- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.741
bıraz kellogs yedım sedacım...gecen hafta hep sütle yedım bana kılo aldırdıgını farkettım....cok doymadan yemek daha ıyı...
tuba acık bırakıyor herhalde sıteyı...asagıda ısmı var ama kendı yok...
sen ne yedın canım?
afiyet olsun...
sımdı aksam ne yemem gerekıyor bırı benı yönlendırebılırmı?
tmm canım kerevız var evde onu haslayayım süzme yogurt ve cevızle karıstırıp yerım o zaman...bak bu saat oldu daha 1 lt su ıcemedım...
ben tekrar okula gidiyorum kızlar 2saat dersim var dönünce yürümeye gidecem sonra gelirim..gerçi pek kimse gelmiyor destinam ve ben burda bekliyoruz sabahtan beri kaydirigubbakcemile5
haysem kiz niye oyle diyon akilli niye bosa yazasin aaa dellendirmeyin abani bak
tuğbacım moral için sana yazdığım cevabı okumuşmuydun:1hug:
kızlar yazdıklarımın havada kaldığını düşünüyorum bazen kendi kendime deli gibi yazıp yazıp çıkıyorum kendim çalıp kendim oynuyorum burda bi nevi-tatlicadiarzu-
Kızlar bende istanbul agidicem nasipse 2 ay sonra biletlerimi aldım çok merak ediyolar beni
ediyolarda bu gidişle çokta sengözlerimebaksanabşaşırmıyacaklar 60 da takıldım :çok üzgünüm:
tamam canim gule gule git oh ne guzel annen burda tatillerde yanina gidiyon imreniyom sana vallabende yarin veya sali gun annemlere gidiyorum cuma ya kadar kalirim kilo almadan geri gelmem lazim cunku bol bol arkadas aile ziyareti olacak nasil yapcam bilmiyorum....
hergun yap be guzelim artik havalarfa isindi insan evde duramiyo valla oyuzdenbence hergun cik artik bu hafta senden birseyler bekliyoruz bak giris parali dedim orali olmadin ona gore bu hafta ver kilonucanım ben zaten spor yapıyrm genelde 1 saat 15 dk yürüyrm 1 gün var 1 gün yok.diğer günlerdede leg magic yapmaya çalışıydm.hergün yürümem gerekiyr sanırım
kiz oh be sonunda kendine geldin sakin birakma motivasyon super sen biz olmasakta gel yaz yazabildiign kadarherkese gunaydınlar...
ne guzel herkes kaynatmıs...uzun uzun okudum...
tubacım cok takmıssın...arkadaslar ne guzel cok destek olmuslar...ben de katılıyorum onlara...lutfen kendını uzme...
benım hafta sonum cok guzel gectı...cmt gununden berı gunde en az 2 saat yurudum bol bol hareket ettım...yedıklerıme dıkkat ettım..
sıyahın yazdıklarını okudum da cok hırslı bırı sanırım ....ama bırebır onun yedıklerını uygulayamam herhalde....hele sabah 6 da kalkmak ölum gelıyor bana...tebrık edıyorum o konudada...
kayınvalıdem sabah börek verdı yemedım arkadaslara verdım....
görusmek uzere arkadaslar...sık sık gırerım bugun işim az...kib
haa buarda herkese selammm.destinam.,spaghot,hemşom,neslihan siyahım,haysem,sedaaamm,srince ve sibel yokk,güleysa,bukadardık heralde.sizlere kucak dolusu selamlar.az önce yürüdüm geldim.bugün yürümeyecektim aslında.haal yapmam gereken işller var.yinede 2 km.felan yürüdüm.hiç yoktan iyidir.daha hiç bişey yiyip içmedim.biran önce başlasam iyi olcak.haydiiinnn öpüldünüz.
destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
diğerleri yok onları öpmiycem işte.
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü
aleykumselamm aleykumselam sende opuldun tatlim benimŞenizgünaydın millet
bugün kalkarkalkmaz 40 mekik çektim ve 1 saat yürüdüm
kahvaltımı yaptım ve harekete devam
çok yemeye son özellikle akşam
cumayı güzel görelim dimi şekerler
oh oh ne guzel hihh be iste bu bizim tanidigimiz sekeranacım öyle çok su içtim ki 2 litre gitti şimdiye kadar amaa senmisin içen ayağa kalksam wc ye gidiyorum yaa
ama acaip tok tuttuğu kesin hala bişi yiyemedim kahvaltının üstüne
ohh ol ol iyice ol sen bak bakta cizelgeyi gor kziim ben azmi sinir oldum senin cizelgene hahahahahaaaavalla doğru diyosun şeker
ama inan beni bu şekle getiren senin çzelge oldu
o çizelgeyi geçmeliyim
ben çooook uyuz ediyor çünküüüüüüüüüüüü
ooooooo kaptanımız gelmıs...valla senın yazdıkların olmasa ben kendıme gelemezdım ınan...bugun sureklı wcye tasındım durdum o kadar su nerden cıktı anlamadım...ve öyle şiş duruyor kı mıdem sankı dunyaları yedım....
selam kızlar ben 1saat daha yürüdüm geldim duşa girmem lazım ama açık bırakıyorum
selam kızlar ben 1saat daha yürüdüm geldim duşa girmem lazım ama açık bırakıyorum
sedacım bugun 2 saat mı oldu senın?bayagı yaptın dımı...sana özelden msj attım aldınmı bır ara resım koyda eskı halınle sımdıkını görelım ?:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?