• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar ben geldım
gecmısı okudum
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederıma.s.
kızım bugun bıraz daha ıyı en azından atesı yok
sabah komsumda kahvaltıdaydım bıraz fazla kacırdım :utangac:

sibelcim hoşgeldin seninde kızın hastaydı sanırım umarım daha iyidir

saol canım kızım bugun daha ıyı cok sukur
sen nasıl oldun sende hastaydın sanırım
kendıne dıkkat et bugunlerde cok yordun kendını heralde ondandır canım zorlama kendını yavas yavas verırsın kıloları onemlı olan saglıgın:teselli:

saol canım kızım bugun daha ıyı cok sukur
sen nasıl oldun sende hastaydın sanırım
kendıne dıkkat et bugunlerde cok yordun kendını heralde ondandır canım zorlama kendını yavas yavas verırsın kıloları onemlı olan saglıgın:teselli:

canım sevindim kızının daha iyi olmasına..teşekkürler bende iyiyim benim hastalık hep var kronik bronşit belkide yorulunca arttı ama iyiyim yani 2gündür koşmuyorum sadece 1saat yürüyorum

bu gun
sabah her zamanki kahvaltımı yaptım
öglen bi simit yedim
arada cok canım istedi 2 dilim kek yedim :bbo:
az öncede günü kapattım mercimek corbası ictim
acıkırsam yogurt yemeyi düsünüyorum..

kızlar merhaba ben okuldan geldim ama hemen giremedim hata verdi hep
zaten iyice sessizleşti burası bende yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü kelogs k
ara:1browni
öğlen:1tabak yoğurtlu makarna
ara:2kuru incir
akşam:1biftek,yağsız salata
heryerim çok şiş karnım, ellerim,ayaklarım vücudum su tuttu galiba şimdi yeşil çay içtim 1saat sonrada kiraz sapı we mısır püskülü demlicem vücuttaki ödemi atmak için malum yarın tartılacaz..en iyisi ben 1saat daha yürümeye gideyim gelince uğrarım kızlar

merhaba arkadaşlar.ayy çok yoruldum bugün.sabah dra gitimiştim.bildiğiniz gibi bugün şeker yükelmesi yapılacaktı.ve yapıldıı.ayyy şeker görsim yokk.2 porsiyon baklavayla eşdeğerdeymiş.bişey yemediğim halde kendimi çok tok hissediyorum nedense.aslında hamileykende yapılmıştı hiç böyle olmamıştım şimdi baya bi kötü oldum.neyse önce açlığa bakıldı açlık119,yüklemeden sonra 95 oldu 2 saat sonra yani.dru bulasmadım bekledim bekledim.anacım adam pire gibi bi bakıyon orda bi bakıyon serviste.zıpğlayıp duruyo.bende salıya tekrara gidicem diye geldim eve.şuan şeker var görünüyo gibi.ama gerçi strstende olabilir bide uykusuzdum.neyse haftaya bidaha baktırcam açlığa.gizli şwekwr olmasında.
vallaha akşama bol acılı bol yeşillkili bi kısır yapıp yiycem.yağını az koyarım artık.neden se canım dehşet acı ekşi istiyo.

tugba gecmis olsun insalla cikmaz ferah tut sen kendini ben cok yoruldum aksama kadar is gorusmelerim vardi bitim sedaa cim evet sesiz bugunlerde ama herkes mesgul o yuzden sen yine gel paylasimda bulun takipteyiz biz...

bilgilendirdigin icin saol canım
kızlar sızlerde bır bakın ıstersenız
ınsallah Neslıhan gelırde bakar-tatlicadiarzu-

ay valla son anda gordum canlarim boyle durumlarda telefon numaram var beni arayin sonra firca yiyom
gerci baktim libnke hic birsey anlamadim ya neyse cozecem insallah

eylul caniù sende baktin sanirim sen birsey anladinmi ya ben hepinizin giris tarihini baslangic kilosunu felan cikarttim bir yere ornekleri yaptim takildim kaldim ya nasil olacak bilmiyom

neslihan dun yazmis puskuut zaten bende kopyaladim sen olmayinca paylasim alanina her gun giriyorum takip etmek icin birde nukeray mezun oldu yerine yeni gelen arkadslar kilo bildiriminde bulunsunlar yarin ne dersin ???

analiz yapiliyio istemeyenler bildirecek tabi birde takimlarla ilgili bi bolum var orayi pek anlayamadim aslinda bende linki yapistirdim arkaadslar bakmislardir dunden beri

neslihan dun yazmis puskuut zaten bende kopyaladim sen olmayinca paylasim alanina her gun giriyorum takip etmek icin birde nukeray mezun oldu yerine yeni gelen arkadslar kilo bildiriminde bulunsunlar yarin ne dersin ???

canim yarin hele bir lmezun olsunda nukeray haftaya insallah
guleysa ve sedaaa (eger isterse)takima girer
asil uye olarak cunku cok az kaldik bu hafta serincede geri donmek uzere ayrildi yazilacak cunku cok fazla eksigimiz var zaten arkadaslarida iyice tanidik bence bir sakincasi yok takima girmelerinde
sizlerin eger bir sikintisi varsa ban ozelden veya burdan soyleyebilirsiniz
ben artik burda olurum sanirim cunku iyilesti k.babbam
bugun gitti ama bu seferde ben giremedim site sorunu vardi sanirim

analiz yapiliyio istemeyenler bildirecek tabi birde takimlarla ilgili bi bolum var orayi pek anlayamadim aslinda bende linki yapistirdim arkaadslar bakmislardir dunden beri

yok canim orasini anladim zaten biliyordum da su hesaplamalarda karisti kafam artik sorarak ogrenecem
bu arad ayricada tesekkur ederim linki verdigin icin

Back