• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese ben sporumu yaptım geldim hava güneşli 1saat yürüdüm 1saat koştum kendimi çok dinç hissediyorum valla..

hayırlı sabhlar.ben daha bişey yemedim de içmedim de.öğlen 13:30 da tiroidlerime baktırmak için ultrasoına gircem.aç-susuz gitmek gerekebilri belki diye bişey yiyip içmiyorum.ama çok susadım.ayy dua edin arkadaşlar nodül felan çıkmasın.perşembe gün de sabhtan gizli şekere bakılmak için glikoz yüklemesi yapılcak.bundan da çok korkuyorum.çünkü gizli şeker var gibi geliyto bana.inşallah çıkmazda ben de rahatlarım.dualarınızı bekliyorum.şimdiden hepinizden allah razı olsun.

hayırlı sabhlar.ben daha bişey yemedim de içmedim de.öğlen 13:30 da tiroidlerime baktırmak için ultrasoına gircem.aç-susuz gitmek gerekebilri belki diye bişey yiyip içmiyorum.ama çok susadım.ayy dua edin arkadaşlar nodül felan çıkmasın.perşembe gün de sabhtan gizli şekere bakılmak için glikoz yüklemesi yapılcak.bundan da çok korkuyorum.çünkü gizli şeker var gibi geliyto bana.inşallah çıkmazda ben de rahatlarım.dualarınızı bekliyorum.şimdiden hepinizden allah razı olsun.

canım benim dualarım seninle inşallah hiçbişey çıkmayacak içini ferah tut tuğbacım hastaneden gelirgelmez gir yaz habersiz bırakma Şeniz

hanımlar buarada ben bugün detoks yapıyorum sadece 1günlük vücut temizlensin metabolizma hızlansın diye..sabah yürüyüşe gitmeden 1büyük bardak portakal-greyfurt suyu içtim,şimdi 1tane yeşil elma yiyorum bide şimdiye kadar 1litre su içtim bugün 3litre içmem lazım bakalım faydası olursa sizde denersiniz 1gün zaten dayanılmayacak bişe yok

canım benim dualarım seninle inşallah hiçbişey çıkmayacak içini ferah tut tuğbacım hastaneden gelirgelmez gir yaz habersiz bırakma Şeniz

hanımlar buarada ben bugün detoks yapıyorum sadece 1günlük vücut temizlensin metabolizma hızlansın diye..sabah yürüyüşe gitmeden 1büyük bardak portakal-greyfurt suyu içtim,şimdi 1tane yeşil elma yiyorum bide şimdiye kadar 1litre su içtim bugün 3litre içmem lazım bakalım faydası olursa sizde denersiniz 1gün zaten dayanılmayacak bişe yok

sağol sedaaamm allah razı olsun.yazmamımı cieğeeeeeeeeriiim.b aşka kimle paylaşırımki .heralde sonuç perşembe yada cuma belli olur.bakciiiiz artıkın.
hee bi yağ bakalım.olmazsa bizde yapalım.haftada 1 kere yapsak iyi olur znnımca.

gunaydın kızlar
sularımı ıctım kahvaltımı yaptım
bıraz plates yaptım geldım

burada hava cok guzel bahar havası ınsanın ıcı acılıyor gercektenkaydirigubbakcemile2

Tugbacım dualarımız senınle canım ınsallah onemlı bırsey cıkmaz,sen kendını ferah tut:teselli:

geçmiş olsun canım inşallah cıkmaz bişey.. dualarımız seninle.

Tuğbacım geçmiş olsun canım inş hayırlı sevinmiş haberle gelirsin

kızlar bende bugün sabah dışarı çıkmıştım çıkarken ağzıma 1 kaysı koydum daha bişe yemedim şimdi çay içicem 1 tane halley var onu yiycem

selam bayanlar nasılsınız?
SABAH:kepek ekmekli klasik kahvaltı
arada yarım kase makarna salatası
öğlen 1 tane dolma,yarım kase çorba
akşam 7 den sonra bişe yemesem süper olur

Sedacım ben 3 gün yapmıştım çok etkili sadece ilk gün biraz başım ağrımıştı sonraki günler rahattı ama birdaha yapıcam ilk yaptığımda egzersiz yapmamıştım yapılması gerekiyor

Tuğbacım geçmiş olsun canım inş hayırlı sevinmiş haberle gelirsin

kızlar bende bugün sabah dışarı çıkmıştım çıkarken ağzıma 1 kaysı koydum daha bişe yemedim şimdi çay içicem 1 tane halley var onu yiycem

neden yemedin canım akşam yemeğe saldırırsın haberin olsun

Sedacım ben 3 gün yapmıştım çok etkili sadece ilk gün biraz başım ağrımıştı sonraki günler rahattı ama birdaha yapıcam ilk yaptığımda egzersiz yapmamıştım yapılması gerekiyor

canım ben 1günlük yapacam bakalım sonra 3günlükte denerim..spor 10gündür hergün yapıyorum zaten bugün 1saat yürüdüm 1saat koştum metabolizmam hızlı çalışsın diye birde bunu deneyim dedim vücudum temizlensin..akşam tümgün yeyip içtiklerimi yazarım şimdi okuldayım

slm kizlar ne var ne yok ya inanin yani su pcnin basina bir oturusum var gizli gizli
babam fena hastalandi valla onunla ugrasiyom kac gundur gelemiyom artik idare edin beni bir sorun yok degilmi
gecmiside okumadim hic birinizden haberim yok
neyse suimdi kimse yok biraz biraz yakalanmadan bakim bakalim gecmise

slm kizlar ne var ne yok ya inanin yani su pcnin basina bir oturusum var gizli gizli
babam fena hastalandi valla onunla ugrasiyom kac gundur gelemiyom artik idare edin beni bir sorun yok degilmi
gecmiside okumadim hic birinizden haberim yok
neyse suimdi kimse yok biraz biraz yakalanmadan bakim bakalim gecmise

canım benim hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirde biran önce dönersin şekerim :1hug:

Back