Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süpersin canım sanada bu yakışır işte pes etmek yok Şeniz

ohh be kendmi mikroplu gibi hissetmiştim kaç gündür iyi oldu senle konuşmam şeker

hoşbulduk canım ben geldim gidiyodum bile..
sabah erken kalkıp spor yapıcam kısmet olursa inşallah

hoşbulduk canım ben geldim gidiyodum bile..
sabah erken kalkıp spor yapıcam kısmet olursa inşallah

ben ara ara geldim ama pek duramadım ödevim vardı onla uğraştım canım inşallah yaparsın başlayınca insan hergün yapmak istiyor zaten..iyi geceler canım sana görüşürüz

kızlar ya mesaj atarken bağlantı gitti dedi bidaha yazdım ama mesaj 2kere gitmiş budurumda neyapmak lazım nasıl silecem :roflol:

ohh be kendmi mikroplu gibi hissetmiştim kaç gündür iyi oldu senle konuşmam şeker

aaaaaaa yeni gördüm bunu. one demek öyle estağfurllah canım benim . bide o dediğin yağları bizede fısıldarsın demii.spor yapcam ben ama sen çok fazla yapıyodun ben okadar yapamam heralde ama yapıcam yinede.yoksa tek başına olmıycak bu işş.

Hayırlı sabahlar kızlar dün netimiz kesikti o yüzden giremedim hattımızdamı yoksa modemdemi problem anlamadık gitti ara ara herzaman kesiliyor

kızlar geçmişi okudum tuğbacım hazirana kadar ne kilolar verirsin merak etme :teselli:
Akrep kız neden okadr kg aldın :1shok:tartında falan bozukluk var belki ben 20 gün kadar dikkat etmedim 3 kg aldım sen nasıl 1 haftada 10 kg anlamadım ama kızlar şu bir gerçek hızlı verilen kilolar çok kolay alınıyor benim 3 kg bile çok hızlı eski kilomu dikka etmezsem heralde 4 ayda rahatlıkla bulurum:çok üzgünüm:
sihahcım geçmiş olsun :1hug:
begümcüm hoş geldin geçmiş olsun :1hug:
kızlar ne olur banada dua edinde şu spora başlıyım birtürlü yapamıyorum
dün fena gitmedim kg aldıracak şekilde yemedim ama verdirecek şekildede yemedim
bugün sirkeli suyumu içtim kaysıyla suyuda halletttim eşim uyuyor unu bekliyorum kalkınca kahvaltı yapıcaz salatalık domates peyynir klasik kahvaltı yaparız cokacimcoook
i

gunaydın herkeseeee

ne guzel herkes formda ....

sıyah cok cok gecmıs olsun...kılo almadıgına sevındım...

akrep sende cok takma kafana...keske daha önce yapsaydın acıklamanı olan olmus artık....

tugba cok gecmıs olsun bencede nazara gelmıstır kızın...allah korusun bısey olsa söylerdı...

seda gercekten tebrık edıyorum spordakı azmını...

bana gelınce berbattım dun...

sabah 2 fıncan bıtkı cayı kellogs yedım
öglen kıymalı makarna
aksam yogurtlu makarna ...

bu nedır yaa...hem öglen hem aksam vardı o kadar ınsanın ıcınde ben yıyemem de dıyemedım ....aksam home tv de yoga vardı yarım saat onu calıstım....kendımı yedım bıtırdım....aksam mısır puskulu ve kıraz sapı cayını ıctım...hala kabızım bu arada ....kendımı kötu hıssedıyorum....

günaydın herkese bende 1kase sütlü kellogs yedim..şimdi yürümeye çıkacam kendimi çok halsiz hissediyorum havalardan galiba ama çıkıp temiz hava alayım geçer heralde...destinam kuru kayısı,incir ye sabah uyandığında,yada ara öğünlerde üzerinede su iç kabızlığa iyi geliyor canım..

hayırlı sabhlar.bende sirkeli suyumu ve sıcak suyumu içtim.bugün yeni bi gün benim için.diyetime bu tarihte başlamış oluyorum.bu benim için somestr gibi oldu.tatil bitti.şimdi 2. dönem başladı.bugün malesef uyanamdığımız için dra gidemedik.yarın yada perşembe gün gidicez.kızmda kursa gitmek isitiyorum diye ağlayınca dedik bugün kyursa gitsin sonra gideriz dedik.yavrumda çok sıkıldı artık hastanelerde dolaşmaktan.
evlerimin işini bi bitireyim bugün kesinlikle spor yapcam artık.akşamda yatmadan önce püskülü içerim.oooohhhhhhhhh misler gibi tıkırda tıkıııır şııkır da şıkıııır gider kilocuklar.

slm arkadaslar ben geldim.... nasilsiniz gecmisi okudum bu arada begun tekrar hosgeldin aramiza......ben bu uc gunde neler yaptim cumartesi aksma etli ekmek yedim dozu kacirmadan oncesinden bol salata yedim migdede yer kalmayinca etli ekmek yedim o yuzden fazla kacmadi dun aksam yemek yedim dozunu kacirmadan kilo almadan geri dondum araniza (oh be) kiz kardesimle gorustuk uzakta kaldigi icin son zamanlarda gorusmemistik beni gorunca sasirdi ve ZAYIFLADIGIMI fark etisüprizzzzz naisl sevindim ya iyce gaza geldim kimse tutmasin beniiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt

selam kızlar
bende sabah sıcak lımonlu suyumu ıctım
kahvaltıda 1dılım beyaz ekmek peynır zeytın ve yesıl cay ıctım
plates yaptım

ohhh tugbada spora baslıyor hadı kızlar canlanın herkes baslasın spora:dance:
neslıhanda bu saatlerde yuruyordur yada bısıklet suruyordur heraldeyerimseniben
evet kızlar ınsan spor yapınca kendını daha bır dınamık hıssedıyorkaydirigubbakcemile2
hem stres falan kalmıyor cok ıyı gelıyor herkese tavsıye ederım sporu:lepi:

hosgeldın eylulce
kılo almadıgına sevındım, ınsan nekadar mutlu oluyor degılmı bırı zayıflamıssın deyınce
hadı bakalım senıde gorelım artık 7lı rakamlarda

bende yürüyüşümü yaptım geldim 1buçuk saat yürüdüm gerçi yağmur başladı biraz ıslandım ama neyse önemli değil bugün dersimde yok okula 10 dk gidip ödevimi teslim edecem sonra burdayım kızlar...

hoşgeldin canım çok sevindim kilo almamana.. negüzel herkes gaza geldi takımımız iyice canlanacak bu hafta hihoyyyt

eylülce hoş geldin canım a.s.

kızlar ben öglen yemegi olarak bulgur pilavı salata yitcem ama biraz önce yarım lavaçın içine salata koyup atttım ağzıma cokacimcoook
tuğbacım kızın belkide ayagını incitmiştir ortapedide birşey çıkmazsa birde incinmelerden anlayan birine göster onlar karışımlar yapıp tedavi ediyorlar ortapedi incinmeleri anlamıyor

şekerim benim işte buuu..
bende bugün geç kalktım yaa..tlf nu 6:30 a kurduğumu unutmuşum..ama yinede 7 ye kadar yaptım hareket cd den..en azından ısınma ve nefes hareketleriydi..
ve inanırmısın hergün üşürdüm bugün üşümedim harekettensonra..kandolaşımını hızlandırınca..
işlerimi bitirip 3 ten sonra da yürüyüşe giderim inşallah
yapalım rose cum yapalım birlikte..
nisan sonuna kadar hergün düzenli yapalım bakalım ne kadar gidecek..
defter tuttum ben sende tut istersen..
aralıksız 1 saat unutma..
yarımsaatte yediklerimizi 1 saatte yağlarımızı yakıyoruz..
ilerleyen zamanlarda artırabilirsin zamanın miktarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…