• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmişi okudum geldim
eylulce kilo almadıgına cok sevindim canım a.s.
bu hafta herkes formda gözüküyo hadi bakalım :)

ben de bu hafta cok azimliyim valla
bugun pek bişey yemedim sabah öglen aksamı biraz abartmıs mı oldum bilmiyorum ama cok kalorili degil en azından sporda yaparım aksama oohh yakıcam hepsinihihoyyyt
yediklerimi de yazıyım
sabah : peynir bi dilim kızarmıs cavdar ekmegi salatalık
arada ve öglen bi kac fıstık yedim sadece cok ac kaldım ama dısardayım diye yemek istemedim..
aksam : mısırlı yagsız tavuk ve yagsız salata bi anda yüklenince tabi sıkıstırdı :bbo:

sedacım nasılsın canım nasıl gidiyo diyet?
gördügüme göre gayet iyisin hele bu kadar güzel spor yapmana imreniyorum valla a.s.

selam fistiklaaaaaaaarrr.ben bugün bomba gibiyim.45 dakika yürüdüm.öğleden sonra komşudaydım.yarım börek ve sadece yaşillik salatası nyedim.onuda benim için yaptılar.normalde sofrada patates saltası poaça vfelan da vardı.yarım tabak pırasa yedim bide.akşam bişey yemiycem.yersem bi elma felan yerim.yarın sabah komşularıda baştan çıkardım aslında yola getirdim diyeyim sabah 9 da bi saat yürüuyüş yapıp gelcez.ayy size bi atrif daha vereyimmi.süper oldu.dün pazardan gelincik otu almıştım.onu az haşaldım.sonra soğanla kavurdum.ayyüstüne de sarımsaklı yoğurt döktüm öğlen komşularla yedik.süppper oluyo.inanın ıspankatanda lezzetli.denemek için almıştım dünçbundan sonra hep alcam.yoğurtsuzda çok güzel oluyo.

haa buarda hemşom hoşgeldin.insan çevreden de olumlu şeyler duyunca içi içine sığmıyo demii.tebrikler yaa.başarcaz inaşşalh.hemşom.sonra yazın konyanın altını üstüne getircez dimiii.

sedacım nasılsın canım nasıl gidiyo diyet?
gördügüme göre gayet iyisin hele bu kadar güzel spor yapmana imreniyorum valla a.s.

sağol canım diyet iyi gidiyor hiç aç kalmıyorum ama sporu aksatmıyorum sende başla tatlım düzenli spor yapmaya insan çok huzurlu hissediyor bide benim uyku problemim vardı spora başladığımdan beri gayet rahat uyuyorum geceleri hihoyyyt

selam fistiklaaaaaaaarrr.ben bugün bomba gibiyim.45 dakika yürüdüm.öğleden sonra komşudaydım.yarım börek ve sadece yaşillik salatası nyedim.onuda benim için yaptılar.normalde sofrada patates saltası poaça vfelan da vardı.yarım tabak pırasa yedim bide.akşam bişey yemiycem.yersem bi elma felan yerim.yarın sabah komşularıda baştan çıkardım aslında yola getirdim diyeyim sabah 9 da bi saat yürüuyüş yapıp gelcez.ayy size bi atrif daha vereyimmi.süper oldu.dün pazardan gelincik otu almıştım.onu az haşaldım.sonra soğanla kavurdum.ayyüstüne de sarımsaklı yoğurt döktüm öğlen komşularla yedik.süppper oluyo.inanın ıspankatanda lezzetli.denemek için almıştım dünçbundan sonra hep alcam.yoğurtsuzda çok güzel oluyo.

selam canım süpersin negüzel bak umutsuzluk birkaç saat sürdü hemen toparladın kendini..birlikte başaracaz bu işi hazirana kadar :lepi:

ben de bu hafta cok azimliyim valla
bugun pek bişey yemedim sabah öglen aksamı biraz abartmıs mı oldum bilmiyorum ama cok kalorili degil en azından sporda yaparım aksama oohh yakıcam hepsinihihoyyyt
yediklerimi de yazıyım
sabah : peynir bi dilim kızarmıs cavdar ekmegi salatalık
arada ve öglen bi kac fıstık yedim sadece cok ac kaldım ama dısardayım diye yemek istemedim..
aksam : mısırlı yagsız tavuk ve yagsız salata bi anda yüklenince tabi sıkıstırdı :bbo:

canım sen çok az yiyorsun bence bende hergün okula gidiyorum ama mutlaka bişe yiyorum ya kuru incir,1 meyve elma felan..yanında götürmeyi sevmiyosan enazından orda bişeler ye mesela kepekli bisküvi,galeta yanına ayran felan aralardada ye canım ya.. ben 2saate bir bişeler yiyorum bikaç lokmada olsa sen tümgün bişe yememişsin..sporda yapmaya çalış yakarsın zaten şekerim Şeniz

canım sen çok az yiyorsun bence bende hergün okula gidiyorum ama mutlaka bişe yiyorum ya kuru incir,1 meyve elma felan..yanında götürmeyi sevmiyosan enazından orda bişeler ye mesela kepekli bisküvi,galeta yanına ayran felan aralardada ye canım ya.. ben 2saate bir bişeler yiyorum bikaç lokmada olsa sen tümgün bişe yememişsin..sporda yapmaya çalış yakarsın zaten şekerim Şeniz

evet canım biliyorum cok az oldu arttırmaya calısıyorum ben de ama bugun böyle oldu yine maalesef normalde bi bisküvi falan alıyodum ama onu da unuttum falan..
birazdan yapmaya baslıcam spor dizi izlerken bos durmiyim -tatlicadiarzu-

selam bayanlar bugünkü menüm:
sabah klasik kahvaltı
arada 1 tane kuru üzüm
öğlen 1 kase çorba,3 tane patates salatası
akşam 1 kase patates salatası yedim şimdi spor yapacam biraz.dünde 1 saat 15 dk yürüdüm.inşalah veririm bu hafta.3 haftadır durdum çok üzülüyrm valla

ayyy öğleni yanlış yazmışım.bi yandan maç izliyrm da.m.united maçına bakıyrm oldukça hızlı ve heyecanlı.öğlen 3 tane kadıbudu köfte yedim

kızlar nedense inanılmaz derecede midem bulanıyor umarım geçer biran önce akşam yemeğimi yiyeli 6saat felan oldu neden bulanıor anlamadım :1no2: iyi geceler herkese

kızlar nedense inanılmaz derecede midem bulanıyor umarım geçer biran önce akşam yemeğimi yiyeli 6saat felan oldu neden bulanıor anlamadım :1no2: iyi geceler herkese

sedacım geçmiş olsun canım.üşütmüş olabilrisin canım.maşşalh yağmu kar demeden yürüyüşünü sporunu yapıyosun.terle beraber üşütmüş olabilrisin.nane limon felan iç istersen.kendine dikkat et öpüldün eczacı hanımm.

günaydınlar herkese ben 1saat yürüdüm geldim okula gidecem öğleden sonra gelecem canlarım görüşürüz öpüyorum hepinizi

sedacım geçmiş olsun canım.üşütmüş olabilrisin canım.maşşalh yağmu kar demeden yürüyüşünü sporunu yapıyosun.terle beraber üşütmüş olabilrisin.nane limon felan iç istersen.kendine dikkat et öpüldün eczacı hanımm.

çok sağol şekerim gece yaptım nane limon işe yaradı gerçekten iyiyim bugün Şeniz

gunaydın

seda cok gecmıs olsun

ben dun ıyıydım bayagı...öglen ve aksam bugulama balık yedım...kacamak yapmadım ama cok yagmur ve soguk var yuruyemedım...bugun hava super...sabahtan gunes actı...mahvettı benı bu havalar yaa...bu aksam baslıyorum ....cumaya bır faydası olmaz...ha bırde dun 3 bardak bıtkı cayı ıctım bas agrısından öldum....bugun yıne ıcıcem ama korkuyorum....en guzelı spor kardesım...ben gecen hafta cok faydasını gördum...bu hafta artıyla gırıcem....bılıyorum...

azımlı arkadasları tebrık edıyorum...

Back