• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vallah oyle kiz nezaman akillanacaz biz hi soyle hani ne yapiyoz bakalim guzel bir diyet bulda beraber basliyailim yarin ne dersin sok mok nasil olursa artik
bende 7li rakamlari gordum sinir oldum cok bunalimdayim
okadarda yuruyom ama nasil olmuyo bilmiyom
kiz varya hepimiz senin duydugun sozleri duyuyoz canim sadece sen degilsin biz neden variz o okuz diyen okuzlerin agzinda lafi birakmak icin
bu aralar hepimiz bosladik fazlada gelmeyince karsilikli muhaabbet etmeyince saliyoruz kendimizi oyuzden ne yapip ne edelim verelim su kilolari yaza kadar hadiii

valla gözümm ben galiba şu lahana diyetini bi kez daha deniyecem.geçen sefer hiç faydası olmadı ama belki bu sefer olur.nukeray hep onunla vermişti kilolarını demi.sen bul birazda.haftada 2 kilo giden bişey bulll.

evet bugün gördüm 70 şi :sm_cool::sm_cool: ama öle acımki anlatamam yiyecektim ne yalan diyim.. daguayla biraz sohbet ettik.. sohbet sonunda ne dedi biliyonmu.. dur daha nesliyi gececeksin sabır.. öle bir motive ettiki bu cümle :roflol::roflol:.. şimdi hiç yemem hele 72 leri gördün ha
hahahahahaha görüşürüz cumaya 69 bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:icecream::icecream:

kiz anammm gercekmi tamam ya sezn beni gectin yeter az dinlen
valla cok vahim durumdayim hic sorma aman allahim ya eskiyemi donecez yone sen onde benden ayy kabus bu valla
ben en iysii gidimde azcik daha yuruyim
simdide aksam yemeginde iki kasik yemekle salata yedim
ne yapim yinede yedik ama sabahtan beri birsey yememistim

valla gözümm ben galiba şu lahana diyetini bi kez daha deniyecem.geçen sefer hiç faydası olmadı ama belki bu sefer olur.nukeray hep onunla vermişti kilolarını demi.sen bul birazda.haftada 2 kilo giden bişey bulll.

ay lahana deme bana ya cok kotu be valla igrenc benimde bazen aklima geliyo vazgeciyom sonra yine tadi aklima gelincee bosver baska birsey bulalim biz en iyisi

nereye gittiniz yaww siyahta gitmis ben daha yeni acil cikis yapmistim babamgil geldide oyuzden by demeden gittim haberiniz olsun ha simdide maca gittiler bilmem artikin ne zaman gelirler bende cocuklari parkami gotursem ney diye dusunuyom ay abilmiyom bakacam kimse gelmezse giderim artik

sabah 5,45 de kalkıyorum hemen bir nescafe şeker yok sür tozu yok..60gr cavdar ekmegi 30 gr beyaz peynir yagsız olanı .. bunu 2 ye bölüyorum .. b,razıı yiyorum diger yarısını işe götürüyorum.. 6,30 da evden cıkıp 8 kadar yürüyerek yolu uzatarak işe gidiyorum.. işde bir seccafe..9 gibi kahvaltımın diger yarısını yiyorum arada bitki çayı nescafe.. bir iki kuru kayısı yiyorum bitki cayı ve nescafenin yanında...ha unutmadan bazı sabahlar eger cok acsam bir iki zeytinde yiyorum.. yada kalkar kalkmaz bir ceviz bir incir kayısı yada belli olmuyo kafam esince.. ama bir kaç günrü bir kayısı bir ceviz.. yada bir incir bir ceviz yiyorum yürümeye işe gidiyorum khvaltımı orada dokuzda yapıyorum.. ama mutlaka erkekn kalkıp yürüyorum ve muylaka bişey yiyip metobolizmamı calıştırıyorum
öglen işde ne cıkarsa kafama göre takılıyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum.. salata olur bir kaç köfte olur bir iki kaşık pilav olur kendim ayarlıyorum yani.. mesela bugün köfteli patates yogurt bulgur pilavı vardı.. pilavı yarım porsiyon aldım onunda yarısını yedim.. patatesi yemedim köftenin bir tanesini yedim bir kase yogurt yedim..arada gene bitki çayı cahve.. acıkınca ceviz felan.. ama işden 4 de cıkıp yolu uzatarak bir bucuk saat yada bir saat mutlaka yürüyorum.. akşam 7 den sonra hiç bişey yemiyorum sade kahveyle bir iki kayısı..akşam yemegi genelde haşlanmış tavuk oluyor yada sebze haşlayıp yogurt döküp yiyorum bir dilimde ekmek yiyoruj.. böle işde güzelim....
bir dip not geçim yürümeye hemen hemen 2 hafta olmadı başlayalı.. yürümeye başladıkdan sonra kilo vermem farkedildi.. yani kilo vermesen bile vucut topluyo cekiyo forma giriyor.. bunu sakın unutma yarım saat yediklerini yakıyor bir saat yagdan gidiyor ama mutlaka mutlaka yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aklıma bunlar geldi şimdilik

nereye gittiniz yaww siyahta gitmis ben daha yeni acil cikis yapmistim babamgil geldide oyuzden by demeden gittim haberiniz olsun ha simdide maca gittiler bilmem artikin ne zaman gelirler bende cocuklari parkami gotursem ney diye dusunuyom ay abilmiyom bakacam kimse gelmezse giderim artik

bu hafta cumarteside calıştım pazarda .. gecen hafta arkadaş hafta sonu nöbetimi tuttu bu haftada ben onun nöbetini.. geldim gelelide ugraşıyorum gitmedim ama ara ara bakıyorum yemek felan yapıyorum banyo hafta sonu anlarsınız işde.. nesli gecen krem kullnıyorum yazmışsın şu carnitinin kremini kullanacagına hapını alıp içsene hem selüliye iyi geliyo hem cok güzel incelt,iyo insanın vucudunu.. bak yürümeyede başlamışsın.. kremini napacan.. dıştansa bence içden daha etkili...

canim benim bende sabahlari su kitliktan cukmis gibi yemis olmasam duzeltecem ama bende sabahlari bir haftadir yuruyorum ama tik gene yok hatta fazlayim gerci regl donemindeyim suanda belki onunda etkisi vardir ama bilmiyorum cok sinir bozucu bir durum tartinin yemedigin halde oynamamasi
kiz senin aklinda bir diyet varmi guzel yapabilecegimiz

canim benim bende sabahlari su kitliktan cukmis gibi yemis olmasam duzeltecem ama bende sabahlari bir haftadir yuruyorum ama tik gene yok hatta fazlayim gerci regl donemindeyim suanda belki onunda etkisi vardir ama bilmiyorum cok sinir bozucu bir durum tartinin yemedigin halde oynamamasi
kiz senin aklinda bir diyet varmi guzel yapabilecegimiz

nesli gecen seferde bu seferde hiç bir diyet listesi yapmadım biliyorsun.. bak cok yeme akşama kadar öle gidiyorsun.. benim gibi böl kahvaltını acıkınca ye.. inan 10 dakka beklesen aclıgın gidiyor...şu regliyide bahane etmeyin.. bu hafta rgliydim 2,5 kilo verdim.. bu dönbemde dikkat edin.. yediginiz içtiginize daha cok veriyonuz.. çünkü regli döneminde metoboliazma daha hıxzlanıyormuş.. hem kendini alıştırdın.. bak gecen hafta dikket ettin verdin bir kilo demek yapabiliyormuşsun... şu lahana diyetini felanda silin aklınızdan.. yediklerinizi az yaglı yapın.. bakın ben corba yaptım gendime derler bugday derler herneyse onu haşladım sokarıcını yapınca soganları iice süsdüm ayrı bir tencereye azcık aldım kendi yemegimi az yaglı milletinkini cok yaglı yaptım.. hemen hemen herşeydende y,iyorum sadece az yag koyuyorum.. mesela yarın lahana haşlayacagım salcayla karıştıracagım bir cay kaşıgı yag koyup kavuracagım üzerine yogurt.. ekmek yemem bir kase bu corbadan içerim... haşlayın sebzeyi dökün yogurdu bolca yiyin ya... .. eger dikkat ettgin halde reglide kilo vermediysen heleki yürüdügün ve dikkat ett,g,nde.. hiç bozma diyeti regli bittikden sonra görürsün verdigini

bu hafta cumarteside calıştım pazarda .. gecen hafta arkadaş hafta sonu nöbetimi tuttu bu haftada ben onun nöbetini.. geldim gelelide ugraşıyorum gitmedim ama ara ara bakıyorum yemek felan yapıyorum banyo hafta sonu anlarsınız işde.. nesli gecen krem kullnıyorum yazmışsın şu carnitinin kremini kullanacagına hapını alıp içsene hem selüliye iyi geliyo hem cok güzel incelt,iyo insanın vucudunu.. bak yürümeyede başlamışsın.. kremini napacan.. dıştansa bence içden daha etkili...

canim benim nerden bulimki yok burda eczanelere baktim bulamadim
bende kremini gorunce hemen aldim ama sanki surdugum yerler daha sert gibi bilmiyom

nesli gecen seferde bu seferde hiç bir diyet listesi yapmadım biliyorsun.. bak cok yeme akşama kadar öle gidiyorsun.. benim gibi böl kahvaltını acıkınca ye.. inan 10 dakka beklesen aclıgın gidiyor...şu regliyide bahane etmeyin.. bu hafta rgliydim 2,5 kilo verdim.. bu dönbemde dikkat edin.. yediginiz içtiginize daha cok veriyonuz.. çünkü regli döneminde metoboliazma daha hıxzlanıyormuş.. hem kendini alıştırdın.. bak gecen hafta dikket ettin verdin bir kilo demek yapabiliyormuşsun... şu lahana diyetini felanda silin aklınızdan.. yediklerinizi az yaglı yapın.. bakın ben corba yaptım gendime derler bugday derler herneyse onu haşladım sokarıcını yapınca soganları iice süsdüm ayrı bir tencereye azcık aldım kendi yemegimi az yaglı milletinkini cok yaglı yaptım.. hemen hemen herşeydende y,iyorum sadece az yag koyuyorum.. mesela yarın lahana haşlayacagım salcayla karıştıracagım bir cay kaşıgı yag koyup kavuracagım üzerine yogurt.. ekmek yemem bir kase bu corbadan içerim... haşlayın sebzeyi dökün yogurdu bolca yiyin ya... .. eger dikkat ettgin halde reglide kilo vermediysen heleki yürüdügün ve dikkat ett,g,nde.. hiç bozma diyeti regli bittikden sonra görürsün verdigini

ay varya bne biliyorum aslinda ama ah uygulamaya gelince olmuyo mesela sabah birsey yemiyom yemiyom sonra birden yukleniyorum sinir oluyorum kendime aksamda yemiyecem diyom ya anam cocuklarin tabbaklari kalmasin diye atiyorum agzima olmuyo
bilmiyom canim ya bakacaz insallah dedigin gibi olurda bitiminde gorurum verdigim kiloyu

canim benim nerden bulimki yok burda eczanelere baktim bulamadim
bende kremini gorunce hemen aldim ama sanki surdugum yerler daha sert gibi bilmiyom

netten ver sipariş...yada kremi aldıgın yere söle getirsinler.. getirirler mutlaka...
bu arada kahve yeşil cay metobolizmayo hızlandırıyomuş günde mutlaka yeşil cay tüketiyorum..
akşam yatıncada sıcak suya sirke koyup bir yemek kaşıgı içiyorum...

ay varya bne biliyorum aslinda ama ah uygulamaya gelince olmuyo mesela sabah birsey yemiyom yemiyom sonra birden yukleniyorum sinir oluyorum kendime aksamda yemiyecem diyom ya anam cocuklarin tabbaklari kalmasin diye atiyorum agzima olmuyo
bilmiyom canim ya bakacaz insallah dedigin gibi olurda bitiminde gorurum verdigim kiloyu

ya bende öleyim.. bak tabagımın dibini sıyırma gibi ekmekle bir huyum var.. diger yemegi asla onun üzerine koymuyorum valla ya herfie sıyırtıyorum yada başka tabak alıyorum erinmiyorum.. onlarla oturdummu sofraya bakıyom yedikce yiyorum hemen onlar sofradayken kalkıyorum.. bakıyorum dayanamıyorum.. dedigim gibi bak belli et sabah kahvaltım bu de.. onu parcalara böl yee.. akşamada kalk sofradan

ben kalkayım oglan banyoda şimdi cıkar yemegi hazırlıyım yesinler.. baktım onlar geç yiyecek ben 7 olmadan yedim yemegimi.. bugün sadece sabah bir saat yürüdüm akşam yürüyemedim malesef.. menumde lahana kavurmuştum.. haşladım bir damla yagla salcayla cevirdim üzerine yogurt döktüm 30 gr kepek ekmegiyle yedim akşam daha bişey yemeyecegim.. çünkü bir ceviz bir kayısı bir parcada ekmekle peynir yemiştim işden gelince.. onlara pastada yapacam ama yemiyecem emin olun..bu hafta o 69 mutlaka görmeliyim.. biliyorum bu hafta zor olacak.. benim bünyemi biliyorum bu hafta sonu 69 kırarsam 65 gelecek bir aya bunuda biliyorum .. eger bir aksilik olmazsa mayısın ortasına sonuna 65 olurum.. 65 olunca bir hafta kendime izin verecegim.. normal beslenecegim bakayım noluyo bonye .. bir haftadan sonra gene devam inşallah..
hadi kıslar bu hafta hepinizde azim bekliyorum banada destek cünkü bu hafta ihtiyacım var.. kendimi bu hafta azimsiz güçsüz görüyorum nedense bunuda bir kırsam..
allaha emanet olun görüşmek dilegiyle yarına inşallah..

netten ver sipariş...yada kremi aldıgın yere söle getirsinler.. getirirler mutlaka...
bu arada kahve yeşil cay metobolizmayo hızlandırıyomuş günde mutlaka yeşil cay tüketiyorum..
akşam yatıncada sıcak suya sirke koyup bir yemek kaşıgı içiyorum...
yok be guzelim nerde
kiz okadar iyimiki sen ne yaptin hala kullaniyormusun
yekrar bakarim olmazsa gorumcekle giderim eczaneye ben pek anlatamiyorum cunku
canim gecen diyet sirasinda okadar cok yesil vcay tukettimki artik tiksindim desem yeridir
bende birde besi biryerde cayi var nasil bilmiyoruma ma kullanmadim cok cirkin tadlari var ya
ya bende öleyim.. bak tabagımın dibini sıyırma gibi ekmekle bir huyum var.. diger yemegi asla onun üzerine koymuyorum valla ya herfie sıyırtıyorum yada başka tabak alıyorum erinmiyorum.. onlarla oturdummu sofraya bakıyom yedikce yiyorum hemen onlar sofradayken kalkıyorum.. bakıyorum dayanamıyorum.. dedigim gibi bak belli et sabah kahvaltım bu de.. onu parcalara böl yee.. akşamada kalk sofradan

ay ne guzel diyon acanim da ah uygulamaya gelince olmuyo ama bakalim bakacagiz yaza az kaldi cunku yapmaya calisacam

ben kalkayım oglan banyoda şimdi cıkar yemegi hazırlıyım yesinler.. baktım onlar geç yiyecek ben 7 olmadan yedim yemegimi.. bugün sadece sabah bir saat yürüdüm akşam yürüyemedim malesef.. menumde lahana kavurmuştum.. haşladım bir damla yagla salcayla cevirdim üzerine yogurt döktüm 30 gr kepek ekmegiyle yedim akşam daha bişey yemeyecegim.. çünkü bir ceviz bir kayısı bir parcada ekmekle peynir yemiştim işden gelince.. onlara pastada yapacam ama yemiyecem emin olun..bu hafta o 69 mutlaka görmeliyim.. biliyorum bu hafta zor olacak.. benim bünyemi biliyorum bu hafta sonu 69 kırarsam 65 gelecek bir aya bunuda biliyorum .. eger bir aksilik olmazsa mayısın ortasına sonuna 65 olurum.. 65 olunca bir hafta kendime izin verecegim.. normal beslenecegim bakayım noluyo bonye .. bir haftadan sonra gene devam inşallah..
hadi kıslar bu hafta hepinizde azim bekliyorum banada destek cünkü bu hafta ihtiyacım var.. kendimi bu hafta azimsiz güçsüz görüyorum nedense bunuda bir kırsam..
allaha emanet olun görüşmek dilegiyle yarına inşallah..

kiz nereye gidiyon akilli
neyse hedi git ozaman sonra yien gelirsin ayarala evin ahalisinide gel oldumu ben aksam esim gelene kadar burdayim bir aksilik cikmazsa tabi soz vermeyin yinede
optum canim kolay gelsin su msnnide at ozelden deli etme beni

sedaaa sen ne yaptin canim ya bende dun sana ozendim bisikletle ciktim iki saat oraya buraya dondum durdum butun sehiri gezdim
canim cikti ama varya

sedaaa sen ne yaptin canim ya bende dun sana ozendim bisikletle ciktim iki saat oraya buraya dondum durdum butun sehiri gezdim
canim cikti ama varya

iyiyim canım çok iyi yapmışsın..bende birazdan çıkacam bisiklet sürmeye sabah yürüdüm koştum akşamlarıda bisiklet sürüyorum..gitmeme 5gün kaldı ne verirsem kar ama bugün sabah biraz fazla yedimde yakmışımdır herlde

iyiyim canım çok iyi yapmışsın..bende birazdan çıkacam bisiklet sürmeye sabah yürüdüm koştum akşamlarıda bisiklet sürüyorum..gitmeme 5gün kaldı ne verirsem kar ama bugün sabah biraz fazla yedimde yakmışımdır herlde

yakmissindir canim ya
yurumussun birazdan bisiklette surersin ebnde isterimde aksam bugun cocuklarin yaninda kimseler yok oyuzden cikamam ay kiz desene bes gun sonra vatanimdasin
kiz ceyhana hic gittinmi sen biliyormusun orayi

Back
X