• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

siyahcım ve sedacım bende onu demek istedim önemli olan arada sizinle paylaşımda bulunup motive olmak.sorun olmaz yani benim için demek istedim kızlar.buarada sedacım süpersin yaaa.ben o kadar spor yapsam tığ gibi olurum valla.tebrik ederim seni.bende yarın 1 saat yürüyüşe başlayacam gaza geldim ha.inşallah hava ii olur

teşekkürler canım bencede başla insan kendini süper hissediyor spor yapınca hihoyyyt hep beraber zayıflayalım :1hug:

kızlar iyi akşamlarrr
o kadar huzursuz oluyorum ki buraya yazamayıncasenağlama aklım burda sizde ama olmuyo
ben bu hafta mezun olayım en iyisİ
SEDACIM tahtımı sana bırakıyorummŞeniz

hepinizi öptüm

kızlar iyi akşamlarrr
o kadar huzursuz oluyorum ki buraya yazamayıncasenağlama aklım burda sizde ama olmuyo

hepinizi öptüm

canım teşekkür ederim ne mutlu bana Şeniz inşallah bende senin gibi hedefime ulaşırım a.s.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.sabah sirkeli suyumu içtim.sonra 2 kayısı bi incir yeyip arkasından bi bardak daha sıcak su içtim.çok şükür karnımdaki şilik bugün biraz daha indi.

günaydın arkadaslar
limonlu su ictim 2 kayısı yedim üstüne de ılık su içtim
kahvaltıda da peynir bi dilim ekmek yedim biraz domatesle

günaydın herkese bende elma sirkeli suyumu içip kahwaltı yaptım.sonra dışarı çıktım 1saat bisiklet sürdüm 45 dakika koştum.şimdi duş alıp okula gidecem görüşürüz kızlar

gunaydın ıyı haftalar
secımlerınde bıtmesıyle yenı bır hafta basladı herkese hayırlı haftalar dılıyorum...

ben 78 de takılı kaldım bu hafta sıkmam lazım sabah kellogsumu yedım 12 olmasını beklıyorum...

hayırlı sabahlar kızlar
gecmısı okudum, hepınızın destegı ıcın cok cok tesekkur ederım canlar ıyıkı varsınız yoksa ben coktan pes etmıstım ve yıne kılo almaya baslamıstım ama busefer burası var ve pes etmıcem ınsallah yaza kadar zayıflıyacagım:enbuyukkk:
sabah lımonlu sıcak suyumu ıctım
sonra 1 bardak yesıl cay 2 bıskuvı yedım
plates yaptımhihoyyyt

kızlar iyi akşamlarrr

hepinizi öptüm
demek mezun olmak ıstıyorsun canım ne guzel darısı bızlere-tatlicadiarzu-
ama fırsat buldukca gel haberdar et kendınden, tekrar kılo alma:jeyyar:
hayırlı sabhlar arkadaşlar.sabah sirkeli suyumu içtim.sonra 2 kayısı bi incir yeyip arkasından bi bardak daha sıcak su içtim.çok şükür karnımdaki şilik bugün biraz daha indi.
tugba bugun basladınmı beden temızlıgıne
bende sonra bır bakcam o sayfaya bıraz arastırayım aklıma yatarsa yapmak ısterım-tatlicadiarzu-
günaydın arkadaslar
limonlu su ictim 2 kayısı yedim üstüne de ılık su içtim
kahvaltıda da peynir bi dilim ekmek yedim biraz domatesle
haftaya guzel baslamıssın canım bırde yurumeye yada spor yapmaya baslasan ıyı olcak-tatlicadiarzu-
haydı kalk topla kendını yaz gelıyorhihoyyyt
günaydın herkese bende elma sirkeli suyumu içip kahwaltı yaptım.sonra dışarı çıktım 1saat bisiklet sürdüm 45 dakika koştum.şimdi duş alıp okula gidecem görüşürüz kızlar
gune cok guzel spor yaparak baslamısın canım tebrıkler
bu haftada senden ıyı sonuc beklıyoruzyerimseniben
gunaydın ıyı haftalar
secımlerınde bıtmesıyle yenı bır hafta basladı herkese hayırlı haftalar dılıyorum...

ben 78 de takılı kaldım bu hafta sıkmam lazım sabah kellogsumu yedım 12 olmasını beklıyorum...

bazen kılo oyle duraklıyor bendede cok oluyor
ama yılmak yok yola devam canımhihoyyyt

selam bayanlar nasılsınız bakalım bugün?sabah kepek ekmekli klasik kahvaltımı yaptım
öğlen yemeğinde kuru fasulye varmış 5-6 kaşık yerim
sabahla öğlen arasında 1 tane elma yedim
sedacım süpersin spor konusunda başarıların devamını dilerim.harikasın tatlım

ayyy bende bugün kısmetse yürüyüşe başlayacam.evde spor yapmaya çalışıyordum ama yürüyüş benim için çok daha ii olacak.inşallah hava artık hep ii olur da ara vermem.

hihoyyytbende spor yapiyorum ama sen daha cok yapabiliyorsun tbrrr rejim yaparken en onemli spor o zaman devam durmak yokkkk

Back