- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.401
cevabin icin tsk sedaaa bilmiyorum o zaman ben grissini hic gormedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabin icin tsk sedaaa bilmiyorum o zaman ben grissini hic gormedim
sedacım nasılsın canım nasıl gidiyo diyet?
gördügüme göre gayet iyisin hele bu kadar güzel spor yapmana imreniyorum valla a.s.
selam fistiklaaaaaaaarrr.ben bugün bomba gibiyim.45 dakika yürüdüm.öğleden sonra komşudaydım.yarım börek ve sadece yaşillik salatası nyedim.onuda benim için yaptılar.normalde sofrada patates saltası poaça vfelan da vardı.yarım tabak pırasa yedim bide.akşam bişey yemiycem.yersem bi elma felan yerim.yarın sabah komşularıda baştan çıkardım aslında yola getirdim diyeyim sabah 9 da bi saat yürüuyüş yapıp gelcez.ayy size bi atrif daha vereyimmi.süper oldu.dün pazardan gelincik otu almıştım.onu az haşaldım.sonra soğanla kavurdum.ayyüstüne de sarımsaklı yoğurt döktüm öğlen komşularla yedik.süppper oluyo.inanın ıspankatanda lezzetli.denemek için almıştım dünçbundan sonra hep alcam.yoğurtsuzda çok güzel oluyo.
ben de bu hafta cok azimliyim valla
bugun pek bişey yemedim sabah öglen aksamı biraz abartmıs mı oldum bilmiyorum ama cok kalorili degil en azından sporda yaparım aksama oohh yakıcam hepsinihihoyyyt
yediklerimi de yazıyım
sabah : peynir bi dilim kızarmıs cavdar ekmegi salatalık
arada ve öglen bi kac fıstık yedim sadece cok ac kaldım ama dısardayım diye yemek istemedim..
aksam : mısırlı yagsız tavuk ve yagsız salata bi anda yüklenince tabi sıkıstırdı :bbo:
canım sen çok az yiyorsun bence bende hergün okula gidiyorum ama mutlaka bişe yiyorum ya kuru incir,1 meyve elma felan..yanında götürmeyi sevmiyosan enazından orda bişeler ye mesela kepekli bisküvi,galeta yanına ayran felan aralardada ye canım ya.. ben 2saate bir bişeler yiyorum bikaç lokmada olsa sen tümgün bişe yememişsin..sporda yapmaya çalış yakarsın zaten şekerim Şeniz
kızlar nedense inanılmaz derecede midem bulanıyor umarım geçer biran önce akşam yemeğimi yiyeli 6saat felan oldu neden bulanıor anlamadım :1no2: iyi geceler herkese
sedacım geçmiş olsun canım.üşütmüş olabilrisin canım.maşşalh yağmu kar demeden yürüyüşünü sporunu yapıyosun.terle beraber üşütmüş olabilrisin.nane limon felan iç istersen.kendine dikkat et öpüldün eczacı hanımm.