo:

ya neslıhan öyle aman aman kılo verende yok takımlarda...bır kısı 2,5 kg vermıs onu gördum....nasıl becermıs acaba?

ayyy cok issiz olmus burasi bugun bende acaip yogunum gelemedim simdi tekrar gidecem acilis var oraya davetliyim....ben bu sabah klasik kahvalti oglen kabak yemegi yarim tabak pilav yarim tabak oda simdi kellogs k aksam kacta gelirim ve ne yerim bilmiyorum.....

ayyy cok issiz olmus burasi bugun bende acaip yogunum gelemedim simdi tekrar gidecem acilis var oraya davetliyim....ben bu sabah klasik kahvalti oglen kabak yemegi yarim tabak pilav yarim tabak oda simdi kellogs k aksam kacta gelirim ve ne yerim bilmiyorum.....

evet canım cok sessiz buaralar maalsef :çok üzgünüm:
ben de birazdan cıkıcam bu aksam gec gelicem sanırım o yüzden giremeyebilirim

neslihancım sen bu hafta kilo verdin mi?
ya da yazdın mı ben görmedim
canim ben yogun bir tempodan sonra ancak 200 gr vermsim ama aslinda dun daha azdi bugun yine cikmisim hafta icinde allah sizi inandirsin bakiyorum birgun bir kilo almisim anam diyom ertesi gun iyice dikkat ediyom bakiyom bir kilo vermisim obur gun gr vermisiim obur gun almisim felan neyseki bugun 200gr la pacayi yirttik bakalim
hep böyle sakinmi buralar acaba:1closedeyes:
canim suan gelmek uzere olan iki arkadas var onlar yok
iki arkadas daha var biri memleketine gitti bir hhaftaligina gelir
digerininde akrabasi rahatsizmis oyuzden yok
bende bugun misafirlige gitttim canim bazen dolu oluyo bazen bos iste idare ediyoruz
oyuzden bangir bangir bagiriyoruz paylasim paylasim diye canim

yok yazmadi yazmadigina gore kesin vermemistir yoksa mutlaka tellal yapardi verdigi grami pardon kilo yu:roflol::roflol:

kiz sen ne diyon bana bak kafani kiracam ha okuyanda sanki her hafta kilo veriyo bu eylulce diyecek yarabbim sen bilirsin allahim
ehh dur bekle ben simdi geliyom :mymeka:

Back
X