- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.361
teşekkürler bebeişim.eşim yarın psükülü alacak.bide püsküllü deniyek bakalım.kirazın sapı mısırın püskülü....... hey beee .. ahanda ne duyduysam yapacam.pes etmiycem.ben gayret edeyimde takdir cenabı haktan.hiç olmazsa ben zayıflamk için elimden geleni yapmış olurum.ve vijdanım rahat olur.yatak odasından bisikleti salona getirdim.günde 20 dakikada olsa kullancam.bende şey duymuştum daha öncede dedim ama pek yorum yapılmadı. spora başlamadan ince hangi bölegenin incelmesini istiysan orya badem yağı susam yağı portakal yağı biberiye y,kekik yağıya ovup sterç filmle sarıp sppor yapınca ama bu sporda 45 daikaka olcak ozamn 2-3 kat verim elde ediliyomuş.daha fazla incelme ve sıkılaşma olutyo.ben biaara yaptım faydası var gibiydi.yine başlıycam.
bi nara daha atayım dimi ama....
heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttt beeeeeeeeeeeee.geliyorum izmiiirrrrrr.hemideeee inceciiikkkkk...
slm kızlar nasılsınız bakim
hoşbulduk canım ben geldim gidiyodum bile..
sabah erken kalkıp spor yapıcam kısmet olursa inşallah
hoşbulduk canım ben geldim gidiyodum bile..
sabah erken kalkıp spor yapıcam kısmet olursa inşallah
ohh be kendmi mikroplu gibi hissetmiştim kaç gündür iyi oldu senle konuşmam şeker
slm arkadaslar ben geldim.... nasilsiniz gecmisi okudum bu arada begun tekrar hosgeldin aramiza......ben bu uc gunde neler yaptim cumartesi aksma etli ekmek yedim dozu kacirmadan oncesinden bol salata yedim migdede yer kalmayinca etli ekmek yedim o yuzden fazla kacmadi dun aksam yemek yedim dozunu kacirmadan kilo almadan geri dondum araniza (oh be) kiz kardesimle gorustuk uzakta kaldigi icin son zamanlarda gorusmemistik beni gorunca sasirdi ve ZAYIFLADIGIMI fark etisüprizzzzz naisl sevindim ya iyce gaza geldim kimse tutmasin beniiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
hayırlı sabhlar.bende sirkeli suyumu ve sıcak suyumu içtim.bugün yeni bi gün benim için.diyetime bu tarihte başlamış oluyorum.bu benim için somestr gibi oldu.tatil bitti.şimdi 2. dönem başladı.bugün malesef uyanamdığımız için dra gidemedik.yarın yada perşembe gün gidicez.kızmda kursa gitmek isitiyorum diye ağlayınca dedik bugün kyursa gitsin sonra gideriz dedik.yavrumda çok sıkıldı artık hastanelerde dolaşmaktan.
evlerimin işini bi bitireyim bugün kesinlikle spor yapcam artık.akşamda yatmadan önce püskülü içerim.oooohhhhhhhhh misler gibi tıkırda tıkıııır şııkır da şıkıııır gider kilocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?