• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugun de günü kapattım..
sabah ceyrek gözleme domates cay
arada bi kivi
öglen cubuk kraker
aksam tavuk ve salata
canım cok tatlı istiyo regl olucam diye nasıl engel olucam yaa:1closedeyes::kızgın:

bugun de günü kapattım..
sabah ceyrek gözleme domates cay
arada bi kivi
öglen cubuk kraker
aksam tavuk ve salata
canım cok tatlı istiyo regl olucam diye nasıl engel olucam yaa:1closedeyes::kızgın:

canım 2tane kuru incir ye istersen tatlı krizini kesiyor biraz ama illaki tatlı istiyorsa canın saat geç olmadan ye ama puding fln ye hem sütlü hem kalorisi en düşük olan o

tuğba nerelerde ya merak ettim hastaneye gidecekti öğleden sonra bi göründü ama yazmadı bi sorun yoktur inşallah :Saruboceq:

tuğba nerelerde ya merak ettim hastaneye gidecekti öğleden sonra bi göründü ama yazmadı bi sorun yoktur inşallah :Saruboceq:

oy oyyyy nasıl da merak edrmiiişşş tuğba ablasınııı.geldim canım saat 3:30 gibi geldim ama komşuya gittim.umreye gidecekmişde.şimdide yemek hazırlıyorum.kızım hasta biraz.o0nunla ilgileniyorum ama sayfa hep açıktı altta.ultrason çekildi sonucu salı gibi alcam.tiroid yomuş ciddi manada galiba ama bi tiroid bezi iltihaplanması varmış.one dedim doktorunuz izah eder dedi.galiba tansiyonum da o yüzden çıkıyomuş.artık salıya öğrencez sonucu.perşembe de şeker yüklemesi yapılcak.inşallah temiz çıkar hepsi.:1hug:Şeniz

tugba kiz n ehabersin canim
doktira gitmisin insallah guzl sonuclarla gelirsin benimkiler icerde bende caktirmadan girdim bakim dedim size
sen burdasin ama seni yanlis birakacam canim bizimkiler heran beni yakalayabilir

oy oyyyy nasıl da merak edrmiiişşş tuğba ablasınııı.geldim canım saat 3:30 gibi geldim ama komşuya gittim.umreye gidecekmişde.şimdide yemek hazırlıyorum.kızım hasta biraz.o0nunla ilgileniyorum ama sayfa hep açıktı altta.ultrason çekildi sonucu salı gibi alcam.tiroid yomuş ciddi manada galiba ama bi tiroid bezi iltihaplanması varmış.one dedim doktorunuz izah eder dedi.galiba tansiyonum da o yüzden çıkıyomuş.artık salıya öğrencez sonucu.perşembe de şeker yüklemesi yapılcak.inşallah temiz çıkar hepsi.:1hug:Şeniz

inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun hepsi temiz çıkacak allahın izniyle :sm_cool:

hayırlı geceler arkadaşlar.akşam 9 da kızımın ateşi baktım yükseliyo.bide boğazlarım ağrıyo dedi bi baktımkiiii.bademcikelrinin üstü bembeyaz.hemen hazırlandık ve acile gittik.doktor bademcikleri çok fecii dedi.bi iğne yaptılar antibiyotik ağrı kesiciyle karıştırıp.bide müşahede altında tutular.daha yeni geldik.çok şükür şimdi daha iyi ama evimizin neşesi olmuyo o hasta olunca.allah beterinden korusun.bunlar hafifi şeyler cenabı mevla dermansız dert vermesin inşallah çümle yavrularımıza.neyse ben çıkıyorum çok yorgunum.muyhtemeln yarınkursa gitmem yavrum böyleyken.hayırlı geceler.

hayırlı sabahlar
tugba gecmıs olsun canım
benım kızımda hasta sabaha kadar ateslendı, oksuruyor, doktordan randevu aldım bırazdan gıdecez
gıtmeden bır bakayım dedım ama kımse yok
bende bugun fazla gıremem haber vereyım dedım kızlar gorusuruz

günaydın hanımlar çocuklarınıza geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler.bende rahatsızım üşüttüm heralde gece bronşitim tuttu gene tümgece öksürdüm sabaha karşı ancak uyuyabildim okula gidemedim öpüyorum herkesi

günaydın hanımlar çocuklarınıza geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler.bende rahatsızım üşüttüm heralde gece bronşitim tuttu gene tümgece öksürdüm sabaha karşı ancak uyuyabildim okula gidemedim öpüyorum herkesi

sen biraz dinlen bence çok yoruyorsun kendini tatlım.kilo vermek çok güzel fakat sağlığın herşeyden daha önemli unutma canım

hayırlı günler arkadaşlar.hepinize geçmiş olsun dilekelriniz için teşekkür edrim.sibelcim senin kızna da ,sedacım sanada geçmiş olsun.galiba mevsim değişikliğinden olsa gerek bu hastalıklar.neyse allah tüm hastalara acil şifalar versin.bende az önce kepek ekmeğim kalmadığı için 5 adet altınbaşak formla üzerine peynir koyup salatalıkla onu yedim.az sonrada kursa gidicem.
ya buarada siyah nerelerde yaa.o hiç uğramaden duramazdı.tansiyonum düşüyo felan diyodu.yine rahatsızlandımı yoksa.inşallah bişey, yoktur.

Back