- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.021
evet ılk ıkı gunu at gerısı cok guzel bır lıste.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sabhlar.ben daha bişey yemedim de içmedim de.öğlen 13:30 da tiroidlerime baktırmak için ultrasoına gircem.aç-susuz gitmek gerekebilri belki diye bişey yiyip içmiyorum.ama çok susadım.ayy dua edin arkadaşlar nodül felan çıkmasın.perşembe gün de sabhtan gizli şekere bakılmak için glikoz yüklemesi yapılcak.bundan da çok korkuyorum.çünkü gizli şeker var gibi geliyto bana.inşallah çıkmazda ben de rahatlarım.dualarınızı bekliyorum.şimdiden hepinizden allah razı olsun.
canım benim dualarım seninle inşallah hiçbişey çıkmayacak içini ferah tut tuğbacım hastaneden gelirgelmez gir yaz habersiz bırakma Şeniz
hanımlar buarada ben bugün detoks yapıyorum sadece 1günlük vücut temizlensin metabolizma hızlansın diye..sabah yürüyüşe gitmeden 1büyük bardak portakal-greyfurt suyu içtim,şimdi 1tane yeşil elma yiyorum bide şimdiye kadar 1litre su içtim bugün 3litre içmem lazım bakalım faydası olursa sizde denersiniz 1gün zaten dayanılmayacak bişe yok
hayırlı sabhlar.ben daha bişey yemedim de içmedim de.öğlen 13:30 da tiroidlerime baktırmak için ultrasoına gircem.aç-susuz gitmek gerekebilri belki diye bişey yiyip içmiyorum.ama çok susadım.ayy dua edin arkadaşlar nodül felan çıkmasın.perşembe gün de sabhtan gizli şekere bakılmak için glikoz yüklemesi yapılcak.bundan da çok korkuyorum.çünkü gizli şeker var gibi geliyto bana.inşallah çıkmazda ben de rahatlarım.dualarınızı bekliyorum.şimdiden hepinizden allah razı olsun.
hanımlar buarada ben bugün detoks yapıyorum sadece 1günlük vücut temizlensin metabolizma hızlansın diye..sabah yürüyüşe gitmeden 1büyük bardak portakal-greyfurt suyu içtim,şimdi 1tane yeşil elma yiyorum bide şimdiye kadar 1litre su içtim bugün 3litre içmem lazım bakalım faydası olursa sizde denersiniz 1gün zaten dayanılmayacak bişe yok
Tuğbacım geçmiş olsun canım inş hayırlı sevinmiş haberle gelirsin
kızlar bende bugün sabah dışarı çıkmıştım çıkarken ağzıma 1 kaysı koydum daha bişe yemedim şimdi çay içicem 1 tane halley var onu yiycem
Sedacım ben 3 gün yapmıştım çok etkili sadece ilk gün biraz başım ağrımıştı sonraki günler rahattı ama birdaha yapıcam ilk yaptığımda egzersiz yapmamıştım yapılması gerekiyor
dün spor yaptım bugünde inşallah yaparım.göbişim çıkıyor nedense
slm kizlar ne var ne yok ya inanin yani su pcnin basina bir oturusum var gizli gizli
babam fena hastalandi valla onunla ugrasiyom kac gundur gelemiyom artik idare edin beni bir sorun yok degilmi
gecmiside okumadim hic birinizden haberim yok
neyse suimdi kimse yok biraz biraz yakalanmadan bakim bakalim gecmise