Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen canım yaa

sabah 15-20 dk lık yaptım acaip zinde hissettim kendimi..
önemli olan başlamak..
zamanla sporla midede küçülüyor zaten yeme düzenimiz de oturuyor ve daha fit görünüyoruz

kızlar ben yağlar için aldığım notu evde unutmuşum..
yazamıyorum şimdi..

ama paylaşırım tabi birlikte yapar birlikte başarırız..
hem sarkmalarımız olmaz hem de cildimiz çok güzel olur..

işte kızlar oya arkadışımızdan almıştım...
kendisi gıda mühendisi ve sporla vermiş kilosunu..
oya_ cell in başarı öyküsüne takılıyorum sizde gelebilirsiniz..

sadece spor yaparak ayda 2 kilo verirsiniz diyor..kalıcı ve geri gelmeyen kilo hemde..

slm kizalr ben geldim am ainanirmisiniz siu kolumu kalirip yazi yazacak halim yok ayy oldum
sabah hic birsey yemeden kremimi surdum bir guzel ciktim evden saat 8 de cocugu okula biraktim ordan yuruyus yoluna karilarla
bir saat yurudum saat 9.30 oldu eve geldim camasir attim makinaya sonra zil caldi karilar pazara gidek dediler hayda yuruyerek pazara gittik geldim saat 11.00 oldu yerlestirdim alel acele yine zil cocuklari geri almaya gittik amanin geldim kahvalti hazirla dim bu arada hocbirsey yemedim ama sormayin acimdan oldum oldumu saat 12.00 yedik ictik bulasikti felandi dereken ahanda oldu saat 2.00 kizi yatirdim yaninda kivrilmis uyumusum
ay dedim bakim su kizlara sizin icin kalktim yoksa hic halim kalmadi cok yorgunum

canlar bu arada hepiniz hosgeldiniz
eylulce valla senin adina ben cok muutlu oldum nne guzel valla dimi zayiflamak ama yetmez yola devam azimin elinden hic birsey gelemez
haysem canim sende artik sporunu yap tam olsun degilmi okadar yok kattettin sporumu yapamiyacaksin guzelim
siyahcim tekrar hosgeldin kzi valla sen ne ballisin ha suna bak yiyerek vverdim diyon deli oluyom ha bana bak yavas yavas dedik saan hemen birden olmaz bu isler aaaaa neyse saak bir tarafa yengenin iyi olmasinada sevindim canim
sedaaa cim canim valla sanada kolay gelsin derslerin arasinda birde diyet yapiyon ya saglam kizmissin kiz bak baslangic kilonu unutma oldumu sorunca soylersin
akrepcim canim sende hosgeldin su yag tarifin guzelde canim ben nerden bulacam ya o tarifi
neyse seni hep burda gormek beni ve eminimki arkadaslarimi cok mutlu eder sekerim sakin bir yere kaybolup maybolma canim tamammi opuldun ve opuldunuz
ay yazmadigim arkdaslarimda darilmasin anam oldum ayy kolum koptu :))

destinam hosgeldin canim bak ben burda bakcilik gorevini ustlendin anam ne yapim uyku uyumadim valla kimse yok heyttt dellenecem simdi

Kız neslı aynen bende oyle cocuklar uyunca bende uyumusum bıraz
ıyı oldu ya dınlendım, guzellık uykusuna yatmakda ıyı oluyor yanıkaydirigubbakcemile2

Akrep verdıgın yaglarda guzel hosda nerden bulacaz kız okadar cesıt yagıkafamçokkarıştı
bız en ıyısı yagsız yapalım:1rolleyes:

neslıhan tam okuyorum yazıcam ya bırı gelıyor ya cıkmak zorunda kalıyorum ....

ben butun gun kapalı durdugum ıcın ofıste ancak aksama halım kalırsa yapıyorum sıze cok özenıyorum yaa...

valla guzel yapmissin canim ya ben bes dakka ancak uyudum kiz azicik gozumu acinca burasi geldi aklima oyuzden uykum kacip geldim sen uzun uyuduysan n emutlu sana valla
neslıhan tam okuyorum yazıcam ya bırı gelıyor ya cıkmak zorunda kalıyorum ....

ben butun gun kapalı durdugum ıcın ofıste ancak aksama halım kalırsa yapıyorum sıze cok özenıyorum yaa...

anladim canim bende sevindim seni gorunce baktim gitmissin neyse aklimda olur bundan sonra soyledigin iyi oldu
kiz ozenme ozendirde yap sende gerci ne var herzaman yapsak ama nerdeeee be guzelim

guleysa nerelerde kizlar goren oldumu bugun girmiste ugramamis ne yapti acaba kacamakmi hii ne dersiniz kiz guleysaa nerdesin

neyse kizlar ben kaciyorum okula biraktim oglani yeni geldim zaten ama evi cok dagitmislar toplayimda tekrar gidip alacam yuruyerek tabi kizlar bugun kendimin canina okudum valla
hadi hepinizi opuyorum

selam kızlar akşam yemeğimi yedim geldim bugün baya erken oldu ama daha iyi geceye kadar yakmış olurum
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:2 minik grissini,3çilek
öğlen:1tabak haşlanmış sebze,yoğurt
ara:1armut,yarım bardak süt
akşam:fırında tavuk(yağsız),salata,1dilim ekmek
daha bişe yemeyi düşünmüyorum elmalı çay ve yeşil çay içerim belki 2tane kuru incir yerim

bu sabah kalsik kahvalti oglen bol bol salata yedim iki dilim elma ikindin sutlu kellogs k bi dilim kepek ekmegi(onuda yeni alinca taze taze canim cekti) aksama fikrim yok daha bakacaz ya nasip....

evet canım okul,spor,diyet biraz zor oluyor ama üstesinden geliyorum çok şükür.zaten çok sıkı diyet yapmıyorum yani aç kalmıyorum sadece hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama spora çok ağırlık verdim bakalım buhafta ne olacak hergün enaz 1buçuk saat spor yapıyorum..başlangıç kilomu unutmadım canım 69.300düm geçen cuma.. buarada sende baya yürümüşsün bugün tebrikler tatlım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…