- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.341
kızlaaar çıkmadım burdayım.sayfayı alta alıp yemek yapmaya gitmiştim.ama iyiki varsınız.... ya istesemde diyeti buırakamıyorum.çok vijdan azaboı hissediyorum ozamn.ayda en az 3-4 kilo vermeliyimki hazirana kadar şöyle tam 70 le bari izmire gideyim.beni en son gördüklerinde 72 kiloydum.ve 3 yıldır görmüyolar.biraz eltileirmin dili ağırdır.erkek dişi demeden adamla alay ediyolar.bende böyle şeylere pek alıuşık değilim.şimdi görseler hepten dalga geçerler.sırf bu yüzdeen 3 yıldır izmire gitmiyorum.sağolsun eşimde benim bu psikolojik durumum yüzünden oda göremiyo ailesini.hiçkimse için değilde sırf bu eşimin benim için yaptığı bu fedakarlık için zayıflamak istiyorum.ama nasıl yapccam bilmiyorum.hergün yarın spora başlıycam diyorum bitürlü olmuyo.bu hafta da hep dra gitcez.bilirsiniz hastane insanı çarpıoyo.en azından beni çarpıuyo.ordan gelincede yığılıp kalıyorum.kendime bi proğram yapmama lazım.yoksa olmıycak böylee.sizleri çok seviyorum yaaaa.
siyahım allah yardım cın olsun canım.ve geçmiş olsun.cenabı mevla dermensız dert vermesin yertrki herşeyin bi çözümü var.sıkma canını..
sedacım vallahi bravooooooooooooooooo.süpersin.ayy bende mi sürsem bisiklet nee.benim evde kondisyon bisikleti var.3.5 yıl önce 357 milyona almıştı eşim.malesef toplam 2 ay anca kullanmışımdır.biri onlar baseni genişletiyoı dedi.bende bıraktım zaten hevesim kaçmıştı.şimdi yatak odasında aksesuar olarak duruyoo.koşu bandıda salonda çamaşır kurutnak için duruyo.özellikle üzerine çarşaf asmaya birebir.kaydirigubbakcemile3
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolur gelince beni araaaaaaa...
şaka kız şaka birden böyle seslenince bu aklıma geldi.canım bana mısır püsküllü şeyi nasıl hazırlayıp içeceğimizi bi anlat bakemm.bide elmalısını tabii.hadi canım hadi tatlım hadii mankenimm.
kızlar birde sürekli ıhlamur-zencefil çayı içiyorum aslında kronik bronşitim olduğu için içiyorum öksürüğümü azaltıyor ama metabolizmaya da etkisi varmış sanırım bunuda deneyin isterseniz..
canım ben de bi ara zencefil cayı iciyodum hergün baya da kilo vermiştim ama verdiklerimin hepsi suymus bıraktıgım anda şişmeye baslamıstım :bbo:
hatta benim gibi bi kac arkadasım daha vardı kullanan onlara da aynı sey oldu
teşekkürler bebeişim.eşim yarın psükülü alacak.bide püsküllü deniyek bakalım.kirazın sapı mısırın püskülü....... hey beee .. ahanda ne duyduysam yapacam.pes etmiycem.ben gayret edeyimde takdir cenabı haktan.hiç olmazsa ben zayıflamk için elimden geleni yapmış olurum.ve vijdanım rahat olur.yatak odasından bisikleti salona getirdim.günde 20 dakikada olsa kullancam.bende şey duymuştum daha öncede dedim ama pek yorum yapılmadı. spora başlamadan ince hangi bölegenin incelmesini istiysan orya badem yağı susam yağı portakal yağı biberiye y,kekik yağıya ovup sterç filmle sarıp sppor yapınca ama bu sporda 45 daikaka olcak ozamn 2-3 kat verim elde ediliyomuş.daha fazla incelme ve sıkılaşma olutyo.ben biaara yaptım faydası var gibiydi.yine başlıycam.canım 1 avuç mısır püskülü ve kiraz sapını kaynayan suya atıyorum 5dakika kadar kaynatıyorum altını kapatıyorum 10 dakika kadar dinlendirip içiyorum ama bunu hergün içmiyorum,karnım ayaklarım felan çok şişiyor bazen işte ozmaan bundan içince bütün fazla suyu atıyorsun sabaha şişler inmiş oluyor...
elmalı metabolizma hızlandıran çayda
2 orta boy elma
1 orta boy.....................................
slm kızlar nasılsınız bakim
hoşgeldin akreep.iyi olmaya çalışıyoruz şeker sen nasılsın.nasıl gidiyiiii diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?