Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

unutmadan bugun yediklerimi yazıyım da
sabah : biraz peynir yarım dilim kızarmıs beyaz ekmek bi bardak cay
bebege bakıyodum yiyemedim bişey bebekle ugrasmak ne zormus tüm annelere sabır diliyorum valla 2 saat zor dayandım
arada : bi kac badem, ceviz
öglen : hemen dısarı cıkmam gerekiyodu bi kivi bi portakal bi bardak süt içtim yarım dilim de ekmek yedim midem bulandı
aksama dogru 2 kücük dilim pide yedim
şimdi de cok acıktım bi kase yogurt yiyim bari..

kızlaaar çıkmadım burdayım.sayfayı alta alıp yemek yapmaya gitmiştim.ama iyiki varsınız.... ya istesemde diyeti buırakamıyorum.çok vijdan azaboı hissediyorum ozamn.ayda en az 3-4 kilo vermeliyimki hazirana kadar şöyle tam 70 le bari izmire gideyim.beni en son gördüklerinde 72 kiloydum.ve 3 yıldır görmüyolar.biraz eltileirmin dili ağırdır.erkek dişi demeden adamla alay ediyolar.bende böyle şeylere pek alıuşık değilim.şimdi görseler hepten dalga geçerler.sırf bu yüzdeen 3 yıldır izmire gitmiyorum.sağolsun eşimde benim bu psikolojik durumum yüzünden oda göremiyo ailesini.hiçkimse için değilde sırf bu eşimin benim için yaptığı bu fedakarlık için zayıflamak istiyorum.ama nasıl yapccam bilmiyorum.hergün yarın spora başlıycam diyorum bitürlü olmuyo.bu hafta da hep dra gitcez.bilirsiniz hastane insanı çarpıoyo.en azından beni çarpıuyo.ordan gelincede yığılıp kalıyorum.kendime bi proğram yapmama lazım.yoksa olmıycak böylee.sizleri çok seviyorum yaaaa.
siyahım allah yardım cın olsun canım.ve geçmiş olsun.cenabı mevla dermensız dert vermesin yertrki herşeyin bi çözümü var.sıkma canını..
sedacım vallahi bravooooooooooooooooo.süpersin.ayy bende mi sürsem bisiklet nee.benim evde kondisyon bisikleti var.3.5 yıl önce 357 milyona almıştı eşim.malesef toplam 2 ay anca kullanmışımdır.biri onlar baseni genişletiyoı dedi.bende bıraktım zaten hevesim kaçmıştı.şimdi yatak odasında aksesuar olarak duruyoo.koşu bandıda salonda çamaşır kurutnak için duruyo.özellikle üzerine çarşaf asmaya birebir.kaydirigubbakcemile3

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolur gelince beni araaaaaaa...
şaka kız şaka birden böyle seslenince bu aklıma geldi.canım bana mısır püsküllü şeyi nasıl hazırlayıp içeceğimizi bi anlat bakemm.bide elmalısını tabii.hadi canım hadi tatlım hadii mankenimm.

canım benim daha nisanın başındayız hazirana 2ay var çok rahat verirsin kilo hele birde 2ay düzenli spor yaparsan olduğun kilodan daha ince görünürsün herkese gösterirsin yapabildiğini tabi herşeyden önce kendini süper hissedersin.bak hem senin evde spor aletlerinde varmış yavaş yavaş başlamaya çalış sonra hergün arttırırsın canım gerçekten yapabileceğine yürekten inanıyorum..benimde haziranda doğum günüm ve yaz tatilinde adanada staj yapacam ozamana kadar hedefime ulaşmak istiyorum birlikte başaracaz ben biliyorum kaydirigubbakcemile5

canım 1 avuç mısır püskülü ve kiraz sapını kaynayan suya atıyorum 5dakika kadar kaynatıyorum altını kapatıyorum 10 dakika kadar dinlendirip içiyorum ama bunu hergün içmiyorum,karnım ayaklarım felan çok şişiyor bazen işte ozmaan bundan içince bütün fazla suyu atıyorsun sabaha şişler inmiş oluyor...
elmalı metabolizma hızlandıran çayda
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
elma ve limonları iyice yıkayıp doğruyorum canım kabukları ve çekirdekleriyle,baharatları atıyorum ama tane olacak öğütülmemiş yoksa acı olur içemezsin,üzerlerine 2 litre kadar sıcak su döküyorum elmalar yumuşayana kadar kaynatıp içiyorum..soğuk içenlerde varmış ama bence sıcak gayet güzel oluyor tadı..

kızlar birde sürekli ıhlamur-zencefil çayı içiyorum aslında kronik bronşitim olduğu için içiyorum öksürüğümü azaltıyor ama metabolizmaya da etkisi varmış sanırım bunuda deneyin isterseniz..

rosecum sakın sıkma canını hazirana kadar kesin kesin veririsin hiç moralini bozma :)
hep beraber yaza kadar zayıflıcaz inşallah hihoyyyt
bu arada kızına cok gecmiş olsun 1hug

canım ben de bi ara zencefil cayı iciyodum hergün baya da kilo vermiştim ama verdiklerimin hepsi suymus bıraktıgım anda şişmeye baslamıstım :bbo:
hatta benim gibi bi kac arkadasım daha vardı kullanan onlara da aynı sey oldu

olabilir canım bilmiyorum valla ben onu bronşit için ıhlamurla kaynatıp içiyorum metabolizma hızlandırdığından emin deilim yani duydum sadece ama sen denediysen doğrudur gerçi bitki çaylarının hepsi öyle canım fazla suyu atıyor.. ama diğerleri işe yarıyor kiraz sapı-mısır püskülü gerçekten ödemi atıyor şişlikler iniyor..elmalı çayda düzenli içilince işe yarıyor bence ben hergün içiyorum 1haftadır

teşekkürler bebeişim.eşim yarın psükülü alacak.bide püsküllü deniyek bakalım.kirazın sapı mısırın püskülü....... hey beee .. ahanda ne duyduysam yapacam.pes etmiycem.ben gayret edeyimde takdir cenabı haktan.hiç olmazsa ben zayıflamk için elimden geleni yapmış olurum.ve vijdanım rahat olur.yatak odasından bisikleti salona getirdim.günde 20 dakikada olsa kullancam.bende şey duymuştum daha öncede dedim ama pek yorum yapılmadı. spora başlamadan ince hangi bölegenin incelmesini istiysan orya badem yağı susam yağı portakal yağı biberiye y,kekik yağıya ovup sterç filmle sarıp sppor yapınca ama bu sporda 45 daikaka olcak ozamn 2-3 kat verim elde ediliyomuş.daha fazla incelme ve sıkılaşma olutyo.ben biaara yaptım faydası var gibiydi.yine başlıycam.
bi nara daha atayım dimi ama....
heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttt beeeeeeeeeeeee.geliyorum izmiiirrrrrr.hemideeee inceciiikkkkk...

hoşgeldin akreep.iyi olmaya çalışıyoruz şeker sen nasılsın.nasıl gidiyiiii diyet.

diyet işini bıraktım şeker..
öğrendim ki diyetteyim deyince beyin sadece yemek düşünüyor..
oyüzden artık diyette değilim..

bugün küçük bir pasta tabağı belirledim kendime..
sabah o tabağa bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,5 yeşilzeytin,1 küçük domates koydum..çok azda yumurtalı patates vardı bir gün önceden ve bir parça da ekmek
zeytinleri bitiremedim inanırmısın..acaip doydum..1 bardak da ayran içtim üstüne..
ve bu beni akşama kadar tuttu inanamadım mucize gibi..
akşam da aynı tabağa yaptığım patates salatasından koydum..bir parça ekmekle yedim..
arada 1 elma yedim ve 1 bardak ayran
yarında spora tam gaz başlıyorum..sabah 6 da 1 saat cd çalışıcam yazarım yapınca..

sabah erken kalkıcam hadi hayırlı geceler sana şeker..
eşim bugün gececi..o yüzden sabah yürüyüşe çıkamicam bücürüküm yalnız olmaz..
onun yerine cd ile yapıcam sporumu..
her gün 1 saat spor yada yürüyüş yada temizlik ayda 2 kilo gitmesine neden oluyor..
yarımsaat yediklerimizi 1 saatte yağlarımızı yakıyoruz
başarıcaz inşallah

haklısın akrepcim.ben de de öyle oluyo diyetteyim yememeliyim dedikçe yiyesim geliyo hani derler yaa yasaklar hep tatlıdır diyee..bende küçük bi tabak var onda yiyorum yemekleri.daha doğrusu yiyodum.şimdi ona pek dikkat ettiğimn söylenemez.haa sahi hani sende yapcaktın beden temizliğini noldu yapısyomusun bıraktınmı.

sanda hayırlı geceler.inşalah canım inaşşalh.aman bitsin artık bu iş yaaa.uzadıkça imkansız gibi görünmeye başlıyo .neyse haydiyin hayırlı geceler.kimse gelmiycek heralde.

yok canım yapmadım..
hafta sonu sınavım vardı başlayamadım
düşündükçe de cazip gelmedi..dr arkadaş da güldü gereksiz bir saçmalık dedi..lavman işi çok kötü birde ve hem vücuttan bir o kadar da vitamin götürüormuş..
korktum yani kaş yapayım derken göz çıkarmaktan..

sen yapıyomusun spor şeker birlikte başlayalım istersen..
ben birde yağ listesi buldum onları alıp sürücem acaip işe de yarıyormuş yağlara spor yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…