- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.421
:)
olsun canım sporu fazla yaparsın gıder ...bugun okudum gazetede emzırmek 1,5 saat spora esdegermıs...ben kızımı emzırırken 24 kg vermıstım :)
hayırlı sabhlar amaaan öğlen oldu dimiii. neyse.bende sbah sirkeli suymu içtim.ve kızımı bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm galiba 5 km felan bilemiyorum.çok mutluyum az sonra 1 dilim ekmekle peynir salatalık felan yerim artık.akşam 1 kase yağsız biberli mercimek çorbası içtim.
ya bişey sorcam .bilgisi olan cevap verebilirmi.zinde terlik diye bi dikenli gibi terlik var.zayıflamaya bel boyun kas ağrısına kabızlığa daha biçok şeye çok iyi geliyomuş benim de arkadaşımın ablası ve amnnesi kullnmışlar hem zayıflamışlar hemde boyun bel ağrısı ve kabızlık sounları ortadan kalkmış.almayı düşünüyorum ama.bitek zayıflamak için değil sırt ağrım için felan da istiyorum ben.
hayırlı sabhlar amaaan öğlen oldu dimiii. neyse.bende sbah sirkeli suymu içtim.ve kızımı bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm galiba 5 km felan bilemiyorum.çok mutluyum az sonra 1 dilim ekmekle peynir salatalık felan yerim artık.akşam 1 kase yağsız biberli mercimek çorbası içtim.
ya bişey sorcam .bilgisi olan cevap verebilirmi.zinde terlik diye bi dikenli gibi terlik var.zayıflamaya bel boyun kas ağrısına kabızlığa daha biçok şeye çok iyi geliyomuş benim de arkadaşımın ablası ve amnnesi kullnmışlar hem zayıflamışlar hemde boyun bel ağrısı ve kabızlık sounları ortadan kalkmış.almayı düşünüyorum ama.bitek zayıflamak için değil sırt ağrım için felan da istiyorum ben.
Kızlar sızlere kotu haberım var ozellıkle Neslıhana-tatlicadiarzu-
yarın ogleden sonra hollandaya gıdıyorum annemlere
ve bu ayın sonuna kadar ordayım
annemler turkıyeye kesın donus yapacaklar oyuzden gıdene kadar kalmak ıstıyorum
Neslıhan artık benı ızınlımı yazarsın yoksa bırsey yazmazmısın bılmıyorum canım sana kalmıskaydirigubbakcemile5
abbbooooo ne diyon kız sen.yaa gitmeeeeeee.kız sen şimdi verdikler4ini de alırsınn.dikkat et heee.okadar emek verdin alma sakın tammamı canım.
gunaydın
seda cok gecmıs olsun
ben dun ıyıydım bayagı...öglen ve aksam bugulama balık yedım...kacamak yapmadım ama cok yagmur ve soguk var yuruyemedım...bugun hava super...sabahtan gunes actı...mahvettı benı bu havalar yaa...bu aksam baslıyorum ....cumaya bır faydası olmaz...ha bırde dun 3 bardak bıtkı cayı ıctım bas agrısından öldum....bugun yıne ıcıcem ama korkuyorum....en guzelı spor kardesım...ben gecen hafta cok faydasını gördum...bu hafta artıyla gırıcem....bılıyorum...
azımlı arkadasları tebrık edıyorum...
Neslıhan artık benı ızınlımı yazarsın yoksa bırsey yazmazmısın bılmıyorum canım sana kalmıskaydirigubbakcemile5
sağol haysemcim birazdaha iyiyiz ikimizde.malesef daha dra gidemedik.bugün benim kurs var.oyüzden yarın ikimiz birden gidicez dra inşallah.ama sanki daha iyi gibi.ayağını düxgün basmaya başlıyo gibi.yine aksama var ama önceki gibi değil sanki.haa pazartesi gittik.film çekildi tahlil yapıldı enfeksşiyon felan mı var vücudunda diye.ama çok şükür temiz çıktı.bide ortapedi görsün deiler.ona gidicez işte yarın nasipse.neyse ben çkıyorum.daha kızımı kursundan alıp benimkine gidicez.yazık yavrum da dolanıyo benimle. yaa.hadi doldurun sayfaları akşam keyifle okuyayım.
ya buarda siyah nerdeki.iki gündür yok.normalde o girmeden durmazdı.giremezsem ya nettte sorun vardır yada çokk yemişimdir yüzüm yoktur demişti..acaba hangisi.inşallah çok yememiştir.gerçi zannetmeme yemez o zaten yesede almaz maşallah.neyse ben kaçıyorum.öpüldünüz cici karılar.
günaydın kızlar nasılsınız bugun a.s.
ben herzaman ki kahvaltımı yaptım sadece bi cay kasıgı recel yedim tatlı krizim tutmasın yine diye
şimdi derse gidiyorum 2 gibi gelicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?